- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
Yaa canım sorma çok kötüyüm bak sana ovulsyon testini atayım yarına çatlar hatta belki gece çatlar ama nasıl ilişkiye girmem bilmiyorum çok iyi ıslanmak lazım ama sürtünmeden yine canımı alacak biliyorumBenimde bu ay boyle oldu canim hatta tahmini yumurtlama haftasini 3 gun gecti son iliski oldu sonra hic yanasmadim bildigin yara oldu tuvalette silinirken az az kan bile geldi acaba soguklardan mi catliyor dedim bende tuvalette taharetlenirken... Iliskide de canim candi hep.. Ayni benim yasadiklarimi yazmissin valla. Daha yeni gecmeye basladi ya disini sikip aciya katlancan benim gibi ya da jel alcan olmadi regl olursam bende alayim jelden
Iliski olmayinca gecti canim sonradan da kasinti cok oldu kasintidan duramadim ama enfeksiyon kasintisi degil gecme kasintisiydi.. Islanma bendede olmuyor artik acaba hormonlarla mi ilgili islaklik yoksa zevk aliyorum az bir islaklik oluyor sonra kuruyor benimde..Yaa canım sorma çok kötüyüm bak sana ovulsyon testini atayım yarına çatlar hatta belki gece çatlar ama nasıl ilişkiye girmem bilmiyorum çok iyi ıslanmak lazım ama sürtünmeden yine canımı alacak biliyorumsen nasıl geçirdin tahrişi bana bi akıl ver
Geçen hafta smear yaptırdım canım temiz çıktı yani ben artık sadece ıslanmanın yeterli olmamasına bağlıyorumCanım benim senin ki uzun süre aciyorsa yara fln da olabilir bi smear ver istersen birde yumurtlama öncesi dahi olsa oraya su tutma çünkü oranın yapısı iyice bozuluyor.. birde ben ustteyken daha rahat oluyorum ama o pozisyonda da bebek olasılığı düşükmus zaten artij farklı bi kafadayım bebeği fln geçtim olacağı zaman olsun:)
Aynı beni anlatıyorsun canım tamam hoşuma gidiyo diyorum sonrası eziyetIliski olmayinca gecti canim sonradan da kasinti cok oldu kasintidan duramadim ama enfeksiyon kasintisi degil gecme kasintisiydi.. Islanma bendede olmuyor artik acaba hormonlarla mi ilgili islaklik yoksa zevk aliyorum az bir islaklik oluyor sonra kuruyor benimde..
Yok canim hic sormadim bu ay cok oldu gun asiri iliski de etkiliyor olabilir bu ay cok duzenli olmasada gun atlamamaya gayret ettik acaba sık iliskiden mi?Aynı beni anlatıyorsun canım tamam hoşuma gidiyo diyorum sonrası eziyetıslanma az oluyo kesin bizde en iyisi 1 saat ön sevişme falan olmalı böyle su gibi olunca yapmalıyız. Doktora sordun mu sen bunu
Canim aksam yine yap at bakayim bende sali gunu falan yumurtlarsinbir garip oblomov canım ovuladyon testim gönderiyorum ne zaman yumurtlarım bilmiyorum akşam 5 gibi yine yapacam inşallah
Sık ilişkiden de kaynaklanıyor olabilir canım sen bu ay öyle demiştinCanim aksam yine yap at bakayim bende sali gunu falan yumurtlarsin
Çok iyiymiş canım hadi gözünaydın ben internette satıldığını görmüştüm eczanelerde belki sipariş üstüne geliyo olabilir canımKızlar doktorumla konuştum şimdi preseed jeli kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi eczanelerde satiliyor mu ki bu jel
Ya netten araştırdım da bu jel hamile kalmayi da kolaylaştırıyormuş ama genelde dusukle sonuçlanmış. . Bunları grdukten snra alacağımı sanmıyorum alsam hep aklıma takılır daha çok stres olurum:)Çok iyiymiş canım hadi gözünaydın ben internette satıldığını görmüştüm eczanelerde belki sipariş üstüne geliyo olabilir canım
Tatlim cok sicak su tutmadigin surece sorun yok sicak su rahmini genisletip spermlerin akmasina sebep olur.. Yoksa yikanmanin zarari olmaz. Cok fazla sabunla yikama vahinanin phini bozarsin suyla ve az bisi kopukle yikasan yeterbir garip oblomov canim birşey sorucam son konuşmaları okudum da hani vajinaya su tutmayı n filan yazılmış ben 1 saat bekleyip banyomu yapıyorum abdestimi almadan ilk orayı sabunlarim yani afedersin erkeğin girdiği yere elimi sokmam ama vajinayi sabunlar su tutar yikarim acaba bu spermleri etkiler öldürür mü sen ce?
Tamam cnm sağolTatlim cok sicak su tutmadigin surece sorun yok sicak su rahmini genisletip spermlerin akmasina sebep olur.. Yoksa yikanmanin zarari olmaz. Cok fazla sabunla yikama vahinanin phini bozarsin suyla ve az bisi kopukle yikasan yeter
Evet canım bende okudum galiba geçen yıl bakarken şöyle yazıyordu bu jel sağlıklı sağlıksız spermleri yumurtaya taşıdığı için bazen düşükle sonuçlanabiliyomuşYa netten araştırdım da bu jel hamile kalmayi da kolaylaştırıyormuş ama genelde dusukle sonuçlanmış. . Bunları grdukten snra alacağımı sanmıyorum alsam hep aklıma takılır daha çok stres olurum:)
daha tam koyulasmamis canim sanki ama coook yakin belki yarin belki yarindan da yakinbir garip oblomov canım ovuladyon testim gönderiyorum ne zaman yumurtlarım bilmiyorum akşam 5 gibi yine yapacam inşallah
Canim o sorunlar bendede var son iki aydir. Sanirim soguk sudan, taharetten vs... bi hamile kalsak dinlense vucudumuz... bence bepanten iyi... ve cok ozel olacak ama tuy vs de olabilir mi ki...Sık ilişkiden de kaynaklanıyor olabilir canım sen bu ay öyle demiştinama ben sık ilişki yapmadım buna rağmen bende de oldu benimki ıslanma sorunu galiba doktoruna gidersen bumu bi sor canım bende soracağım inş.. Keşke salı günü yumurtlasam dediğin gibi en azından o zamana kadar ilişki olmaz rahat ederim bana en geç yarın yumurtama olur gibi geliyor bakalım akşam atarım inş canım
Yok canım tüy değil galiba ona dikkat ediyorum kendi temizliğimede eşimedeCanim o sorunlar bendede var son iki aydir. Sanirim soguk sudan, taharetten vs... bi hamile kalsak dinlense vucudumuz... bence bepanten iyi... ve cok ozel olacak ama tuy vs de olabilir mi ki...
Yok canım tekrar olduğunu sanmıyorum at resminiKizlar yumurtlayali 6 gun oldu bugun ovu testi yaptim koyu cikti. Inofolik toz kullaniyorum...acaba ondan mi. Yeniden mi yumurtluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?