2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bizimle beraber evlenen biri daha hamileymiş eşim gülerek söyledi bana keşke bende tez zamanda hamile kalsam bu aydan sonra doktor randevumu alıyorum artık
üzülmeyin bugün bi yazı okumuştum.
"İMTİHAN"
seni olgunlaştırmak için Allahın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla kimi zaman düşmanlarla imtihan edilidsin bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun. bazen ok sever sevdiklerinle imtihan olunursun. Ama imtihan Allah'ın ikramıdır unutma.... dua ve sabır ise imtihanın ilacıdır.

inşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur. hepimizin bebeği olur. imtihanımız zor.

Ah kütüphanekedisi! İyi olmana çok sevindim. Ne iyi ettin de yazdın, seni gerçekten merak ediyorduk. Hep iyi haberlerini almaya devam ederiz inşallah. Çok öpüyorum seni canım. Kendine iyi bak.

Kızlar bata kaldı 6 gün. 2 gündür koyu sarı bir akıntım vardı ama bugün pek yok gibi. Onun dışında yine iki gündür filan geceleri acayip ateş basıyor. Özellikle ayaklarım ve başım alev alev yanıyor sanki yatağa girdiğimde. Ve sanki regl olmama az kalmış gibi belim ağrıyor ama çok hafif. Ama bununla birlikte bu sabah sırf meraktan ateşimi ölçtüm ve maalesef düşük çıktı (36,4).

Bir de bir önemi var mıdır bilmiyorum ama göğüslerim ve sırtımda bir sürü minik sivilce çıktı, o kadar çok ki sayamıyorum bile. Normalde bende bir tane bile sivilce olmaz, eşime gösterdim dün, o da çok şaşırdı. Sivilcelerin vücuttaki hormon değişiklikleri ile bir ilgisi var sanırım.

Aaa bir de sevgili bir garip oblomov yazdıklarını okuduktan sonra iş yerinde masamda otururken gizli gizli ayna ile kirpiklerimi inceledim :) Gerçekten de karışmışlar, böyle çapraz çapraz duruyorlar. Eğer hamile değilsem bunu kesin belirtiler listesinden çıkarabiliriz bence kuzum.

Son düzenleme:
cok guzelmis yazi

@catlibrary ya canım sen onlara bakma bu hesapla bize yazmaya devam et eskisi gibi ben merak ediyorum hamileliğin nasıl gidiyor kalp atışını duydunmu miden bulanıyor mu nasıl geçiyor çıkma ya

amin, çok güzel, ben de kendime hep bunları diyorum... belki böylesi daha hayırlıdır diyorum, böyle böyle bazı şylerin değerini anlıyorz işte...

Ben de bel ağrısından hamile liğimi anlamıştım ama yinede belirtiler bakmak bilmiyorum canım ne kdr doğru inşallah seninkiler hamilelik tendir

Ben de bel ağrısından hamile liğimi anlamıştım ama yinede belirtiler bakmak bilmiyorum canım ne kdr doğru inşallah seninkiler hamilelik tendir

Ah canım inşallah hamileyimdir ya, o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Neredeyse 3 buçuk yıldır hasretle bekliyorum yolunu bebeğimin.

Hiç hamile kalmadınmı doktora göründünmü sorun varmı

Hayır canım hiç kalmadım bugüne kadar. Benim de eşimin de bakılmadık hiçbir şeyimiz kalmadı, çok şükür bir sorun yok aslında. Sadece bende rahim girişinde yarım santimlik ufak bir polip varmış, histereskopi ile 1 ay önce temizlendi. Histereskopi sırasında doktorum rahimin üst bölümünde bir çentik fark etmiş, sağ olsun onu da kesmiş yok etmiş (rahim perdesi denen şey bu sanırım). Ama bunların hamileliğe %100 engel olan şeyler olduğunu söyleyemem demişti doktorum. Başka bir şey kalmadı yani yapılacak. Umutla bekliyorum işte böyle ..

Hamile değil kız ama inşaAllah öyledir de o yüzden demişsindir :)
yani ilk bebeğiniz mi olacka yazacaktım ama işler yoğun, burdanda kopamıyorum çok seviyorum burayı

liseli kızların sevgili mesajlarını beklediği gibi mesajlaşıyorum sizinle kızlarrrrr

Hamile değil kız ama inşaAllah öyledir de o yüzden demişsindir :)
yani ilk bebeğiniz mi olacka yazacaktım ama işler yoğun, burdanda kopamıyorum çok seviyorum burayı

liseli kızların sevgili mesajlarını beklediği gibi mesajlaşıyorum sizinle kızlarrrrr

inşallah bu aydan sonra güzel haberler veririz birbirimize inşallahhhhhh... bu arada yaşınız kaç?

hayır o değil eşimin buraya girdiğimden haberi yok. evde telefonla buraya bakıyorum o gelinc eutanıyorum köşeye atıyorum yanlış anlıyor ah hamile kalsak ahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…