• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ovu testin varsa yap :) ben merak ettim ya
bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çıkmasından korkuyorum:KK43: diş tedavime erken gebelik testine güvenerek başlamıştım:KK51: sabahtan beri sarı akıntım var ben bilmem hiç sarı akıntı olsuno_Ohiç bir şeye yormak istemiyorum sonra hüsran oluyor çünkü bütün tezleri çürütüyoruz bir bir:KK53:

Senin başın neden bu kdr agriyor daha öncede yazmistin

migren var canım bende ve tetikleyici olarak bizim şirkette bol bol beyaz ışık var :KK51:ben loş ortam istedikçe aksi gibi her yere led lamba takıyorlar:KK11: ayrıca havalar berbat ondanda ağrı oluyor

Yapma bence biraz daha bekle sonuçta varsa zaten o beklenen kırmızı hiç gelmicek
bende senin gibi düşünüyorum canım geleceği varsa gelcek.. belki akşam olurum..kasık ağrım bacak ağrım ya da göğüs hassasiyetim olsa ümitlencem ama aksi gibi hiç biri yok:KK45:

bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çıkmasından korkuyorum:KK43: diş tedavime erken gebelik testine güvenerek başlamıştım:KK51: sabahtan beri sarı akıntım var ben bilmem hiç sarı akıntı olsuno_Ohiç bir şeye yormak istemiyorum sonra hüsran oluyor çünkü bütün tezleri çürütüyoruz bir bir:KK53:
Yaaa sarı akıntı mii o bildiğin hamilelik belirtisi canım :)) sen yarın bi test yap o sarı akıntı geliyorsa yarın çıkar hamileysen ve niye bilmiyorum ama bana hep hamileymissin gibi geliyorrr:halay:

Korkma canım etkilemez onu. Bizim komşu zayıflama ilaçları kullanırken hamile kaldı doktor aldıracaksın falan demiş ama aldırmadı çocuğunda hiç bişeyi yok

migren var canım bende ve tetikleyici olarak bizim şirkette bol bol beyaz ışık var :KK51:ben loş ortam istedikçe aksi gibi her yere led lamba takıyorlar:KK11: ayrıca havalar berbat ondanda ağrı oluyor

bende senin gibi düşünüyorum canım geleceği varsa gelcek.. belki akşam olurum..kasık ağrım bacak ağrım ya da göğüs hassasiyetim olsa ümitlencem ama aksi gibi hiç biri yok:KK45:
Gözlük taksan olmazmi ...

Back