Ben tek seferde kaldım hemde adete yakındı hiç birşey bilmezdim o zaman lar ama kaybetttim yani marifet tek seferde değil devamının saglikli gelmesinde canım ama tabi Rabbim herşeye gücü yeter tek sefer de saglikli gebeliklerimiz olsun inşaAllahKızlar aşırı kasık ağrım var adete 10 gün var.. Yine adet olucam onun belirtileri sanırım.. valla tek sefer de nasıl hamile kalabiliyor bu insanlar aklım hiç almiyor
Amin inşallah canimBen tek seferde kaldım hemde adete yakındı hiç birşey bilmezdim o zaman lar ama kaybetttim yani marifet tek seferde değil devamının saglikli gelmesinde canım ama tabi Rabbim herşeye gücü yeter tek sefer de saglikli gebeliklerimiz olsun inşaAllah
Anestesiz çekilenler ağrı kesici içiyormuş işlemden biraz önce diye duymuştum ama korkma canım hiç birşey okuma araştırma çok kısa bir olay zaten Rabbim tertemiz sonuçlar nasip etsin inşaAllahKızlar cuma günü hsg çekincem anestezisiz çok tedirginim ya
Önerisi olan varsa dinlerim..
Anestesiz çekilenler ağrı kesici içiyormuş işlemden biraz önce diye duymuştum ama korkma canım hiç birşey okuma araştırma çok kısa bir olay zaten Rabbim tertemiz sonuçlar nasip etsin inşaAllah
Canim sakin ol.. Bence de arastirma bir sey okuma.. Her ay regl sancisi az ya da cok cekiyoruz onun gibiymis bence iyi yapmissin vucuduna ilac almamis olacaksin.. Hayirlisi olsun tuplerin acilsin spermler hizla yumurtalarina ulassin gelsin bebislerin insallahKızlar cuma günü hsg çekincem anestezisiz çok tedirginim ya
İlaç içmedim canım. Ağrı kesici kas gevşetici iğne vuruldum doktor söylemişti. Doktoru ara istersen.Canım hsg den önce hangi ilaç içiliyor bilgin var mı sen çekinmiştin yaKontes001
Kızlar cuma günü hsg çekincem anestezisiz çok tedirginim ya
Canim sakin ol.. Bence de arastirma bir sey okuma.. Her ay regl sancisi az ya da cok cekiyoruz onun gibiymis bence iyi yapmissin vucuduna ilac almamis olacaksin.. Hayirlisi olsun tuplerin acilsin spermler hizla yumurtalarina ulassin gelsin bebislerin insallahbence bunlari dusun.. Bizim yaramazlar hele bir gelsin cok kiymetli olacaklar onlar icin emek veren anneleri sabirsizlikla bekleyen babalari var
Çektirmek istersen doktora söyle canım. Çektirdikten sonra tedavi yolarına bakmak daha mantıklı. Ama sen kimyasalda olsa hamile kalmıştın o yüzden açık olma ihtimali yüksekBu hsgyi siz mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye ediyor. Bende mi cekilsem acabaama yumurta tembelligi olan birinde tupler acilmis acilmamis faydasi olur mu ki once yumurta problemine cozum bulunmali dimi kizlar.. Sonucta yumurta gelismedikten sonra sperm bir ise yaramaz
Bu hsgyi siz mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye ediyor. Bende mi cekilsem acabaama yumurta tembelligi olan birinde tupler acilmis acilmamis faydasi olur mu ki once yumurta problemine cozum bulunmali dimi kizlar.. Sonucta yumurta gelismedikten sonra sperm bir ise yaramaz
1 bucuk yil once ben de hsg cektirdim anestezisiz. Hic korkma canim. Regl sancisinin biraz daha yogun olanini dusun. O da hemen bitiyor zaten.
Canim dua kapilarin acikmis bak kabul olmus is bulmussun insallah bebisin de gelecek.. Minnos daha gelmeden nasibini yollamis...Ay canım benim ya çok tatlısınn tşk ederim inşallah açıktır tüplerim kapalıysa da düzelir inşallah hsgden sonra herşey eşim gelecek yanımda sağolsun ve malesef erkek radyoloji uzmanları çekecek..
Bizim sıpalar bi bilse nelerle uğraşıyoruz biz :)
Sana işe girme olayımı anlatıym kasımın sonunda adete yakıne evde çok sıkılıp üzülürken hsg çekinmeye karar verdim aradım özeli fiyat aldım 400 lira dedi ben işe girmeden ödeyemem kesin iş bulmam lazım dedim o gün dışarı çıktım ve yarım saat içinde evimizin karşısında iş buldum ve ertesi gün başladım çok seviyorum işimi çok şükür belki bu olay bana vesile olur da bebeğim gelir inşallah en yakın zamanda bana
Canim dua kapilarin acikmis bak kabul olmus is bulmussun insallah bebisin de gelecek.. Minnos daha gelmeden nasibini yollamis...
Bende çekildim canım normalde adet ağrısında içtiğin bir ağrı kesici olabilir ama istersen hsg çekiliceğin doktora da bir danışAy aminn canım yaa çok sağol, cuma sabahı çekincem çok ağrısı olmuyomuş ama inşallah temiz çıkar herşey
Canım ben bebeklerimi neden kaybettiğimi araştırırken doktor söyledi çekildim ama özel görüntüleme merkezine randevu alıp yani istersen sende hsg için randevu alıp çekilebilirsin en azından rahiminin Tamamen öğrenmiş olursunBu hsgyi siz mi istiyorsunuz doktor mu tavsiye ediyor. Bende mi cekilsem acabaama yumurta tembelligi olan birinde tupler acilmis acilmamis faydasi olur mu ki once yumurta problemine cozum bulunmali dimi kizlar.. Sonucta yumurta gelismedikten sonra sperm bir ise yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?