2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

bir garip oblomov sen bizi meraktan catlatmayamı karar verdin

ben sanki merak etmiyom mu kız valla umutlanmak istemiyorum bakalım pazara kadar bekliyeyim arada kasık sancısı oluyor ama yok gelen giden bir şey yok hamilelik adet belirtisi aynı diyorlar ama bende ikisinin de belirtisi yok

Kutuphanekedisi Geri gelmiycekmi?

aslında Kazen bir el atsa geri gelir... konuyu tam bilmiyorum biri facede grup açmış o da gitmiş mi Emineeemm öyle yazmıştı.. ama sahte profil bu kişinin yazdıklarına itibar etmeyiniz yazıyor profilinde bence bu çok ağırbenimde face adresim olsa bende merak eder gider bakardım yani

Ne yapsak kazen msj atamıyomuyuz hep beraber atsak fılan birsey değişmezmi
Test konusu na gelince ısrar etmek ıstemıyorum aslında hani adet olursan biz ümitlendirmiş olucaz ondada korkuyorum bizim yuzumüzden üzülmüş olursun diye inşaAllah bugün cuma Rabbim hakkında hayırlısını versin evlat hasretimiz bitsin anne olalım inşaAllah

yazarken etiketledim görürse gelir bilgilendirir bizi

yok be tatlım siz ümitlendirseniz ne olcak 6 aydır negatif sonuç hep alıştım. ama bu ay en düzenli ilişkinin olduğu aydı hem çocuk isteme anlamında zoraki ilişki olmadı her biri bizzat o an gelişen hadi bu gün yum günü vs demeden oldu zaten yumurtlamayı görmediğim içinde olmayacak gözüyle bakıyorum bu aya.. ama gönül istiyor işte inşallah vardır

muhtemelen önümüzdeki aylarda bende gideceğim... bizi aşama aşama bilgilendirir misin

hakkında hayırlısı olsun canım önümüzdeki aylarda bende düşünüyorum ama önce regl olmam lazım olunca eşimde sperm testi yaptıracak ona göre yol çizeceğiz kendimize

İnşaAllah canım

bildirim yapayım bari
bugün göğüs uçlarım çok sızladı.. akıntım devam ediyor.. belime çok ince sızı şeklinde ağrı girdi aynı şekilde kasıklarıma da ama belli belirsiz.. birde dün kasıklarım içten kaşınmıştı şimdi geldi aklımabunlar dışında aşırı bir şeyim yok ve anca fark ediyorum bunları 3 gün geçmesine rağmen adet ağrısı çekmem lazımdı bacaklarım falan ağrırdı ama yok keşke hamile olsam valla umut fidanları yeşeriyorinşallah sonu hüsran olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…