• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

biz clearblue değil de sanırım çoğunluk laboquick kullanıyorum, yakında bize gittigidiyor ödül vermeli hatta bu istikrarımızdan dolayı:halay: o yüzden ben de bilemedim... ama benimde geçen ay bata 10 gün kala ovüdaki gibi baya koyu çıkmıştı, lh değeriyle ilgili olabilir bu durum... benim fikrim bu yönde:oops:
Valla çok mantikli:halay:

kızlar benimde bata bir gn var ama gecikecek sanırım, çünkü henüz bir lekelenme yok, normalde iki gündür lekelenmem olurdu:( yarın olsa artık

bir garip oblomov bir garip oblomov ikimizde beklemedeyiz elinde varsa bi ovü yapsan mı bence de :) kendimden umutlanamıyorum senin negatif çıktıkça
tatlım senin şimdiye kadar yapmaman harika kızlar beni çok sıkıştırdılar:KK45: ben dişimi yaptırmayacak olsam erken gebelik testi yapmazdım onda negatifi görünce yaptırmaya başladım zaten:KK14:

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
index.php

InsaAllah oyledir cnmm benim de kafam karisti ne bilimm iste
istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak:KK48:

istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak:KK48:
InsaAllah sende hamilesindir cnm bekleyelim bakalm

Back