üzülmeyin bugün bi yazı okumuştum.bizimle beraber evlenen biri daha hamileymişeşim gülerek söyledi bana keşke bende tez zamanda hamile kalsam bu aydan sonra doktor randevumu alıyorum artık
Kızlllaaaaaaarrr :) ben kutuphanekedisi
Kazen buraya gelip tekrar profilime "SAHTE" damgası vurmadan önce sizinle son kez iletişime geçmek istedim. Emineem'le telefonlarımızı almıştık aynı anda hamile kalınca, sizleri bebek, kalp, kese muhabbetleriyle sıkmamak için. (Aman şimdi Emineem'e de bir şey yaparlar Mazallah!)
Offline olarak sizleri üye girişi yapmdan yine takip ediyorum :) Her gün siteye girip yazdıklarınızı hiç aksatmadan okuyorum :) Gerçekten bir foruma dahil olmak (KK veya başka bir forum) umrumda değil. Sadece sizlerle iletişimim koptuğuna çok çok çok üzüldüm. Neyse ki Emineem aramızda köprü oldu. Çok teşekkür ederim ona.
Burdaki forumları takip ettiğimizde siz de neler yaşandığını, insanların birbirine nasıl hakaretler ettiğini vs. görüyorsunuz. Ben kimseye hakaret etmeyi bırakın kimsenin kalbini bile kırmadım. Böyle davrananlar da en çok 3 gün ceza alırken ben resmen kadınları taciz eden erkek bir üyeymişim veya bambaşka şeylerin reklamını yapan sahte biriymişim gibi kocaman bir damga yedim. Üstelik bunun KK için suç olduğunu bilmeden, hiç bir şekilde uyarılmadan... Evet farklı bir yerde grup kurup insanları oaraya davet etmek suç. Buna bir kaç kez ben de şahit oldum. Onda bile insanlara SAHTE damgası vurulması yanlış ama grubu kuran ben değilim, sadece face'de gruba denk geldim ve içeriğini merak edip katıldım hepsi bu.
Neyse ben buraya KK yönetimine kendimi anlatmak için tekrar üye olmadım. Sadece sizlerle son kez iletişime geçmek istedim.
Dediğim gibi, işe geldiğimde ilk işim bilgisayarımı açmak ve sizlerden birileri hamile mi onu kontrol etmek :) Sizlerle gerçek anlamada dost olduğuma inanıyorum. Hamile kalma sürecimde sizlerle çok şey paylaştım. Destek oldunuz, arkadaş oldunuz, teselli oldunuz... Ben iyiyim, hamilelik şimdilik iyi gidiyor. Dualarınızı bekliyorum, benim hep dualarımdasınız...
Hepinizi seviyorum kızlar.. Yine de sizleri takip edeceğim için, herhangi biriniz hamile haberi aldığında ve burda paylaştığında, dışarlarda bir yerlerde sizin için sevinçten çığlık atan eski bir dostunuz olacağını unutmayın
Şimdi kendimi ifşa ettiğime göre @Mune hesabımı kapatabilir misin? Amacım kızlara kendimi anlatmaktı.
Hoşçakalın kızlar...
İnşallah canım vardır burda bi hamilelik patlaması yaşarızben uzun zamandır gecikme yaşamadığım için şaşkınım hava geçişlerinden heralde yoksa bu ay umudumun en düşük olduğu ay beklentim yok yani rahatım
cok guzelmis yaziüzülmeyin bugün bi yazı okumuştum.
"İMTİHAN"
seni olgunlaştırmak için Allahın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla kimi zaman düşmanlarla imtihan edilidsin bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun. bazen ok sever sevdiklerinle imtihan olunursun. Ama imtihan Allah'ın ikramıdır unutma.... dua ve sabır ise imtihanın ilacıdır.
inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur. hepimizin bebeği olur. imtihanımız zor.
amin, çok güzel, ben de kendime hep bunları diyorum... belki böylesi daha hayırlıdır diyorum, böyle böyle bazı şylerin değerini anlıyorz işte...üzülmeyin bugün bi yazı okumuştum.
