Bu hsgyi siz mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye ediyor. Bende mi cekilsem acabaama yumurta tembelligi olan birinde tupler acilmis acilmamis faydasi olur mu ki once yumurta problemine cozum bulunmali dimi kizlar.. Sonucta yumurta gelismedikten sonra sperm bir ise yaramaz
Kızlar benimde çalışmalar hemen hemen tamamlandı gibi artık beklemesi kaldı walla herkesten hamile haberi alıyorum çevremde allahım bizlere de nasip etsin inş bata daha çok olan var mı benim gibi
Benim daha çooook :)Kızlar benimde çalışmalar hemen hemen tamamlandı gibi artık beklemesi kaldı walla herkesten hamile haberi alıyorum çevremde allahım bizlere de nasip etsin inş bata daha çok olan var mı benim gibi
Ahhh canimmm walla inş hepimiz gorelim hepimiz hergün güzel haberler vwrelimmmmHadi insallah hayirlisi. Bakalim bu ay kimler gorecek pozitifleri :)
Uff benimde çok bide içimde hep yine olmadiysa korkusu o kötü sese pek kulak vermiyorum umutlu olmaya calisiyorum ama içim içimi yemiyor değilBenim daha çooook :)
Bu yorumun içine kullanıcı adı ve batlarla liste yapalım mı?
AminAhhh canimmm walla inş hepimiz gorelim hepimiz hergün güzel haberler vwrelimmmm
Canım yerleşme kanamasi olabilir regl ini bekle az kalmış zaten tam adet tarihinde öğrenirsin inşBeyzade07Yeni ÜyeÜye
3 Ocak regl oldum 4 gun surdu yumurtlama zamaninda korunmasiz iliskiye girdik adetime 5 gun var fakat iki gun once ve bugun kahve rengi kanamam oldu regl olcam sandim olmadim belimde ve kasiklarimda cok agrim var hamile kalmis olabilirmiyim reglimede daha cok var test yapsam zaten cikmiyor
Ben takmıyorum bu ay bakalım ne olacak :)Uff benimde çok bide içimde hep yine olmadiysa korkusu o kötü sese pek kulak vermiyorum umutlu olmaya calisiyorum ama içim içimi yemiyor değil
Yerlesme kanamasinda pembe oluyor diye hatirliyorum kafam karisti tesekkur ederimCanım yerleşme kanamasi olabilir regl ini bekle az kalmış zaten tam adet tarihinde öğrenirsin inş
Bende çekildim canım normalde adet ağrısında içtiğin bir ağrı kesici olabilir ama istersen hsg çekiliceğin doktora da bir danış
Tamam canım sor tabi doktora danışmadan olmasın ama bazen doktor lar biz bilmesek sormasak yönlendirmiyorTamam canım saol fikrin için, sabah randevu almak için arıycam o zaman sorarım ilacı
Canimm bir kez dr a gittim baskada gitmedim suan tam 7+0 oldu..yarin aksam uzeri dr a gidecegiz nasipse insallah duyabiliriz.biraz agir geciyor,surekli yatiyorm,yatak- lavabo arasindayim.Emineeemm bizde seni merak ediyoruz canım kalp atışını duydunmu nasıl gidiyor anlatsana ne kdr lık oldu
Yaa 7 hafta ne zman oldu bize çabuk geçti :) inşaAllah duyarsın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arada gel ya bizim hamile kalıpta etiketlememizi bekleme güzel hbrler ver bizeCanimm bir kez dr a gittim baskada gitmedim suan tam 7+0 oldu..yarin aksam uzeri dr a gidecegiz nasipse insallah duyabiliriz.biraz agir geciyor,surekli yatiyorm,yatak- lavabo arasindayim.
O sesi duymayi nasip etsin rabbim insaAllah kucaginizada aldiginizi duyarizYaa 7 hafta ne zman oldu bize çabuk geçti :) inşaAllah duyarsın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arada gel ya bizim hamile kalıpta etiketlememizi bekleme güzel hbrler ver bize
Canimm bir kez dr a gittim baskada gitmedim suan tam 7+0 oldu..yarin aksam uzeri dr a gidecegiz nasipse insallah duyabiliriz.biraz agir geciyor,surekli yatiyorm,yatak- lavabo arasindayim.Emineeemm bizde seni merak ediyoruz canım kalp atışını duydunmu nasıl gidiyor anlatsana ne kdr lık oldu
Ben varım canım çalışmalar dun bitti bu ay 16. Gununde yumurtlama oldu bata 13 GUN var hemen hemen :)) sabah akşam demeden degerlendirdik gerisini Rabbim bilir.. Bu ay bal çörek otu kürü yaptım bakalım işe yarayacak mıKızlar benimde çalışmalar hemen hemen tamamlandı gibi artık beklemesi kaldı walla herkesten hamile haberi alıyorum çevremde allahım bizlere de nasip etsin inş bata daha çok olan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?