2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Valla bende butun her sey yolunda gittigi halde uzun bir sure hamilelik olmayinca doktor tavsiye etmisti. Ama istersen kendin de gidip cektirebilirsin. Bence ilk firsatta cektir derim. Ak koyun kara koyun her sey orada ortaya cikiyor :) Benim rahim girisindeki polip oyle cikmisti mesela. Doktor spiral gorevi goruyor olabilir demisti.

Kızlar benimde çalışmalar hemen hemen tamamlandı gibi artık beklemesi kaldı walla herkesten hamile haberi alıyorum çevremde allahım bizlere de nasip etsin inş bata daha çok olan var mı benim gibi

Hadi insallah hayirlisi. Bakalim bu ay kimler gorecek pozitifleri :)

Bu yorumun içine kullanıcı adı ve batlarla liste yapalım mı?

Beyzade07Yeni ÜyeÜye
3 Ocak regl oldum 4 gun surdu yumurtlama zamaninda korunmasiz iliskiye girdik adetime 5 gun var fakat iki gun once ve bugun kahve rengi kanamam oldu regl olcam sandim olmadim belimde ve kasiklarimda cok agrim var hamile kalmis olabilirmiyim reglimede daha cok var test yapsam zaten cikmiyor

Canım yerleşme kanamasi olabilir regl ini bekle az kalmış zaten tam adet tarihinde öğrenirsin inş

Emineeemm bizde seni merak ediyoruz canım kalp atışını duydunmu nasıl gidiyor anlatsana ne kdr lık oldu
Canimm bir kez dr a gittim baskada gitmedim suan tam 7+0 oldu..yarin aksam uzeri dr a gidecegiz nasipse insallah duyabiliriz.biraz agir geciyor,surekli yatiyorm,yatak- lavabo arasindayim.

Canimm bir kez dr a gittim baskada gitmedim suan tam 7+0 oldu..yarin aksam uzeri dr a gidecegiz nasipse insallah duyabiliriz.biraz agir geciyor,surekli yatiyorm,yatak- lavabo arasindayim.
Yaa 7 hafta ne zman oldu bize çabuk geçti :) inşaAllah duyarsın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arada gel ya bizim hamile kalıpta etiketlememizi bekleme güzel hbrler ver bize

Kızlar benimde çalışmalar hemen hemen tamamlandı gibi artık beklemesi kaldı walla herkesten hamile haberi alıyorum çevremde allahım bizlere de nasip etsin inş bata daha çok olan var mı benim gibi
Ben varım canım çalışmalar dun bitti bu ay 16. Gununde yumurtlama oldu bata 13 GUN var hemen hemen :)) sabah akşam demeden degerlendirdik gerisini Rabbim bilir.. Bu ay bal çörek otu kürü yaptım bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…