"İMTİHAN"
seni olgunlaştırmak için Allahın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla kimi zaman düşmanlarla imtihan edilidsin bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun. bazen ok sever sevdiklerinle imtihan olunursun. Ama imtihan Allah'ın ikramıdır unutma.... dua ve sabır ise imtihanın ilacıdır.
inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur. hepimizin bebeği olur. imtihanımız zor.
Ben de bel ağrısından hamile liğimi anlamıştım ama yinede belirtiler bakmak bilmiyorum canım ne kdr doğru inşallah seninkiler hamilelik tendirKızlar bata kaldı 6 gün. 2 gündür koyu sarı bir akıntım vardı ama bugün pek yok gibi. Onun dışında yine iki gündür filan geceleri acayip ateş basıyor. Özellikle ayaklarım ve başım alev alev yanıyor sanki yatağa girdiğimde. Ve sanki regl olmama az kalmış gibi belim ağrıyor ama çok hafif. Ama bununla birlikte bu sabah sırf meraktan ateşimi ölçtüm ve maalesef düşük çıktı (36,4).
Bir de bir önemi var mıdır bilmiyorum ama göğüslerim ve sırtımda bir sürü minik sivilce çıktı, o kadar çok ki sayamıyorum bile. Normalde bende bir tane bile sivilce olmaz, eşime gösterdim dün, o da çok şaşırdı. Sivilcelerin vücuttaki hormon değişiklikleri ile bir ilgisi var sanırım.
Aaa bir de sevgilibir garip oblomov yazdıklarını okuduktan sonra iş yerinde masamda otururken gizli gizli ayna ile kirpiklerimi inceledim :) Gerçekten de karışmışlar, böyle çapraz çapraz duruyorlar. Eğer hamile değilsem bunu kesin belirtiler listesinden çıkarabiliriz bence kuzum.
Ben de bel ağrısından hamile liğimi anlamıştım ama yinede belirtiler bakmak bilmiyorum canım ne kdr doğru inşallah seninkiler hamilelik tendir
Hiç hamile kalmadınmı doktora göründünmü sorun varmıAh canım inşallah hamileyimdir ya, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Neredeyse 3 buçuk yıldır hasretle bekliyorum yolunu bebeğimin.
ilk bebeğiniz mi?Ah canım inşallah hamileyimdir ya, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Neredeyse 3 buçuk yıldır hasretle bekliyorum yolunu bebeğimin.
Hamile değil kız ama inşaAllah öyledir de o yüzden demişsindir :)ilk bebeğiniz mi?
Hiç hamile kalmadınmı doktora göründünmü sorun varmı
Hamile değil kız ama inşaAllah öyledir de o yüzden demişsindir :)
Hamile değil kız ama inşaAllah öyledir de o yüzden demişsindir :)
inşallah bu aydan sonra güzel haberler veririz birbirimize inşallahhhhhh... bu arada yaşınız kaç?Hayır canım hiç kalmadım bugüne kadar. Benim de eşimin de bakılmadık hiçbir şeyimiz kalmadı, çok şükür bir sorun yok aslında. Sadece bende rahim girişinde yarım santimlik ufak bir polip varmış, histereskopi ile 1 ay önce temizlendi. Histereskopi sırasında doktorum rahimin üst bölümünde bir çentik fark etmiş, sağ olsun onu da kesmiş yok etmiş (rahim perdesi denen şey bu sanırım). Ama bunların hamileliğe %100 engel olan şeyler olduğunu söyleyemem demişti doktorum. Başka bir şey kalmadı yani yapılacak. Umutla bekliyorum işte böyle ..
inşallah bu aydan sonra güzel haberler veririz birbirimize inşallahhhhhh... bu arada yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?