2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ovu testim de böyle
Cok guzel cikmis kahve akintini neden regle yordun canim belki bebistendir..

Ben bugun cok is yaptim kizlar az once tuvalete gittim pembe akintim gelmis.. Yerleri elimle sildim ayda bir siliyorum cunku viledayla adam akilli temiz olmuyor ben ovulasyonu tam yakalayamadim iliski oldu ama yerlesme akintisi falan degildir dimi ne zaman yumurtladim yumurtladim mi onu bile bilmiyorumbu aydan umidim yok o nedenle ama bu pembe akintida neyin nesiydi acaba.. Belim agriyor ama egildigimdendir dedim ama akinti kafami karistirdi

Canım bugün adet günün mu

Canım bugün adet günün mu
Yok canim daha cok var ovu gunlerim yeni bitti sayilir normalde 17-21. Gun arasinda yumurtam catliyor ama ben tam koyu cizgi gormedigim icin hangi gun yumurtladim ya da yumurtladim mi hic bilmiyorum.. 17sinde catldiysa ustunden 7 gun gecti 20 sindi falansa 3-4 gun gecti yani bebek varsa tutunma kanamasi olmasi muhtemel.. Ama ben hic imkan vermiyorum...reglime 10 gunden fazla var

Canim hic belli olmaz biliyorsun, neden kendini bu kadar yordun? Insallah yerlesme kanamasidir, kendini yorma sen yine de nolur nolmaz.

Slm yeni üye oldum ben 3haftalik hamileyim çok az çok açık kahve renginde akıntı olmuş normalmi acaba teşekkür ederim..

Slm yeni üye oldum ben 3haftalik hamileyim çok az çok açık kahve renginde akıntı olmuş normalmi acaba teşekkür ederim..
Hayırlı olsun canım normal bence hamileliğin ilk haftalarinda oluyomuş çoğu kişiden duydum bunu darisi benim başıma bende bebiş istiyorum

Düşük tehlikesini gösteriyor canm benimde öyle oldu düştü dikkat et canım hemen doktoruna görün

Kızlar mrb progestani her doktor veriyo mu tedbir amaçlı kullanmak istiyorum yarin gidicem doktora beta baktirip progestan istiycem kanama falan yok çok şükür tedbir amaçlı verir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…