2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Valla çok mantikli

kızlar benimde bata bir gn var ama gecikecek sanırım, çünkü henüz bir lekelenme yok, normalde iki gündür lekelenmem olurdu yarın olsa artık

bir garip oblomov ikimizde beklemedeyiz elinde varsa bi ovü yapsan mı bence de :) kendimden umutlanamıyorum senin negatif çıktıkça
tatlım senin şimdiye kadar yapmaman harika kızlar beni çok sıkıştırdılar ben dişimi yaptırmayacak olsam erken gebelik testi yapmazdım onda negatifi görünce yaptırmaya başladım zaten

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum

InsaAllah oyledir cnmm benim de kafam karisti ne bilimm iste
istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak

istersen 1-2 gün bekle ondan sonra idrar testi yap inşallah hamilesindir. ben de ovu testinde koyu gördüm reglim geçtikten sonra ama hala idrar testimde 2. çizgiyi görmedim yarın gecikmemin 8. günü olacak
InsaAllah sende hamilesindir cnm bekleyelim bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…