Hayırlı olsun canim:) valla bana da doktor inofolic e ihtiyacın yok onun içinde bazı maddeler düzeni bozabilir dedi ama bence yumurta büyümesine çok faydalı. Adet olursam ben bu sefer ikı sabah iki de akşam icicemKizlar kuzenim pko hastasi. 17 yil sonra anne oldu... hem de 4 aylikken hamile oldugunu ogrendi... yine pko dan adet olmuyorum diye uzuldugunde meger hamileymis... O Simdi ANNE...
Simdi geliyorum bizi ilgilendiren konuya: ) ablam dedi ki inofolik kullandigim zamanlarda hamile kalmisim ben, iki uc paket bitirmistim ama diyor ve onun yaninda balik yagiyla ilgili bisey dsha dedi onu hatirlayamadim... inofolige baslamis birakmistim kizlar yarin itibariyke tekrar basliyorum insallahhbu arada kirmizi kart yemek uzereyim sanirim yarin adet olacagim, elveda ocak ayi merhaba subat ayi, merhaba yeni hayallerim, yeni umutlarim
istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşaAllahİyi geceler canlaar,bu aksam uzeri dr a gittik ve cook sukur kalp atisjni duyduk hersey yolundaymis...artik bir ay sonra gitmemj soyledi..
Kizlar test yapacaklar yapin artik merakla bekliyorm.
@yesa1 mmm canimmm nasilsin?aklimdasn hep.
İyi geceler canlaar,bu aksam uzeri dr a gittik ve cook sukur kalp atisjni duyduk hersey yolundaymis...artik bir ay sonra gitmemj soyledi..
Çok sevindim canım saglikla gelsin inşallah rabbim bize de nasip etsin bu gunleri görmeyiİyi geceler canlaar,bu aksam uzeri dr a gittik ve cook sukur kalp atisjni duyduk hersey yolundaymis...artik bir ay sonra gitmemj soyledi..
Çizgi var canım kan ver kesinleştirgünaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
Insallah senin bu ay adet olmazHayırlı olsun canim:) valla bana da doktor inofolic e ihtiyacın yok onun içinde bazı maddeler düzeni bozabilir dedi ama bence yumurta büyümesine çok faydalı. Adet olursam ben bu sefer ikı sabah iki de akşam icicem
aaaaa çizgi var:) sanırım erken çıktı bu çizgi yani çok beklemeden, öyle bir havası var:))) bence de kan vermelisingünaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
Ne güzel rüya. Ben bu aralar görmüyorum. İnşallah gerçek olacak rüyan :)Günaydın kizlaarr:)) Rüyamda 5 aylık hamileydim hahah kızım olacakmış habire karnımı sevip öpüyordum ama karnımı görseniz kocaman 5 ayda o hale gelirsem 9. ayi dusunemiyorum:))
Çizgi var canım kan ver kesinleştir
Insallah senin bu ay adet olmaz
aaaaa çizgi var:) sanırım erken çıktı bu çizgi yani çok beklemeden, öyle bir havası var:))) bence de kan vermelisindarısı bizlere
bir garip oblomov nerdesin? bak sende de var bir şeyler ben hissediyorum - ya da çok istiyorum onu hissediyorum, hadi test yap-
kesinlikle katılıyorum seninle aynı dönemde sanırım geç yumurtladım demiştin falan hep benzer dönemlerdi eğer ben hamileysem sendede var diye düşünüyorumbir garip oblomov nerdesin? bak sende de var bir şeyler ben hissediyorum - ya da çok istiyorum onu hissediyorum, hadi test yap-
dedim ben sana bana bakıpta test yapmadın bir degünaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
erken çıktıysa vardır... kaç dakikada çıktı?teşekkürler arkadaşlar cevap verdiğiniz için birkaç gün bekleyip bi test daha yapayım koyu çıkarsa kan tahlili yaptırım diyorum çok silik o yüzden güvenemedim:) bu çzgi erken çıktı ama hiç değişmediazcık koyulaşsaydı umudum olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?