2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydınlar biraz geç oldu ama
kızlar benim döngüm 28... ama 30. gündeyim dünden beri lekelenmem var arada pıhtıda oluyor çok az, ve tabi lekelenme peçeteye geliyor korkuyorum, bu ay yumurtlamadım mı acaba, kist mi oldu, ne oldu acaba bana... olumsuz giden bir şey yoktur inşallah28. günde sökülürdü adetim... bugün sökülmesini bekliyorum

Yoktur canım olabilir bazen o durumlar muhtemelen 2 güne sökülürsün.. Bu ay farklı bir şeyler kullandın mi kur fln yaptın mı belki de onlar etkiledi

Aaaaa protestegon la aynı gün mü ne garip

Peki protestegon a da baktı mi o gun

Ay ben karıştırdım ya, galiba 21. gün bakılan progesterondu. Amh için gün fark etmiyordu. Artık o kadar çok test yaptırdım ki kafam karışıyor resmen

Gunaydiin tatlim valla sessiz bugün burasi:)) benim adetime 1 hafta fln var ama 4-5 gün önce yumurtladigim için bi belirti fln yok:) kasiğim agriyor ara da belki de adet belirtisi o bilemiyorum:)
Bende 5 gün önce yumurtladım aynen senin gibi ve adetime daha 8 gün var (( benimde sağ kasığımda hafif batma oluyo bazen zaten sağ taraftan yumurtladım galiba çünkü hep bu ay orası ağrıdı.. Ama geçen ay sa kasık ağrım oluyodu fosss çıktı herhalde bu ay da böyle olur gibi belki diyorum ki pazar günü falan test yapayım bi tarafım yapma hayal kırıklığı diyo kararsızım

Canım kötü düşünme kist olduğunu sanmıyorum olsa bile adetle sökülüp atılıyor :) Pinapple ve benimde adete 8 gün var bekliyoruz zaten bu ay olmazsa önümüzdeki ay yumurta takibine gitmek istiyorum

Ayy valla aynıymış, test yapma bence canım. Benim geçen ay sağ kasiğim da batma çok oldu böyle minik minik bişiler battı sanki gel gör ki regl oldum.. Bu ay da kaşık ağrım ara ara oluyor.. Benim birde vajina da ağrı oluyor zonklama gibi geçen ay çok oldu regl oldum bu ay ne batma var ne de o kadar çok zonklama.. ama arada yokluyor. 1 haftaya gorucez zaten test yapsan da çıkmaz zaten 10 gün öncesi

Benimde adete 1-2 GUN kala vajinsda agrı olur daha yok öyle bi durum.. İnş yapmayı düşünmüyorum canım test umarım irade me hakim olabilirim:) senin hangi GUN yumurtlama oldu hangi GUN ilişki oldu

Gunaydin canim. Ay bu kadar olur ya benim de aynisi. O zaman birbirimize destek olalim da sabredip test yapmayalim o gune kadar. Bugun supheli iliskimin 11. gunu ve bata 3 gun kaldi. Meraklardayiiiiiimmmmm...

Sende hic belirti var mi?
Ben 18 günde 8 gün adet oluyorum ben ilk korunmasız ilişkim bundan 15 gün önceydi tabi ilki tabikiii kendime belirti buldum bulmazmıyım ilki adet ağrısı gibi ağrım oldu ara ara sonra akıntım hala kesilmedi birde önceki hamileliğimde çok üşürdüm üstelik yazdı ama şimdi de öyle normal değil böyle içten titriyorum içim üşüyor midem rahatsız biraz yaa bunların hepsi gerçek ama ben işin şakasındayım eğleniyorum 6 aydır korunuyordum böyle belirti aramak bile hoşuma gidiyor daha ilk ay oldugu için tabi kötü ve umutsuz olmamak için bu ay böyle deniyim dedim

Benimde adete 1-2 GUN kala vajinsda agrı olur daha yok öyle bi durum.. İnş yapmayı düşünmüyorum canım test umarım irade me hakim olabilirim:) senin hangi GUN yumurtlama oldu hangi GUN ilişki oldu
Canım biraz araştırdım da vajina da acı kasılma gebelik belirtisi de olabiliyormuş yani direk regle yormamak lazım. Benim şöyle oldu adetimin 16. Gunu şansıma doktor kontrolüm vardı kuruma oluyor ne yapabilirim diye gitmiştim doktor da yumurtan catlamışım muhtemelen ama yinede gelmişken bakalım dedi ve baktım 16.5 mm bir iki güne çatlar dedi.. o gece ve ondan sonra gün aşırı birliktelik oldu.. artık tuttuysa tutmuştur tutmadıysa da demekki benim için hayırlı zaman daha gelmemis:)

demek ki ovu testlerinde koyuyu yakalasakta çalışmaya devam edeceğiz

Bendeki durumlar da şöyle :)

Sabahki ateşim 36.6 çıktı, bu güzel bir işaret. Göğüs hassasiyeti, şişlik filan yok, aslında adet öncesi hep olurdu, hatta dokunamazdım bile ama bu ay öyle bir şey yok nedense. Sadece dikkat ettim, göğüslerimde bir sürü ufak sivilce çıkmış, hiç olmazdı. Sırtım da aynı şekilde sivilce dolmuş. Bugün hafif hafif bel ağrım başladı, aynı adet öncesi gibi. Bir de karnımda özellikle son günlerde başlayan değişik bir sancı var. Ama kasıklarımda değil de nasıl desem, göbek deliğimden 7-8 parmak aşağısında bir yerlere ara ara kısa süren sancılar giriyor. Hem de insanı zıplatan cinsten. Ay inşallah vardır ya :)

İnşallah vardır canım insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…