2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Birdaha ovu testi
Yap

Bir daha ovu testi yaptin mi

günaydın kızlar. bir garip oblomov ile aynı durumdayım 37. gün bugün. geçikmemin ise 5. günü. test yapmadım hiç belirtim yok diye.sadece göğüs hassasiyeti var oda aşırı değil sanki hergün regl olcakmışım gibi hissediyorum ama hiç birşey olmuyor. gerçekten kırmızıları görmekte bi nimet :)

herkese günaydınlar kızlar:) işe gelmenin en güzel yanı burayı daha rahat takip edebilmek
Hemen haftasonu notlarımı soruyorum

1) Pinapple ovülasyon testine göre yumurlamıştın sen ama doktor yumurtan çatlamamış dedi doğru mu? yani ovu testi doğru mu değil mi???

2) bir garip oblomov nasıl oldun?

3) benimde bat 2 bugün lekeleneceğim galiba

test yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?

ya acaba var mı? acaba geç döllenme mi oldu nerde çalışıyorsun bir hastane vardı yarım saatte test sonuçlarını veriyor, 30 lira gebelik testi ve 24 saat açık...hayat hastanesimiydi adını tam hatırlayamaıdm

olduğunu sanmıyorum canım bir sürü testim boşuna gitti erken gebelikte çıkmayınca yapmıcaktım şimdide 30 lira veremicem valla çarşambaya kadar gelmezse gitcem doktora ha bugün gitmişim ha 2 gün sonra aynı şey..

test yapsana canım belki gelmiştir bebişin.. senin reglin normalde bu kadar gecikir mi?
normalde hiç bu kadar geçikmemişti ama 35e kadar geciktiği olmuştu. eğer varsada geç döllenmeyle olmuş olabilir sadece. o zamanda çıkar mı ki testte . birde hiç belirtim yok o yüzden senin dediğin sebeplermi acaba diyorum

inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))
bence sen ya geç yumurtladın ya da gebelikten... ovu testlerini yenileyebil din mi? koyuluk devam ediyorsa gebeliktendir muhtemelen

inşallah güzel haberler bekliyoruz canım senden :)))
bence sen ya geç yumurtladın ya da gebelikten... ovu testlerini yenileyebil din mi? koyuluk devam ediyorsa gebeliktendir muhtemelen
lh'ın yükselmesi tek başına bu kadar belirleyici olamaz bence.. hcg neden yükselmiyor hayalet çizgi dahi görmüyorum testlerde 4 tane test yaptım hadi ilk ikisi erken dedim dün yaptığımda çıkardı en azından o nedenle test harcamayacağım boşu boşuna

valla istersen bir tane test yap canım ama yine sen bilirsin bekleyeyim dersen bekle.. kızlar olmasa test yapmazdım + birde ovu yaptım

ovü testlerin hala koyu mu çıkıyor?

zaten şu testlere harcadığımız para var ya ah ah valla şöyle hemen hamile kalanlara aaaa hiç beklemiodum hamileymişim diyenlere çok imreniyorum benim bat 2 bu ayda olmadı belli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…