2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Çok olmamış. Biz 11 aydır istiyoruz. Allah hepimize nasip etsin kısa sürede. İnofolic kullanıp faydasını görenler varsa onlar da yazsınlar da bize de umut olsun.
Hayırlısı olsun benim yaşım var ama 35 o yüzden çok vakit kaybetmek istemiyorum ama hayırlısı tabi ki Allahın takdiri

Ah canım çok karisik durum ya ne desem bilemedim desen kadına bir türlü demesen bir türlü en kötüsü de eşinin yakin arkadaşı o iyi olmamıs Allah yardımcn olsun doğru kararı vermek icin

karlar-kralicesi Adelina_ melina Merhaba arkadaşlar infolic genelde pkolu lara veriliyor ama herkesin icebilecegi bi ilaç. Ben adetin ilk gününden yumurtlama gününe kadar 2+2 günde 4 poşet içiyorum daha sonra ki 2 hafta günde 2 poşet içiyorum :) yumurta buyutmede faydası var ama benim doktorum infolic yumurtlamayi güçlendirir onun yanında folidice al günde 1 tablet al dedi.bende o şekilde kullanmaya başladım. Bilgilendirmek istedim

Canim ya kesinlikle haklisin... esini bence uzak tut ondan... esini ikna et onunla konussun... kul bilmesede allah biliyor. Yaptigi cok buyuk terbiyesizlik. Ister bin kisi yazsin insan edebiyle karsilik vermeli...

Kızlar ben bu ay erken mi yumurtluyorum acaba bu inofolic biseyleri erkenlestirdi sanirim:)) sürekli sağ kasiğim seyiriyor ve sağ bacağım agriyor 2 gundur:) bugün henüz 9. Gün ama yatmadan bir ov testi yapıp merakımı gidereyim diyorum her ne kadar artık güvenmesemde:))

Adetimin 3. günü de böyleydi.

Eklentiler

• IMG_20170110_132321.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 33

Bilgilendirme için teşekkürler. Bu şekilde yapmak daha mantikli. Pazartesi başlayacağım. Sen bu ay mi başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…