2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canm ben istemiyorum artık eşimi geçtim kız korkmaya başladım bi iki kere kaçtı böyle ondan tedirgin oldum.. sizlerin ki olsun hele ben şurda durayım :)

Herkese topluca gunaydin kuzular. Gununuz guzel gecsin insallah.

Ben bu sabah tuvalette cok afedersiniz kucuk tuvaletimi yaptiktan sonra altimi silerken kagitta minicik, acik kahverengi bir akinti gordum. Ise geldigimde yine minicik ama bu kez sari renkte akinti geldi. Yerlesme olsa boyle olmaz herhalde degil mi? Bu arada bu sabahki atesim 36.5 cikti. Bata da 5 var. Ne dersiniz?

inşallah üstüne görmedir; ateş normal gibi ama, benimde bata bir 36,5 ateşim şu an... ve gebelik yok yüzde 99

bata az kalmış..bat günü ya da bir gün geçince test yap bakalım çıkacak mı bişi... reglime 6-5 gün varken bende de kahve/pembe akıntı oldu canım hemde 3-4 gün sürdü.. reglimi geçtikten sonra da pembe akıntım geldi o da 2 gün ara ile geldi.. ama bak hala idrarda bişi göremedim anlamıyorum yarın doktora gidemeyeceğim patron yok sanırım haftaya kalacak bir tane daha idrar testi yaparım belki haftasonu tecrübeli arkadaşlarım reglin 10 gün geçtikten sonra yap diyorlar cuma 10. gün olacak bakalım bişi çıkmazsa kendi bilirburda adetine 4 gün varken bile idrar da pozitif görenleri söylüyorum imkansız gözüyle bakıyorlar

Aslinda evet canim atesten dolayi bana da hamile degilim gibi geliyor. Ama ne yaparsin iste umut dunyasi :)
tatlım belli olmaz normalde ateşin kaç civarında olur benim gibi 35lerde geziyorsa 36,5 güzel bir ateş ben dün 36,7yi gördüm ama bu sabah yataktan kalktım hazırlandıktan sonra ölçtüm 36,5ti sayılır mı bilmem düşüyor mu acaba

Valla canim insallah gec dollenmedir seninki. Merakla takip ediyorum durumunu. Keske bir an once doktora gidebilsen de neymis durum netlesse. Bu belirsizlik de insani cok yipratiyor aslinda.

Valla canim benim atesim max 36.5 ya 36.6'dir hep. Adet olacagim gun de 36.0 ya da 35.9 olur hic sasmaz. Ama tabii umutlanmak istemiyorum yine de.

Valla canim insallah gec dollenmedir seninki. Merakla takip ediyorum durumunu. Keske bir an once doktora gidebilsen de neymis durum netlesse. Bu belirsizlik de insani cok yipratiyor aslinda.
ağrım sızım olsa sorun edeceğim ama inan o kadar iyiyim ki o nedenle sakince bekliyorum bu kadar sakinlikle bebek olur mu kavramaya çalışıyorum.. diğer topiklerde hiç belirti görmemişleri hatta belirtiler 7-8. haftalarda başlar diyenleri okudukça rahatlıyorum. demek aşırı ya da üst üste çok sayıda belirtileri biz yaratıyoruzdoktor derse stres yapıyon o nedenle gelmemiştir diye ağrına vururum bir tane

Merhaba kızlar nasılsınız size sorum olacak
Benim adetim biteli 10 gün oldu ve şu an göğüslerim tekrar adet olacak gbi şişti dokunamyrm acıdan Belimde agri var arada birde kasigimda agri oluyo. Daha bidaki bata 14 gün var. İlk defa başıma geliyo. Hamileligin İlk haftalarda göğüs siser acir dye duydum olabilir mi sizce

yumurtlama dönemindesin normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…