Benimde 3 var:)bata 1 kalan kimse yok mu,ben tek miyim
Valla çok mantiklibiz clearblue değil de sanırım çoğunluk laboquick kullanıyorum, yakında bize gittigidiyor ödül vermeli hatta bu istikrarımızdan dolayıo yüzden ben de bilemedim... ama benimde geçen ay bata 10 gün kala ovüdaki gibi baya koyu çıkmıştı, lh değeriyle ilgili olabilir bu durum... benim fikrim bu yönde
süper, beraber bekliyoruz o zaman:)))Benimde 3 var:)
nasıl dayanıyorsunuz maşallahbir garip oblomov ikimizde beklemedeyiz elinde varsa bi ovü yapsan mı bence de :) kendimden umutlanamıyorum senin negatif çıktıkça
ya çalışma yapsaydık yada bi belirti olsa bende duramazdımki meraktan ama hiçbirşey yok sadece kırmızıları göremedimnasıl dayanıyorsunuz maşallah
tatlım senin şimdiye kadar yapmaman harika kızlar beni çok sıkıştırdılarbir garip oblomov ikimizde beklemedeyiz elinde varsa bi ovü yapsan mı bence de :) kendimden umutlanamıyorum senin negatif çıktıkça
bugün adet gününse nasıl yumurtlayacaksın? idrar testi yap hamile olabilirsin hamile olunca da lh hormonu salgılanıyor ve böyle koyu çıkıyor testlerKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
InsaAllah oyledir cnmm benim de kafam karisti ne bilimm istebugün adet gününse nasıl yumurtlayacaksın? idrar testi yap hamile olabilirsin hamile olunca da lh hormonu salgılanıyor ve böyle koyu çıkıyor testler
istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacakInsaAllah oyledir cnmm benim de kafam karisti ne bilimm iste
ovö testi olsa bende yapardım sanırım o daha erken sonuç veriyor gibitatlım senin şimdiye kadar yapmaman harika kızlar beni çok sıkıştırdılarben dişimi yaptırmayacak olsam erken gebelik testi yapmazdım onda negatifi görünce yaptırmaya başladım zaten
InsaAllah sende hamilesindir cnm bekleyelim bakalmistersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak
Hamilesindir inşallahInsaAllah sende hamilesindir cnm bekleyelim bakalm
çatlama kanaması olabilir canım. regline daha var çünkü... akıntı içinde miydi kan?Bende de çok az bi kan geldi
Aynen canım akıntı içinde başka da gelmedi normal akıntı geliyo.çatlama kanaması olabilir canım. regline daha var çünkü... akıntı içinde miydi kan?
tamam canım çatlama akıntısı içinde kan olması normalAynen canım akıntı içinde başka da gelmedi normal akıntı geliyo.
Tamam canım :) kötü bişey olmasındatamam canım çatlama akıntısı içinde kan olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?