Aynen takılma canım elinden geldiğinceYarın başlıyorum ama ovuya takılmayacam artık
Yok canım ben 5-6 aydır içiyordum infolic şase. Yanında folidoce bu ay başladım. İnfolicten 5-6 ay sonra hamile kaldım nasip tabi birazda. Bu ay bal çörekotu tarçın karışımı yapıyorum bakalım faydası olacak mıBilgilendirme için teşekkürler. Bu şekilde yapmak daha mantikli. Pazartesi başlayacağım. Sen bu ay mi başladın?
Yok canım ben 5-6 aydır içiyordum infolic şase. Yanında folidoce bu ay başladım. İnfolicten 5-6 ay sonra hamile kaldım nasip tabi birazda. Bu ay bal çörekotu tarçın karışımı yapıyorum bakalım faydası olacak mı
Evet canım haklısın insan istiyoBen incir kürü yapmıştım bir ara. Ne duyduysam yaptım ama henüz sonuç alamadım. 11 ay oldu. Var bir zamanı elbet ama insan yoruluyor haliyle. Çocuk özlemi de artıyor.
bi doktora görün canım idrar yollarında enfeksiyon falan vardır kuruluk için spermler daha kolay girsin diye vajinanın salgıladığı salgıya benzeyen bi jel var pree seed diye sanıyorum biraz pahalı ama rahat etmek için onu bi araştır istersen madem kurulugun var yine de doktora git ama çok sık ilişki olunca da o kuruluk oluyobir garip oblomov L laracraft @denizvemehtap35 Kontes001 ve diğer arkadaşlar çok büyük bir problemim var bende 2-3 aydır ilişkiden sonra tahriş oluyo ve ilişki ciddi anlamda ağrılı oluyo işin kötü yani bu vulva yani ilk girişteki kısımlar kızarıyor idrar yaparken 3-4 gün çok ağrıyor ve bepanten falanla ancak geçiyo napabilirim ben??? Bugün ve yarın yumurtlama günüm ve benim yine ağrım ve tahrişim var yani ilişkiye giremeyebikirim (((( birde bu ay kür yaptım bal çörek otu falan bi akıl verin ben nerde hata yapıyorum.. Ön sevişme biraz oluyo bi miktar ıslaklık da oluyo söylemesi ayıp ama ilişki başlayınca hemen kuruyor sanki
Yok canım çok sık ilişki olmuyo haftada 1 yumurtlama döneminde haftada 3 gün oluyo. İdrar yolu enfeksiyonu in idrar tahlili verdim canım çok şükür yok. O dediğin jeli duydum olmazsa bi doktoruma sorayım da alayım ama ben gebelik istiyorum umarım jelin zararı olmazbi doktora görün canım idrar yollarında enfeksiyon falan vardır kuruluk için spermler daha kolay girsin diye vajinanın salgıladığı salgıya benzeyen bi jel var pree seed diye sanıyorum biraz pahalı ama rahat etmek için onu bi araştır istersen madem kurulugun var yine de doktora git ama çok sık ilişki olunca da o kuruluk oluyo
jel zaten vajinal salgıya benziyormuş ben de burdan görmüştüm zararı yok inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canımYok canım çok sık ilişki olmuyo haftada 1 yumurtlama döneminde haftada 3 gün oluyo. İdrar yolu enfeksiyonu in idrar tahlili verdim canım çok şükür yok. O dediğin jeli duydum olmazsa bi doktoruma sorayım da alayım ama ben gebelik istiyorum umarım jelin zararı olmazyani bunun temelindeki sebep ne onu merak ediyorum yeterince ıslanma olmuyo mu acaba
Kızlar aynı sıkıntı bende de var. On sevişme de ıslanma olsa dahi sonrasında hemen kuruma oluyor. O jeli daha öncede duydum ve doktoruma yazdım bakalım ne diyecek, bu haftaiçi de bi muayene olayım diyorum benim rahmim ters olduğu için de acı oluyor zaten ama bu kuruluk insanı her şeyden soğutuyor vallajel zaten vajinal salgıya benziyormuş ben de burdan görmüştüm zararı yok inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın canım
Anladım canım etmemmi allah sizlerede nasip etsin inşallahamin canım sağlıkla al kucağına bebişini bizler daha hamile değiliz ama hamile adayıyız grubun adından anlaşılacağı üzeredua et bize bizlerde kalalım
gebelik istemiyo olsanız diğer markaların su bazlı kayganlaştırıcıları var ama gebelik istediğiniz için o jeli araştırın ben kullanmadım ama duydum araştırmıştım inşallah yakın zamanda gebe kalırsın canımKızlar aynı sıkıntı bende de var. On sevişme de ıslanma olsa dahi sonrasında hemen kuruma oluyor. O jeli daha öncede duydum ve doktoruma yazdım bakalım ne diyecek, bu haftaiçi de bi muayene olayım diyorum benim rahmim ters olduğu için de acı oluyor zaten ama bu kuruluk insanı her şeyden soğutuyor valla
Ayy canım bende çok muzdaripim bu konudaKızlar aynı sıkıntı bende de var. On sevişme de ıslanma olsa dahi sonrasında hemen kuruma oluyor. O jeli daha öncede duydum ve doktoruma yazdım bakalım ne diyecek, bu haftaiçi de bi muayene olayım diyorum benim rahmim ters olduğu için de acı oluyor zaten ama bu kuruluk insanı her şeyden soğutuyor valla
ilişkiden sonra vajinaya su tutmayın oranın ph dengesini bozup enfeksiyona davetiye cıkarıyosun canım hem spermde kalmaz öyleAyy canım bende çok muzdaripim bu konudabende ilişki bittikten sonra acı oluyo ılık su tutuyorum biraz hafifliyor ama aynada baktığım zaman kızarıklık ve tahriş çok belli oluyo 3-4 GUN sürüyor ilişki zaten eziyet gibi geliyo. Ben galiba vajinanın giriş açısını yakalayamıyorum yani kendi fizyolojimizi bilmiyoruz biraz daha açılı olması gerekiyor. Acaba en rahat pozisyon hangisi yani girişin en rahat olup zorlamayın pozisyon???
