- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
aynen ben hala olamadım şişkinlik çok rahatsız ediyoröyle demeyin adet olmakta güzel eğerini bilelelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ben hala olamadım şişkinlik çok rahatsız ediyoröyle demeyin adet olmakta güzel eğerini bilelelim![]()
nasıl çıkmıştı ve bence yenile:)canım adete 4 gün kala yapmıştım ya bir daha yapmadım gerek yok zaten![]()
Elinde varsa akşam yap bakalım canım :)
Ovu testin varsa yap :) ben merak ettim yadaha 1 gün geçmiş olacak biraz bekleyeyim diyorum![]()
bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çıkmasından korkuyorumOvu testin varsa yap :) ben merak ettim ya
Hepimiz merak ediyoruz ama birşey demek istemiyorum sonra uzulmekten korkuyorum sabahtan beri regl oldun mu diye girip bakıyorumdaha 1 gün geçmiş olacak biraz bekleyeyim diyorum![]()
olsam rahatlıcam başım çatlıyor bugünHepimiz merak ediyoruz ama birşey demek istemiyorum sonra uzulmekten korkuyorum sabahtan beri regl oldun mu diye girip bakıyorum
Senin başın neden bu kdr agriyor daha öncede yazmistinolsam rahatlıcam başım çatlıyor bugün![]()
Yapma bence biraz daha bekle sonuçta varsa zaten o beklenen kırmızı hiç gelmicekolsam rahatlıcam başım çatlıyor bugün![]()
Senin başın neden bu kdr agriyor daha öncede yazmistin
bende senin gibi düşünüyorum canım geleceği varsa gelcek.. belki akşam olurum..kasık ağrım bacak ağrım ya da göğüs hassasiyetim olsa ümitlencem ama aksi gibi hiç biri yokYapma bence biraz daha bekle sonuçta varsa zaten o beklenen kırmızı hiç gelmicek
Yaaa sarı akıntı mii o bildiğin hamilelik belirtisi canım :)) sen yarın bi test yap o sarı akıntı geliyorsa yarın çıkar hamileysen ve niye bilmiyorum ama bana hep hamileymissin gibi geliyorrrbunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çıkmasından korkuyorumdiş tedavime erken gebelik testine güvenerek başlamıştım
sabahtan beri sarı akıntım var ben bilmem hiç sarı akıntı olsun
hiç bir şeye yormak istemiyorum sonra hüsran oluyor çünkü bütün tezleri çürütüyoruz bir bir
![]()
hadi ya olsun canım yeni ay yeni umutbak ben bekliyom daha olucam biliyorum ama böyle gününde gelmemesi de kötü
![]()
Korkma canım etkilemez onu. Bizim komşu zayıflama ilaçları kullanırken hamile kaldı doktor aldıracaksın falan demiş ama aldırmadı çocuğunda hiç bişeyi yokbunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çıkmasından korkuyorumdiş tedavime erken gebelik testine güvenerek başlamıştım
sabahtan beri sarı akıntım var ben bilmem hiç sarı akıntı olsun
hiç bir şeye yormak istemiyorum sonra hüsran oluyor çünkü bütün tezleri çürütüyoruz bir bir
![]()
Gözlük taksan olmazmi ...migren var canım bende ve tetikleyici olarak bizim şirkette bol bol beyaz ışık varben loş ortam istedikçe aksi gibi her yere led lamba takıyorlar
ayrıca havalar berbat ondanda ağrı oluyor
bende senin gibi düşünüyorum canım geleceği varsa gelcek.. belki akşam olurum..kasık ağrım bacak ağrım ya da göğüs hassasiyetim olsa ümitlencem ama aksi gibi hiç biri yok![]()
Ben olsam takrdım başım agirmasindaGunes gozlugu takmam lazim![]()
bir garip oblomov ovu testi yap barkeske ya keskeeee olsa grubumuz tek tek hamile olsa arka arkaya
bir garip oblomov ovu testi yap barkeske ya keskeeee olsa grubumuz tek tek hamile olsa arka arkaya
Bu saat oldu gelen yok.. Ama beklentiyi yukseltmeyin kizlar ya keske hepimiz hamile kalmis olsak ama kismetHadi inşallah ya benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu yada son aylarında hamile
Umudumuz sensinbir garip oblomov