Canım bana pek adet oluyormussun gibi gelmedi. Bence sen bir iki gün güzelce yat yarın işe gideceksen de çok hareket etme. Yerleşmeymiş gibi geliyor banaYok canim daha cok var ovu gunlerim yeni bitti sayilir normalde 17-21. Gun arasinda yumurtam catliyor ama ben tam koyu cizgi gormedigim icin hangi gun yumurtladim ya da yumurtladim mi hic bilmiyorum.. 17sinde catldiysa ustunden 7 gun gecti 20 sindi falansa 3-4 gun gecti yani bebek varsa tutunma kanamasi olmasi muhtemel.. Ama ben hic imkan vermiyorum...reglime 10 gunden fazla var
İnşallah canım sende hoşgeldin aramiza:)Ben yeni üyeyım yorumlarınizi yeni okudum bencede yerleşme kanaması olabilir dikkat et yorma kendini. Ve bende hamile kalmayi çok istiyorum inşallah bu ay hepimiz güzel haberler aliriz
Hoşbuldum :)İnşallah canım sende hoşgeldin aramiza:)
Hoşbuldum :)İnşallah canım sende hoşgeldin aramiza:)
Canim kese ve içinde bebek olduğuna emin olmadan doktor vermez çünkü boş yada diş gebelik ihtimaline karşıKızlar mrb progestani her doktor veriyo mu tedbir amaçlı kullanmak istiyorum yarin gidicem doktora beta baktirip progestan istiycem kanama falan yok çok şükür tedbir amaçlı verir mi
Ovu testi yaptın mı canım yumurtlama akıntısı olabilir miCok guzel cikmis kahve akintini neden regle yordun canim belki bebistendir..
Ben bugun cok is yaptim kizlar az once tuvalete gittim pembe akintim gelmis.. Yerleri elimle sildim ayda bir siliyorum cunku viledayla adam akilli temiz olmuyorben ovulasyonu tam yakalayamadim iliski oldu ama yerlesme akintisi falan degildir dimi ne zaman yumurtladim yumurtladim mi onu bile bilmiyorum bu aydan umidim yok o nedenle ama bu pembe akintida neyin nesiydi acaba.. Belim agriyor ama egildigimdendir dedim ama akinti kafami karistirdi
En son gittiğimde bişey gelmedi. Karnım ağrıdı aktı. Sonra kesildi. Ağrım da yokKuzu sen adet olduğuna emin misin kahverengi akıntı var mı hala
Bilmiyorum ki düne göre daha koyu.kızarmış canım belki yerleşme lekesidir
Ya senin ov.testi baya koyu çıkmış canım yrn adet olmazsan diğer gün hemen bi test yapEn son gittiğimde bişey gelmedi. Karnım ağrıdı aktı. Sonra kesildi. Ağrım da yok
Yok canim yapmadim 24.gun bugun valla bu saatten sonra catlar mi bilemiyorum catlasada bana yarari kalmadi artik surekli iliski oldu sıkıldım onu mu beklicem.. Bugunde iliski olur diyordum ama kavga ettik sabah esimle.. Kolay kolay affetmeyide dusunmuyorum istediklerimi kabul etmezsede barismayi dusunmuyorumOvu testi yaptın mı canım yumurtlama akıntısı olabilir mi
konuşurum bi bakalım ne diyecek inşallah o dediklerinin hic biri olmaz normal gider herşey hayırlısıyla cvp için teşekkürlerCanim kese ve içinde bebek olduğuna emin olmadan doktor vermez çünkü boş yada diş gebelik ihtimaline karşı
Saol canım benim seviyorum seni :)
Sen naptın anlatsana nasıl tepkiler aldın eşin kızın mutludur herkes :)
Erkek torun gelsin diyodur kesin sizin babaanne dimi :)
Emineeemm
Canjm ne durumdasin?Kızlar moralim bozuk adet oluyorum
Yarın olurum ya. Çok sıkıldım artık doktora gitmekten deYa senin ov.testi baya koyu çıkmış canım yrn adet olmazsan diğer gün hemen bi test yap
Canım umudunu kırmak istemem ama benim ovulasyon testim de seninki gibiydi ama 3 gün önce adet oldum uma olmazsın sen :) sana en güzel tavsiyem buraya çok takılma ve kendine bi uğraş bul canım ben ne zaman hamileliği unuttum o zaman bebeğim geldiOvu testim de böyle
Kahve akıntım geldi canımAyyy canimm unutmamissin msjinla tebessum ettirdin bana.
Hicbirsey dusundugun gibi olmadi canim,cunku kimseciklerin haberi yok,tek esim biliyor hatta kizima bile soylemedik cunku biliyoruz ki o herkese yayar ayakli gazete.esimle sadece kendi aramizda konusuyoruz hala inanamiyoruz vs die.
Ailemize soylemedik cunku iki olumsuzluktan sonra esim bile dedi bu kez kimse bilmesin uzun sure hersey yolunda olunca soyleriz dedi.dun sabahtan dr randevum vardi ama kardan cikamadik ,yarin aksam uzeri gidecegim bakalim ne durumda.
Bizim buyuk babaanne duysa tamam artik kadincaz 4 ay umutla bekler. :))
Canjm ne durumdasin?
Kahve akıntım geldi canım
İnşaAllah herşey yolunda giderkonuşurum bi bakalım ne diyecek inşallah o dediklerinin hic biri olmaz normal gider herşey hayırlısıyla cvp için teşekkürler
Aynen canım bende girmemeye karar vermek üzereyim çok yoruldum artık. Her ay bi umut doktor da baya umutlandırdı zaten. Doktorada gitmeyecem.Canım umudunu kırmak istemem ama benim ovulasyon testim de seninki gibiydi ama 3 gün önce adet oldum uma olmazsın sen :) sana en güzel tavsiyem buraya çok takılma ve kendine bi uğraş bul canım ben ne zaman hamileliği unuttum o zaman bebeğim geldi
Sökülmedi ama gelmek üzereSokulmedi demi ,dur bakalim sakin ol.insallah hakkinda hayirlisi olur canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?