2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

yok canım yapmadım test söz pazar günü sabahtan yapıcam biraz daha geçsin istiyorum.. ne zaman yumurtladığımı bilmediğimden belki geç döllenme falan olmuştur erken gebelik testinde de idrara geçmediği için görünmemiştir diyeceğim ama ihtimal vermiyorum

Offff yaaa meraktan öldük :)

Yaa catlicaaz hep beraber:))) pekii sarı akıntı devam ediyor muu

Yaa catlicaaz hep beraber:))) pekii sarı akıntı devam ediyor muu
canım benim iç çamaşırlarım hep siyahtır açık renk kullanmam hiç dün baya yoğun akıntım oldu hatta birinde tamam hastalandım dedim tuvalete koştum sulu baya fazla akıntıyı gördüm çamaşırımda ama tabi sarı beyaz bilmiyorum onun ne renk olduğunu... sonra tuvalet kağıdı koydum öyle bekledim bakalım yine gelcek mi diye azar azar geldi onları da regl sandım ama bir baktım kağıt sapsarıydı sarı akıntı gelmiş

adet olucam galiba bu bat beş... bu ayda olmadı, içimden bir ses hiç olmayacak bu iş diyor, alıp başımı gidesim var

adet olucam galiba bu bat beş... bu ayda olmadı, içimden bir ses hiç olmayacak bu iş diyor, alıp başımı gidesim var
5 gün mü kaldı bata? daha var dur bakalım kırmızıları görmeden umutsuzluğa düşme... bak bende yumurtlamayı görmedim vs dedim bat geçeli bugün 3. gün eğer 24. 25. gün yumurtlamadıysam tabi... yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur diyorlar ya aslında onun içinde bekliyorum ben.. yoksa yumurtlamamı görseydim milyon tane test yapmıştım ama umutlanmak istemiyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…