2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Tşkler faydalı paylaşım olmuş

Yok tatlim olmadim valla olacagada benzemiyorum gayet iyiyim ne agri ne baska bir seyinsallah sessiz sedasiz gelir agrim vs olmadan olur biter

Ay ne güzel bende olmadım valla inşallah hamileyizdir yaa

Benim alt kasıklarım ağrıyo 2 gündür, adetten önce hiç ağrımazdı ilk defa böyle oldum sancı giriyo batıyo arada..

bizlere dua etmeyi unutma sakın:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Aklima geldikce ediyorm canim.amin insallah su zorlu surecide atlatabilsem.
Allah yardımcı n olsun canım bulantı zor varmı yemek yapanın getirenin
Amin canim.kimsem yok maalesf il disinda aileden uzaktayiz.Allah razi olsun herseyi esim yapiyor ben tarf ediyorm o yapiyor.ben yiyemiyorm ama en azindan onlar basinn caresine bakiyor.daha ailemize soylemedikte canim.az daha ilerlesin die bekliyoruz.
İnsallah guzel haberlerinj aliriz canim...
İnan tlfn nerde bilmiyorm bile,giremiyorm elime bile alamiyorum baya agirlastim.57 den 54 e dusmusum hemen...su bile icemiyorum,ruyalarimda cesmelere dayaniyorm,testileri dikiyorum kafama..
İnsallah gececek bu gunler.

Bkızlar bugün aşırı kasik ağrım var yumurtam catliyot olabilir mi kasik ağrıyorsa çatlamış mi oluyordu ilk defa bu kadar kasik ağrısı yaşıyorum dün yada bugün gösteriyor takvimler bu ay inş tutar çalışmalar çok iyi gidiyor bir garip oblomov canım sen bilirsin

ah canım benimde bata 6 gün var... son 3 gündür sağ kasığım çok ağrıdı bacağıma vuruyordu o derece... bugün geçti şükür... yumurta çatlamasıysa benimde geç çatladı demek ki

çatlama ağrısıdır canım günleri değerlendir

bir garip oblomov benimde çatlama ağrısı olabilir mibugün kesildi şükür, 3 gündür vardı
bata 6 gün kala çatlama olma ihtimali düşük ama olmaz diye bir kaide yok yani neler görüyoruz burda.. ama diğer seçeneklerde var üşütmüş olabilirsin ya da bebek yerleşiyordur. ben kimyasal geçirdiğim ay çok ağrım olmuştu kist falan oldu sanmıştım ama tutunmaya çalışmış tutunamamış ne bileyimiçimizi göremiyoruz malesef tahminlerle de bir yere kadar ama inşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…