- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Olsun canim
Nasip ne zamansa oluyor canim ya bir suru topik var ovu testi ates olcme falan onlar nasil kaliyor hamile..Valla bi ara yazarken ben bile inandım dedim hamileyim heralde :)
Hep öyle diyorlar ya takmadigim ay oldu diye ilk defa gerçekten takmadim bu ay ama olmadı
Bende heyecanladım bebek geldi sonunda dedim. Bende silecem bütün uygulamaları dedim neler neler geçti içimden :)Bu ay
tüm uygulamaları kaldırdım
Test yapmadım
Saymadim bugün ilişki yarin ilişki vs vs demedim
Ayaklarımi dikip saatlerce beklemedim
Veeeeeeeeeeeeee
Hamileyim demeyi CK isterdim ama
Kırmızı kartı sabh yedim
11. Kirmizi kart bitti
İnşallah 12 kırmızı kart gelmez tam 1 yılda hamile kaldım derim :)
Ben yine de ümidimi kaybetmiyorum ablamın 15 gün çıkmadi o testlerde. Ve hamileydi. Biraz daha bekleyelim bol dua edelim hayırlısını versin RabbimDayanamadim yaptim negatif kizlar testin ustunde kocaman ilk idrarla yapin yazmasina ragmen salak gibi yaptimneyse artik regl olmayi beklicem pazar gunu olurum belki
Canım ben bugün yazdım ya doktor yumurta çatlamadan ilişki olması daha iyi dedi. Mutlaka çalışma olsun yumurta çatladiktan sonra tutması daha düşük bir ihtimal@denizvemehtap35bir garip oblomov Kontes001 @EslemM001 arkadaşlar az önce ovulasyon testi yaptım t çizgisi gerçekten koyu çıktı fotoyu yüklüyorum yani daha yumurta çatlamadı mı??? Halbuki akıntım da var
Nasip ne zamansa oluyor canim ya bir suru topik var ovu testi ates olcme falan onlar nasil kaliyor hamile..
Bende heyecanladım bebek geldi sonunda dedim. Bende silecem bütün uygulamaları dedim neler neler geçti içimden :)
Aynen hiç belli olmaz canım inşallah gelmiştir bebişin saklanıyodur :)Ben yine de ümidimi kaybetmiyorum ablamın 15 gün çıkmadi o testlerde. Ve hamileydi. Biraz daha bekleyelim bol dua edelim hayırlısını versin Rabbim
Geç olsun güç olmasın canım. Bu da bizim imtihanımız sabredecez hep beraber. Gelecekler inşallah Allah büyük. Ümidimizi kaybetmeyelim.Çok tatlisin canım :)
Hayırlısıyla bir sonraki aya demekten başka söz yok :)
İnş canım olacak Rabbimden hayırlısı :)Canım ben bugün yazdım ya doktor yumurta çatlamadan ilişki olması daha iyi dedi. Mutlaka çalışma olsun yumurta çatladiktan sonra tutması daha düşük bir ihtimal
Geç olsun güç olmasın canım. Bu da bizim imtihanımız sabredecez hep beraber. Gelecekler inşallah Allah büyük. Ümidimizi kaybetmeyelim.
Evet bende hep öyle dua ediyorum. Sağlıklı hayırlı gelsinler inşllah. Bakalım benim ne olacak bu ay :)Aynen canım
Benim duam hemen olsun değil zaten hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun
Gelirler inşallah beklemeye devam :)
Bu ay
tüm uygulamaları kaldırdım
Test yapmadım
Saymadim bugün ilişki yarin ilişki vs vs demedim
Ayaklarımi dikip saatlerce beklemedim
Veeeeeeeeeeeeee
Hamileyim demeyi CK isterdim ama
Kırmızı kartı sabh yedim
11. Kirmizi kart bitti
İnşallah 12 kırmızı kart gelmez tam 1 yılda hamile kaldım derim :)
Kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı 15+3 olduk bebeğin kilosu 120 gram dedi doktor normal mi yoksa az mı ?
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı olsun Rabbim yardımcın olsun ama bak sayfa isminden de anlaşılacağı gibi biz hamile adaylarıyız ve burada ben dahil birçok kişi olarak sana yardımcı olamayız
biraz daha iyi araştırırsan kk da daha iyi topikler bulabilirsin kendine..
Kızlar bugün doktora gittim kontrolüm vardı 15+3 olduk bebeğin kilosu 120 gram dedi doktor normal mi yoksa az mı ?
Aranızda hamile olanlarıda listede görünce yardımcı olabilecek birisi çıkacağını düşünmüştüm canım o yüzden kusura bakmayınCanım ne 15 arti 3 u
Biz daha hamile falan değiliz
Adayız daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?