- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Canim yarin ilk idrarla bence ovulasyon veya gebelik testi yapmalisin hadi kız inş açılışı sen yap arkandan söz gelecez bizBu saat oldu gelen yok.. Ama beklentiyi yukseltmeyin kizlar ya keske hepimiz hamile kalmis olsak ama kismet
Offff yaaa meraktan öldük :)yok canım yapmadım test söz pazar günü sabahtan yapıcam biraz daha geçsin istiyorum.. ne zaman yumurtladığımı bilmediğimden belki geç döllenme falan olmuştur erken gebelik testinde de idrara geçmediği için görünmemiştir diyeceğim ama ihtimal vermiyorum
Yaa catlicaaz hep beraber:))) pekii sarı akıntı devam ediyor muuyok canım yapmadım test söz pazar günü sabahtan yapıcam biraz daha geçsin istiyorum.. ne zaman yumurtladığımı bilmediğimden belki geç döllenme falan olmuştur erken gebelik testinde de idrara geçmediği için görünmemiştir diyeceğim ama ihtimal vermiyorum
Offff yaaa meraktan öldük :)
ovülasyon testin bittimi onu yapsaydın bari:)az sonra valla çok normalim her ay şuram ağrıdı buram bilmem ne oldu yazardım regl olurdum şimdi hiç bir şeyim olmadan hamile olursam bugünde regl olmazsam 3. günüm oluyo dimi 18inde olmam lazımdı
canım benim iç çamaşırlarım hep siyahtır açık renk kullanmam hiç dün baya yoğun akıntım oldu hatta birinde tamam hastalandım dedim tuvalete koştum sulu baya fazla akıntıyı gördüm çamaşırımda ama tabi sarı beyaz bilmiyorum onun ne renk olduğunu... sonra tuvalet kağıdı koydum öyle bekledim bakalım yine gelcek mi diye azar azar geldi onları da regl sandım ama bir baktım kağıt sapsarıydı sarı akıntı gelmişYaa catlicaaz hep beraber:))) pekii sarı akıntı devam ediyor muu
dün akşam su içmiş bulundum doğru çıkmaz diye yapmadım sabah yanıma alacaktım unuttum dur akşam sıvı alımına dikkat edeyim de yapayımovülasyon testin bittimi onu yapsaydın bari:)
Günaydın kızlar
hamişler durumlar ne alemmmm
benim 3. çocuğunu doğuran bile varkızlar bendne sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu kimiside hamilemoralim yine bozuldu
5 gün mü kaldı bata? daha var dur bakalım kırmızıları görmeden umutsuzluğa düşme... bak bende yumurtlamayı görmedim vs dedim bat geçeli bugün 3. gün eğer 24. 25. gün yumurtlamadıysam tabi... yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diyorlar ya aslında onun içinde bekliyorum ben.. yoksa yumurtlamamı görseydim milyon tane test yapmıştım ama umutlanmak istemiyorumadet olucam galibabu bat beş... bu ayda olmadı, içimden bir ses hiç olmayacak bu iş diyor, alıp başımı gidesim var
5 gün mü kaldı bata? daha var dur bakalım kırmızıları görmeden umutsuzluğa düşme... bak bende yumurtlamayı görmedim vs dedim bat bugün 3. gün eğer 24. 25. gün yumurtlamadıysam tabi... yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diyorlar ya aslında onun içinde bekliyorum ben.. yoksa yumurtlamamı görseydim milyon tane test yapmıştım ama umutlanmak istemiyorum[
inşallah hamilesindir canım bu ay inşallah....Pinapple doktora gidecekti ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?