• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Dur canım dur panikleme hemen. Bu konuda oldukça deneyimli biri olarak eğer bu çizgi çok sonra, yani saatler sonra çıktıysa büyük olasılıkla hamilelik yok diyebilirim maalesef. Benim de genelde bekleyen testlerim bu şekilde oluyor, hatta daha koyusunu dahi gördüm ve her seferinde de aynı gün koşa koşa kan vermeye gittim. Sonuç her zaman 0.100 çıktı, yani negatif. Ama küçük bir ihtimal de olsa hamile de olabilirsin tabii. Benim tavsiyem hiç idrarla filan uğraşma, iş çıkışı zor olmayacaksa git kan ver. En kesin sonucu bu şekilde elde edebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Adetim henüz gecikmeyw girmedi. Doktorumu aradım kızdı da :( c.tesi gününden önce gelme bekle dedi. Bir an için umutlanmıştım ama o da gitti

Başka bir yere de yazdım hanımlar ama en aktif burasıngaşiba. İnşallah yardımcı olursunuz bana. Dün yaptığım bhcg testimde çok çok çok silik bir çizgi görür gibi olmuştum, bugün de denedim ve sonuç böyle. Sizce var mı bişeyler, ben hayal görmüyorum di mi?!?
Bende gördüm inşallah vardır :)

Biri yardım etsin noluurr Kızlar test yaptım iş yerimde. İlk 5-10dk kolladım bişey göremeyince çekmeceye attım. Aradan epey geçti tam ne kadar bilmiyorum ama sonra çekmeceden bir şey alırken gözüme çarptı ve böyleydi. Zaman geçti diye geçersiz mi olur ki acaba Yarın adet olmam lazımdı dayanamadım ama yaptım. Elim ayağım titriyo şuandaa
Canım klomenin etkisi olabilir sabret inş hamilesindir

Bendeki durumlar da şöyle :)

Sabahki ateşim 36.6 çıktı, bu güzel bir işaret. Göğüs hassasiyeti, şişlik filan yok, aslında adet öncesi hep olurdu, hatta dokunamazdım bile ama bu ay öyle bir şey yok nedense. Sadece dikkat ettim, göğüslerimde bir sürü ufak sivilce çıkmış, hiç olmazdı. Sırtım da aynı şekilde sivilce dolmuş. Bugün hafif hafif bel ağrım başladı, aynı adet öncesi gibi. Bir de karnımda özellikle son günlerde başlayan değişik bir sancı var. Ama kasıklarımda değil de nasıl desem, göbek deliğimden 7-8 parmak aşağısında bir yerlere ara ara kısa süren sancılar giriyor. Hem de insanı zıplatan cinsten. Ay inşallah vardır ya :)
InşaAllah cnm

En koyusu bugünmüş :) bugünü de değerlendiriyim de olursa olur ya yoruldum :)

Eklentiler

• IMG_20170126_164818.jpg
    IMG_20170126_164818.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
Ben dayanamadım normal test yaptım negatif ama adet günüm cmrtsi ve benim adet döngüm kısa zaten 18de 8 oluyorum ne dersiniz bu duruma?

Ben dayanamadım normal test yaptım negatif ama adet günüm cmrtsi ve benim adet döngüm kısa zaten 18de 8 oluyorum ne dersiniz bu duruma?
Ben daha çok erken olduğu için çok normal derim adet geçince bile normal testlerin çıkarmadığı oluyor canim

Back