Benimde bu ay boyle oldu canim hatta tahmini yumurtlama haftasini 3 gun gecti son iliski oldu sonra hic yanasmadim bildigin yara oldu tuvalette silinirken az az kan bile geldi acaba soguklardan mi catliyor dedim bende tuvalette taharetlenirken... Iliskide de canim candi hep.. Ayni benim yasadiklarimi yazmissin valla. Daha yeni gecmeye basladi ya disini sikip aciya katlancan benim gibi ya da jel alcan olmadi regl olursam bende alayim jeldenbir garip oblomov L laracraft @denizvemehtap35 Kontes001 ve diğer arkadaşlar çok büyük bir problemim var bende 2-3 aydır ilişkiden sonra tahriş oluyo ve ilişki ciddi anlamda ağrılı oluyo işin kötü yani bu vulva yani ilk girişteki kısımlar kızarıyor idrar yaparken 3-4 gün çok ağrıyor ve bepanten falanla ancak geçiyo napabilirim ben??? Bugün ve yarın yumurtlama günüm ve benim yine ağrım ve tahrişim var yani ilişkiye giremeyebikirim (((( birde bu ay kür yaptım bal çörek otu falan bi akıl verin ben nerde hata yapıyorum.. Ön sevişme biraz oluyo bi miktar ıslaklık da oluyo söylemesi ayıp ama ilişki başlayınca hemen kuruyor sanki
Benim en rahat ettigim pozisyon esimin ustte oldugu canim. Esimde benim ustte olmami seviyor bazen anlasamiyoruzAyy canım bende çok muzdaripim bu konudabende ilişki bittikten sonra acı oluyo ılık su tutuyorum biraz hafifliyor ama aynada baktığım zaman kızarıklık ve tahriş çok belli oluyo 3-4 GUN sürüyor ilişki zaten eziyet gibi geliyo. Ben galiba vajinanın giriş açısını yakalayamıyorum yani kendi fizyolojimizi bilmiyoruz biraz daha açılı olması gerekiyor. Acaba en rahat pozisyon hangisi yani girişin en rahat olup zorlamayın pozisyon???
Yumurtlama döneminde değil canım başka zaman su tutuyorum ama yüzeysel yani içini yıkamıyorum başka türlü acısı geçmiyorilişkiden sonra vajinaya su tutmayın oranın ph dengesini bozup enfeksiyona davetiye cıkarıyosun canım hem spermde kalmaz öyle
Bu sefer öyle deneyeceğim ben ilk başta üstte oluyordum sonradan senin dediğini yapıyodum ama artık ilk öyle başlayacam birde bacaklar karına ne kadar yakın olursa o kadar rahat gidermişBenim en rahat ettigim pozisyon esimin ustte oldugu canim. Esimde benim ustte olmami seviyor bazen anlasamiyoruz
Canım benim senin ki uzun süre aciyorsa yara fln da olabilir bi smear ver istersen birde yumurtlama öncesi dahi olsa oraya su tutma çünkü oranın yapısı iyice bozuluyor.. birde ben ustteyken daha rahat oluyorum ama o pozisyonda da bebek olasılığı düşükmus zaten artij farklı bi kafadayım bebeği fln geçtim olacağı zaman olsun:)Bu sefer öyle deneyeceğim ben ilk başta üstte oluyordum sonradan senin dediğini yapıyodum ama artık ilk öyle başlayacam birde bacaklar karına ne kadar yakın olursa o kadar rahat gidermişbide belimin altına yastık koyacam herhalde kalça ne kadar havada olursa rahat olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?