• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ama benim yumurtlama günümde goguslerim bu zamana kadar hiç sismedi anormal bi durum benim.için şu anda :110:
bir ay diğerine uymaz ki.. ama sen hamileliğe yormak istiyorsan kendin bilirsin.. dediğim gibi belirtileri biz yaratıyoruz kafamızda neye yorarsak o derece fazlalaşıyor gözümüze batıyor..regline 14 gün varken hamilelik belirtisi olmaz. ama diğer aydan kalan bir şey varsa bilemem üstüne görmüşsündür belki ama tabi bunlar hep varsayım...

bir ay diğerine uymaz ki.. ama sen hamileliğe yormak istiyorsan kendin bilirsin.. dediğim gibi belirtileri biz yaratıyoruz kafamızda neye yorarsak o derece fazlalaşıyor gözümüze batıyor..regline 14 gün varken hamilelik belirtisi olmaz. ama diğer aydan kalan bir şey varsa bilemem üstüne görmüşsündür belki ama tabi bunlar hep varsayım...
bir garip oblomov bir garip oblomov doğru söylüyor canım ben de geçen ay her şeyi hamileliğe yormustum sonuç hüsran oldu. Bu ay kasiğim agriyor ayaklarımı ustutum diyorum başım ağrıyor başımı üsuttum demek ki diyorum. Böylesi insanı daha rahatlatiyor:)

Geçen ay adetim sadece 2 gün geldi bittikten hemen sonra evde test yaptım ama sonuç negatif cikmisti. Arkadasimin da aynı şekilde olmuştu ben ondan sordum göğüsleri çok hassasmis ve sismis hastalığına bi hafta kala hamile olduğunu ogrendi bende acaba mi dedim :KK43:

bir garip oblomov bir garip oblomov doğru söylüyor canım ben de geçen ay her şeyi hamileliğe yormustum sonuç hüsran oldu. Bu ay kasiğim agriyor ayaklarımı ustutum diyorum başım ağrıyor başımı üsuttum demek ki diyorum. Böylesi insanı daha rahatlatiyor:)

işte hayatı normal yaşamak asıl marifet. bebeği bu kadar isterken zor ama yapacak bir şeyimizde yok.. etrafta o kadar çok laf var ki herkes bir şey diyor ama aslında herkes kendi hamileliğini yaşıyor bizim yaptığımız yanlış kendimizde başkalarının hamileliğinin izlerini arıyoruz.. oysa bizim durumumuz bize özel belki biz çok sakin bir hamilelik geçireceğiz ya da bütün belirtileri en uçlarda yaşayacağız

IMG_20170124_130115.jpg

Kızlarrr koşun koşun ben yumurtlamadım galiba o gün. Takvimdede yarın gösteriyodu. Ama ben gününe bakmıyorum. Bu ay bi dolu bi boş geçiriyoruz.

Eki Görüntüle 1943747
Kızlarrr koşun koşun ben yumurtlamadım galiba o gün. Takvimdede yarın gösteriyodu. Ama ben gününe bakmıyorum. Bu ay bi dolu bi boş geçiriyoruz.
sen daha öncede koyu görmedin mi sanki:KK76: kafam karıştı başkasıyla karıştırdım sanırım, maşallah ne kadar koyu çıkmış...

bir garip oblomov bir garip oblomov ovu testini yeniledin mi

Kızlar bende de tuhaf bir şey oldu. Clearblue kullanıyorum ya ben gülen yüzü gördüğümde değerlendirdik zaten şansıma doktor kontrolüm vardı yumurta çatlar bir iki güne demişti o günlerde de gülen yuz görmüştüm. Gelin görün ki az önce test yaptım ve boş surat çıktı yani ovulasyon tamamlandı ama icinden test çubuğunu çıkarıp baktım iki koyu cizgi. O kadar koyu çizgiyi gülen yuz gördüğüm zamanlar da bile görmemiştim bi anlam yüklemiyorum ama garip değil mi ekleyeyim bakın fotoyu

Kızlar bende de tuhaf bir şey oldu. Clearblue kullanıyorum ya ben gülen yüzü gördüğümde değerlendirdik zaten şansıma doktor kontrolüm vardı yumurta çatlar bir iki güne demişti o günlerde de gülen yuz görmüştüm. Gelin görün ki az önce test yaptım ve boş surat çıktı yani ovulasyon tamamlandı ama icinden test çubuğunu çıkarıp baktım iki koyu cizgi. O kadar koyu çizgiyi gülen yuz gördüğüm zamanlar da bile görmemiştim bi anlam yüklemiyorum ama garip değil mi ekleyeyim bakın fotoyu
her seferinde içini açıp bakıyor muydun? clearblue hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım

En üstte ki bugün yaptığım. Adete 9 gün var valla ben kendi vücudumu hiç bir zaman çözemicem sanirim:))

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-24-13-46-07.jpg
    Screenshot_2017-01-24-13-46-07.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 23
biz clearblue değil de sanırım çoğunluk laboquick kullanıyorum, yakında bize gittigidiyor ödül vermeli hatta bu istikrarımızdan dolayı:halay: o yüzden ben de bilemedim... ama benimde geçen ay bata 10 gün kala ovüdaki gibi baya koyu çıkmıştı, lh değeriyle ilgili olabilir bu durum... benim fikrim bu yönde:oops:

Back