2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım biz her türlü yanaşırız dur bakalım akşam ki testi atarım yine hayırlısı allahtan :) sen neden yapmıyorsun gebelik testi valla merak ediyoruz
reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştı canım o nedenle bekliyeyim diyorum... yumurtlamayı da ovu testinde görmedim ben hep silikti çizgi hiç koyulaşmadı.. ya geç yumurtladım o nedenle reglim gecikti ya yine geç döllenme oldu o nedenle test negatif çıktı bakalım akşam ovu yapcam nasıl çıkacak merak ediyorum

Canım bende de pko yok ama doktorum kullanabilirsin dedi ama ben folidoce da kullanıyorum yanında :) birde bende sizlere tavsiye adet bitince gün aşırı aspirin aşın rahime giden kan damarlarını besliyor ve belkide tutunmayı kolaylaştırır ben bu deneyeceğim zaten bundan önceki gebeliğimde bebeğin gelişimi geriden geldiğinde çok iyi bi doktorum önermişti ve işe yaradı kese gerçekten büyüdü :) ama boş gebelikti nasip değilmiş bu arada benimde onu testi koyu çizgi canım bende bugün ve yarın ilişki düşünüyorum seninle beraber gün sayacaz inş

Merakla bekliyoruz canım. İnşallah güzel çıkar. :)

Valla seninkini bende çok merak ediyorum inş şöyle 3-5 arkadaş bu ay burda patlama yaparız :)))

Hadi guzel haberler o zaman bu arada sanki sen iki ovu testi kullanmistin digerinin markasi neydi

Çoook güzel inşallah hamilesindir canım ya çok güzel çıkmış. Sen yumurtluyomuş gibi düşün ilişki olsun yinede. Ne olur ne olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…