- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
bebekten umudum yoktabata 6 gün kala çatlama olma ihtimali düşük ama olmaz diye bir kaide yok yani neler görüyoruz burda.. ama diğer seçeneklerde var üşütmüş olabilirsin ya da bebek yerleşiyordur. ben kimyasal geçirdiğim ay çok ağrım olmuştu kist falan oldu sanmıştım ama tutunmaya çalışmış tutunamamış ne bileyimiçimizi göremiyoruz malesef tahminlerle de bir yere kadar ama inşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordur canım
klima soğuk mu üflüyor? kasıklarına nasıl geliyor duvardaki klimabebekten umudum yoktainfolik kist yaptı veya üşüttüm...iş yerinde klima tam o bölgeye vuruyor ondanda olabilir
bunları sormn bile çok güzel:) bekliyoruz, şimdiden teşekkürler:)Kızlar yarın doktora gidicem alttan muayene olucam. Bakalım ovulasyon testleri ne kadar doğru gorucez, yumurta catladi mi çatlamadi mi. İnofolic ı de sorayim kist fln yapma ihtimali var mı hepimiz için aynı olmaz tabi ama aklıniza takılan şeyler varsa söyleyin onları da sorayim
inşallah olmazsın canım. test yapsana ben negatifi gördüğüm için regl olmayı bekliyorum
Sabah regl oldum zıkkım
Orası öyle canım insan rahatlıyoöyle demeyin adet olmakta güzel eğerini bilelelim
Sabah regl oldum zıkkım
ovülasyon testini yaptın mıhadi ya olsun canım yeni ay yeni umutbak ben bekliyom daha olucam biliyorum ama böyle gününde gelmemesi de kötü
Bendende çok az kahve akıntı geldi neden geldi bilmemovülasyon testini yaptın mıbiz artık bütün yolları deniyoruz bunu es geçtiğini sanmam ama
aaaaaaaaaaaa yoksaaaBendende çok az kahve akıntı geldi neden geldi bilmem
Yok canım artık hiç bişeyi bebeğe yormuyorum ':) adetimin 11. günü bugnaaaaaaaaaaaa yoksaaa
belli olmaz vallahi:)Yok canım artık hiç bişeyi bebeğe yormuyorum ':) adetimin 11. günü bugn
Geçen ay benim için çok hayal kırıklığı olduğu için. Bu ay hiç bir belirtiye bakmıyorum kuzumbelli olmaz vallahi:)
haklısın bekleyelim görelim...Geçen ay benim için çok hayal kırıklığı olduğu için. Bu ay hiç bir belirtiye bakmıyorum kuzum
Aynen canım boşver :) ovulasyon yapıyorum onu da bitki çayı içiyorum onun içinhaklısın bekleyelim görelim...
ovülasyon testini yaptın mıbiz artık bütün yolları deniyoruz bunu es geçtiğini sanmam ama
Elinde varsa akşam yap bakalım canım :)canım adete 4 gün kala yapmıştım ya bir daha yapmadım gerek yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?