aynen ya... keşke gelse değil mi...Kutuphanekedisi Geri gelmiycekmi?
Kutuphanekedisi Geri gelmiycekmi?
Ne yapsak kazen msj atamıyomuyuz hep beraber atsak fılan birsey değişmezmiben sanki merak etmiyom mukız valla umutlanmak istemiyorum bakalım pazara kadar bekliyeyim arada kasık sancısı oluyor ama yok gelen giden bir şey yok hamilelik adet belirtisi aynı diyorlar ama bende ikisinin de belirtisi yok
aslındaKazen bir el atsa geri gelir... konuyu tam bilmiyorum biri facede grup açmış o da gitmiş mi Emineeemm öyle yazmıştı.. ama sahte profil bu kişinin yazdıklarına itibar etmeyiniz yazıyor profilinde bence bu çok ağır benimde face adresim olsa bende merak eder gider bakardım yani
Evet bizim elimizden birşey gelirmi diyorum acabaaynen ya... keşke gelse değil mi...
Ne yapsak kazen msj atamıyomuyuz hep beraber atsak fılan birsey değişmezmi
Test konusu na gelince ısrar etmek ıstemıyorum aslında hani adet olursan biz ümitlendirmiş olucaz ondada korkuyorum bizim yuzumüzden üzülmüş olursun diye inşaAllah bugün cuma Rabbim hakkında hayırlısını versin evlat hasretimiz bitsin anne olalım inşaAllah
muhtemelen önümüzdeki aylarda bende gideceğim... bizi aşama aşama bilgilendirir misinselam kızlar ben bugun batın 3 gunu hastaneye gittim doktor asılamaya başlıyalım artık dedı ve 5 gun klomen kullanıcam haftaya bugun sabah gel dedı benım gibi olan varmı surecı nasıl geçtı aşılama yanı ?
hakkında hayırlısı olsun canım önümüzdeki aylarda bende düşünüyorum ama önce regl olmam lazım olunca eşimde sperm testi yaptıracak ona göre yol çizeceğiz kendimizeselam kızlar ben bugun batın 3 gunu hastaneye gittim doktor asılamaya başlıyalım artık dedı ve 5 gun klomen kullanıcam haftaya bugun sabah gel dedı benım gibi olan varmı surecı nasıl geçtı aşılama yanı ?
İnşaAllah canımyazarken etiketledim görürse gelir bilgilendirir bizi
yok be tatlım siz ümitlendirseniz ne olcak 6 aydır negatif sonuç hep alıştım. ama bu ay en düzenli ilişkinin olduğu aydı hem çocuk isteme anlamında zoraki ilişki olmadı her biri bizzat o an gelişen hadi bu gün yum günü vs demeden olduzaten yumurtlamayı görmediğim içinde olmayacak gözüyle bakıyorum bu aya.. ama gönül istiyor işte inşallah vardır
İNŞALLAH CANIM SUAN BUTUN ASAMALARI GEÇTIM RAHİM BİLMİ HORMON TEST ESIMIN TESTI HEPSİ TEMİZ SIRA AŞILAMADA :)
BİLGİLENDİRİRİM CANIM SUAN İLAÇ VERDİ ADETİN 3 GUNUNDEYIM KLOMEN KULLANICAM 5 GUN SABAH AKSAM DAHA SONRA HAFTAYA BUGUN ULTRASONLA BAKICAKLARmuhtemelen önümüzdeki aylarda bende gideceğim... bizi aşama aşama bilgilendirir misin
Aynen canım güzel çıkmış. Değerlendir :)bir garip oblomov deniz_ve_mehtap Kontes001 ve diğer arkadaşlar bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sonunda pik attı galiba çok şükür bi bakar mısınız attığım öğlenki testler :)
evet canım belki daha da koyulaşır ama ilişki olsun bu gün mutlaka ovu yapmaya devam et 2 ya da 3 gün ilişki olsun mutlakabir garip oblomov deniz_ve_mehtap Kontes001 ve diğer arkadaşlar bugün öğlen ovulasyon testi yaptım sonunda pik attı galiba çok şükür bi bakar mısınız attığım öğlenki testler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?