2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bisey daha sorucam nette soyle bir bilgi var Kahverengi leke ile başlayıp kırmızı kanamaya devam ederse eğer bu düşük riski olduğunu ifade eder gecen sene bir dusugum olmustu daha erken ama napsam ki

Kizlar kuzenim pko hastasi. 17 yil sonra anne oldu... hem de 4 aylikken hamile oldugunu ogrendi... yine pko dan adet olmuyorum diye uzuldugunde meger hamileymis... O Simdi ANNE...

Simdi geliyorum bizi ilgilendiren konuya: ) ablam dedi ki inofolik kullandigim zamanlarda hamile kalmisim ben, iki uc paket bitirmistim ama diyor ve onun yaninda balik yagiyla ilgili bisey dsha dedi onu hatirlayamadim... inofolige baslamis birakmistim kizlar yarin itibariyke tekrar basliyorum insallahh bu arada kirmizi kart yemek uzereyim sanirim yarin adet olacagim, elveda ocak ayi merhaba subat ayi, merhaba yeni hayallerim, yeni umutlarim

Hayırlı olsun canim:) valla bana da doktor inofolic e ihtiyacın yok onun içinde bazı maddeler düzeni bozabilir dedi ama bence yumurta büyümesine çok faydalı. Adet olursam ben bu sefer ikı sabah iki de akşam icicem

İyi geceler canlaar,bu aksam uzeri dr a gittik ve cook sukur kalp atisjni duyduk hersey yolundaymis...artik bir ay sonra gitmemj soyledi..

Kizlar test yapacaklar yapin artik merakla bekliyorm.
@yesa1 mmm canimmm nasilsin?aklimdasn hep.
Çok şükür canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşaAllah

İyi geceler canlaar,bu aksam uzeri dr a gittik ve cook sukur kalp atisjni duyduk hersey yolundaymis...artik bir ay sonra gitmemj soyledi..

İyiyim canım aynı devam regl yeni bitti hayırlısı bakalim :)

Senin için de çoook sevindim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de goruruz

Çok sevindim canım saglikla gelsin inşallah rabbim bize de nasip etsin bu gunleri görmeyi

Hayırlı olsun canim:) valla bana da doktor inofolic e ihtiyacın yok onun içinde bazı maddeler düzeni bozabilir dedi ama bence yumurta büyümesine çok faydalı. Adet olursam ben bu sefer ikı sabah iki de akşam icicem
Insallah senin bu ay adet olmaz
günaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
aaaaa çizgi var:) sanırım erken çıktı bu çizgi yani çok beklemeden, öyle bir havası var:))) bence de kan vermelisindarısı bizlere

Günaydın kizlaarr:)) Rüyamda 5 aylık hamileydim hahah kızım olacakmış habire karnımı sevip öpüyordum ama karnımı görseniz kocaman 5 ayda o hale gelirsem 9. ayi dusunemiyorum:))
Ne güzel rüya. Ben bu aralar görmüyorum. İnşallah gerçek olacak rüyan :)

Çizgi var canım kan ver kesinleştir

Insallah senin bu ay adet olmaz

aaaaa çizgi var:) sanırım erken çıktı bu çizgi yani çok beklemeden, öyle bir havası var:))) bence de kan vermelisindarısı bizlere

teşekkürler arkadaşlar cevap verdiğiniz için birkaç gün bekleyip bi test daha yapayım koyu çıkarsa kan tahlili yaptırım diyorum çok silik o yüzden güvenemedim:) bu çzgi erken çıktı ama hiç değişmedi azcık koyulaşsaydı umudum olacaktı

bir garip oblomov nerdesin? bak sende de var bir şeyler ben hissediyorum - ya da çok istiyorum onu hissediyorum, hadi test yap-

yok tatlım yok hiç bir şey yok bende ne kan vercem ne idrar testi yapacağım... gece 4 gibi uyandım tuvalete gittim silindim birde ne göreyim sapsarı yoğun pıhtılı akıntı öyle bir korktum ki anlatamam sonra hiç yapmadığım şeyi yaptım kokladım kötü kokuyordu sanırım üşüttüm ilk defa başıma böyle bişi geliyor bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı... yanıma maydanoz aldım çayını yapıp içeceğim o iyi gelir inşallah. sanırım iltihaptan dolayıda hastalanmıyorum.. yine hastalanmazsam önümüzdeki hafta için randevu alacağım

günaydın kızlar sabah test yaptım ama yine silik çizgi... muhtemel ilişkiden 10gün sonra olmuş oldu sizce koyulaşırmı yoksa çizgi yokda benmi yanlış görüyorum
dedim ben sana bana bakıpta test yapmadın bir de hadi hayırlısı olsun kuzum senide kaybettik deseneama burdan gidenlere seviniyoz valla

erken çıktıysa vardır... kaç dakikada çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…