2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bir garip oblomov keşke ovu testi yapsaydın açılıp açılmadığına bakarak yumurtlayıp yumurtlamadığına fikrin olurdu çünkü son testin baya yumurtlamada olduğu gibi koyu çıkmıştı

canım 35. günde yumurtam olgunlaşmış olamaz zaten regl olmadığım için ilişki devam etti öyle bir şey olsa bile ki hiç sanmıyorum çatlamayı yakalamışımdır

Selam kizlar:) deniz_ve_mehtap ovulasyon testi dogru çıktı canım. Doktora 16. Günümde gitmiştim ovulasyon testi hala yumurtlamadigimi gösteriyordu kaldı ki benim adetlerim düzenli pko da değilim doktor baktı süper bi yumurtan var dedi 16.5 mm idi. O akşam ilişki oldu ertesi gece kasiklarim da bi agri oldu muhtemelen yumurta catladi ama o anı değerlendiremedik. Sabah kalktığımda yumurta akı denilen akıntı da geldi sabahi değerlendirdik şuan da ağrı fln yok.. catladi bence

ertesi günü değerlendirdiniz mi:) sağlıklı sperm bei gün yaşarmış diye duymuştum:)

akıntın falan ne durumda? göğüs uçların sıcak mı bir de?
akıntı devam göğüs ucum sızlıyor ateşim 36,7 regl olacak olsam 36ya düşerdi ama ateşim yükseliyor anlamıyorum. dün belimin sağ tarafı berbat ağrıdı dedim regl olcam heralde sıcak su torbası koydum öyle uyuyakalmışım. çarşambaya kadar olmazsam kan testiyle ne olup ne olmadığını öğreneceğiz hep birlikte

niye çarşamba hemen gitsene ya meraktan çatlarız biz

ertesi günü değerlendirdiniz mi:) sağlıklı sperm bei gün yaşarmış diye duymuştum:)
Kasik ağrımın olduğu gecenin bir gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirdik canım yani sperm 1 gün yaşasa bile olur:) doktor artık gelme senin hiç bi sıkıntın yok dedi zaten bu ay 2. Ayımız korunmadigimiz. 6 ay beklicez daha eğer olmazsa eşim sperm vericek. Umarım gerek kalmaz

valla istersen bir tane test yap canım ama yine sen bilirsin bekleyeyim dersen bekle.. kızlar olmasa test yapmazdım + birde ovu yaptım
ovü olsa bende yapardım ama şimdi geç döllenmeyse çıkmaz diye korkuyorum çıkmazsa biberiyeyle söktürmeye çalışacağım çünkü :)

canım ya inan çoook üzüldüm kazeni etiketledim ama görmedi sanırım.. keşke telefonlarımızı almış olsaydık görüşürdük özel de de ben seni kaybedeceğim için çok üzüldüm çok değerlisin benim için umarım hamileliğin çok iyi geçer kızın mı olacak oğlun mu ne zaman doğum yapacaksın iyi misin kötü müsün bunları bilmemek üzecek beni

Günaydın bayanlar çok şükür tatile girdik çok yıpratıcı bi dönemdi 2 hafta evdeyim inşallah :)) bir garip oblomov senin belirtilerin gebelik gibi ama göğüs hassasiyeti bence gebeliğin en belirgin belirtisi birde benim kasığımda sanki ateş değmiş gibi bi yanma oluyordu.. Kontes001 canım yumurtanın çatlamış seninde inş tutmuştur bu ay bizimkiler bende hiç es geçmeden çok çalıştım bu ay ))

inşallah içimden bir ses tez zamanda gebe kalacaksın diyor:)

kasığım da içten kaşınma çok oldu.. arada sızı girdi ama çok çok hafifti. kimyasalla karşılaştırırsam bomba gibiyim o zaman ağrıdan ölüyordum resmen

aaaaaaaaaaaa taze annemiz:))) yerin çok belli inan, bende seni seviyorum:))) seni tanıamdan dua etmiştim aklımdasın hep, bize iyi haberlerini yolla olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
biberiye söktürüyor mu? bende içeyim bari
evet ama bi yemek kaşığının dolusunu baya kaynatıp bi kaç gün içmen gerekiyo. bekarken denemiştim işe yaramıştı :)) ama sen de hemen deneme geç döllenme falan olmuş olursan falan çarşamba drda kan verince çıkmazsa dene. sanırım senle ben yaklaşık günlerde yumurtladık gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…