• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

17. Canım. Takvimdede bugün yumurtlama gösteriyo
Sen gün aşırı değerlendirmeye devam et ben takvime göre 5 gün sonra fln yumurtladim yani yumurtam vardı umarım catlamistir:)) ama ben adet olucam heralde çünkü vajinada hafif ağrı giriyo birden. Regl olacağım zamanlar öyle oluyor genelde

Sen gün aşırı değerlendirmeye devam et ben takvime göre 5 gün sonra fln yumurtladim yani yumurtam vardı umarım catlamistir:)) ama ben adet olucam heralde çünkü vajinada hafif ağrı giriyo birden. Regl olacağım zamanlar öyle oluyor genelde
1 dolu 1 boş
1 Dolu 2 boş olduğuda oldu tutacağı varsa tutar ya. Geçen ay t yi c den koyu gördüm ama yine olmadı o yüzden takmıyorum bunu da :)

kızlar negatif:dondurma:
@mervem-metem @EslemM001 @laracraft @maya_gallo Kontes001 Kontes001 Pinapple Pinapple @denizvemehtap35 @ssylg_03 sweetdreams1985 sweetdreams1985

ben yokum artıkın bu sefer kesin gidiyorum bu ayı sakin geçireceğim dedim ama siz benden heyecanlıydınız:KK48: daha önceden de dediğim gibi yumurtlamadım testler bomboştu sonucundan emindim ama yine bugün vicdan yaptım maydanoz suyu içtim diye.. sonuçta geciktim her şey olabilirdi:deli: kendinize cici bakın:21::KK25::KK54:

Canımmm hayırlısı olsun sen iyi ol da herşey güzel olur inşallah zamanla :)

Bnim doktorum genelde 3 gün yaşarlar ama 5 gün yaşayıp hamile kalan hastalarım da oldu dedi. Adamı neyle besliyorlarsa artık ömürlük sperm üretmiş hahah:))
3 Gün yaşıyosa iyi tutturmamız daha kolay olur benim bu ay öyle bir gün yapıp üçüncü gün yaptığım olduda :)

Bnim doktorum genelde 3 gün yaşarlar ama 5 gün yaşayıp hamile kalan hastalarım da oldu dedi. Adamı neyle besliyorlarsa artık ömürlük sperm üretmiş hahah:))
Vallahi canım bizimkinin spermi 5 GUN yaşasa 2. Cocuğuma hamileyim :)))) ben acaba 24 saat yaşar mı diye ümit ediyorum el de neler var bizim herife diyim...

baktı <1.20 tabiki de :KK43:
Üzülme canım birde bundan sonra hormonlara adetin 3. Gunu baktır yoksa çok yanıltır :(( fsh bana düşük geldi mesela @ma bu değerlere bakıp canını sıkma önemli olan AMH diye bi hormon doktorundan onu yapmasını iste asıl yumurta rezervini o gösterir fsh falan hikaye yani

Üzülme canım birde bundan sonra hormonlara adetin 3. Gunu baktır yoksa çok yanıltır :KK43:( fsh bana düşük geldi mesela @ma bu değerlere bakıp canını sıkma önemli olan AMH diye bi hormon doktorundan onu yapmasını iste asıl yumurta rezervini o gösterir fsh falan hikaye yani

Ya bu amh benim de aklımda ama yaş daha 29 diye sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Genelde belli bir yaştan sonra bakıyorlar diye duymuştum

Olmazsa esim sperm testi sonrası bir şey çıkMazsa ben gideyim

Canım bana direk ilk gidişimde ona baktı doktor.

Canım yaşla hiç alakası yok genç olup yumurta rezervi az olan hatta menopoza girmek üzere olan bi sürü bayan var bence ihmal etme...

Back