- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştı canım o nedenle bekliyeyim diyorum... yumurtlamayı da ovu testinde görmedim ben hep silikti çizgi hiç koyulaşmadı.. ya geç yumurtladım o nedenle reglim gecikti ya yine geç döllenme oldu o nedenle test negatif çıktı bakalım akşam ovu yapcam nasıl çıkacak merak ediyorumCanım biz her türlü yanaşırız dur bakalım akşam ki testi atarım yine hayırlısı allahtan :) sen neden yapmıyorsun gebelik testi valla merak ediyoruz
Canım bende de pko yok ama doktorum kullanabilirsin dedi ama ben folidoce da kullanıyorum yanında :) birde bende sizlere tavsiye adet bitince gün aşırı aspirin aşın rahime giden kan damarlarını besliyor ve belkide tutunmayı kolaylaştırır ben bu deneyeceğim zaten bundan önceki gebeliğimde bebeğin gelişimi geriden geldiğinde çok iyi bi doktorum önermişti ve işe yaradı kese gerçekten büyüdü :) ama boş gebelikti nasip değilmiş bu arada benimde onu testi koyu çizgi canım bende bugün ve yarın ilişki düşünüyorum seninle beraber gün sayacaz inşKizlaar şimdi çıktım doktordan. İlk olarak inofolic ı söyleyeyim doktor sen de pko yok onu kullanma dedı. Folio ile yola devam. Yumurtam henüz catlamamiş bugün 16. Gün baktı çok büyük bir yumurta var bgn yarın ilişki olsun dedi yani clearblue ov testi dogru. Şimdi kızlar ben geçen ay yumurta çatladiktan sonra ilişkiye girmistim nitekim tutmadı. Bu ay çatlamadan önce gircem bakalım kısmet. Yani ov testinde koyu iki çizgi gördünüz mü siliklesmesini beklemeyin. En güzeli gün aşırı ilişki dedi inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştı canım o nedenle bekliyeyim diyorum... yumurtlamayı da ovu testinde görmedim ben hep silikti çizgi hiç koyulaşmadı.. ya geç yumurtladım o nedenle reglim gecikti ya yine geç döllenme oldu o nedenle test negatif çıktı bakalım akşam ovu yapcam nasıl çıkacak merak ediyorum
Valla seninkini bende çok merak ediyorum inş şöyle 3-5 arkadaş bu ay burda patlama yaparız :)))reglime 2 gün kala erken gebelik testi negatif çıkmıştı canım o nedenle bekliyeyim diyorum... yumurtlamayı da ovu testinde görmedim ben hep silikti çizgi hiç koyulaşmadı.. ya geç yumurtladım o nedenle reglim gecikti ya yine geç döllenme oldu o nedenle test negatif çıktı bakalım akşam ovu yapcam nasıl çıkacak merak ediyorum
Kizlaar şimdi çıktım doktordan. İlk olarak inofolic ı söyleyeyim doktor sen de pko yok onu kullanma dedı. Folio ile yola devam. Yumurtam henüz catlamamiş bugün 16. Gün baktı çok büyük bir yumurta var bgn yarın ilişki olsun dedi yani clearblue ov testi dogru. Şimdi kızlar ben geçen ay yumurta çatladiktan sonra ilişkiye girmistim nitekim tutmadı. Bu ay çatlamadan önce gircem bakalım kısmet. Yani ov testinde koyu iki çizgi gördünüz mü siliklesmesini beklemeyin. En güzeli gün aşırı ilişki dedi inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
Predictor tatlimHadi guzel haberler o zaman bu arada sanki sen iki ovu testi kullanmistin digerinin markasi neydi
Yaa hadiii gebelik testi yapsana şu An yumurtluyor olmazsın herhaldeKizlar bu damlatir damlatmaz
Eki Görüntüle 1942415
Bu da ayni test idrari iyice emdikten sonra
Eki Görüntüle 1942416
Bu ay ilk defa bu kadar koyu gordum sok oldum ovu zamani bile boyle degildiKontes001 sweetdreams1985 deniz_ve_mehtap Pinapple EslemM001
Kuzuuu hemen bi gebelik testi yapppKizlar bu damlatir damlatmaz
Eki Görüntüle 1942415
Eki Görüntüle 1942416
Bu ay ilk defa bu kadar koyu gordum sok oldum ovu zamani bile boyle degildiKontes001 sweetdreams1985 deniz_ve_mehtap Pinapple EslemM001
Yaa hadiii gebelik testi yapsana şu An yumurtluyor olmazsın herhalde
Pazar ilk idrarla yapayim diyorum kizlarKuzuuu hemen bi gebelik testi yappp
Bir iki gun geciktigi oluyordu ama kasiklarim agrir bacaklarim agrir gelecegini anlardimHic gecikme oluyormiydu.twstin fazlaysa bugun yap bizi merakta birakmaa
Dun olmustu canim normalde agrim olsa bu zamanlar olmazdi ama turp gibiyimÇoook güzel inşallah hamilesindir canım ya çok güzel çıkmış. Sen yumurtluyomuş gibi düşün ilişki olsun yinede. Ne olur ne olmaz :)
Bence var biseyler ama gebelik testi yap bence ve bugunu degerlendirDun olmustu canim normalde agrim olsa bu zamanlar olmazdi ama turp gibiyim
Kız ne kadar sabırlısın :)))) ben olsam on defa gebelik testi yapmıştım vallahi... Ayy hadi nöbetçi bi eczane bul ve gebelik testi yap sabah şimdiki idrar belli etmez belkiKizlar bu damlatir damlatmaz
Eki Görüntüle 1942415
Eki Görüntüle 1942416
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?