2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar aklıma hep şu soru takılıyor. Şimdi pko fln olmadan inofolic kullanıyorum ya ya yumurtaliklarimi çok büyütüp kist e çevirirse diyorum. Nedense içimi böyle bi korku kapladi

Kızlar aklıma hep şu soru takılıyor. Şimdi pko fln olmadan inofolic kullanıyorum ya ya yumurtaliklarimi çok büyütüp kist e çevirirse diyorum. Nedense içimi böyle bi korku kapladi
Çatlamazsa sıkıntı ama çatlatıyo zaten cnm

Canim çalışırken çok zor ya zaten sabah gözüm yarı açık zor uyanıyorum onu yapamam herhalde gün içinde wcye bile gitme sansim pek olmuyor ovu testi yapamıyorum bu ay infolic alıp 2 günde bir iliskiyle denicem bakalım bu ay da olmazsa eşim gidecek doktora walla nerde yanlış var anlamıyorum ki uygulamada sıkıntı var dicem artık

Kullaniyorsun sanırım sende değil mi? Gerçi bazı yorumlarda kist oluşumunu engellediğini okudum. Bu ay kullanayım da gelecek ay kullanacağımı sanmıyorum
Yok cnm içmiyorum ama içmek aklımdan geçmiyor değil işte ama kist yaparmı diye doktora sormadan falan korkuyorum

Canimm o gunlerde gelecek...gobusun dolu dolu gideceksin,sorulara fazla takilma ,nasip de gec..
O zaman oluruna birak canim..bende tam bu ay icin esime demistim,ben o kadar dr a gittim eger bu ay adet olursam sen dr a git demistim oda tabiki neden gitmeyeyim demisti..
Genel olarak bizimde 2 gunde 1 di canim.
Yaa biliyorm klasik gelecek ama inan kafadan atinca oluyormus.

Canim aynen öyle bu ay arrik infolic ve düzenli iliskiye baslicam gerisini bırakıyorum olacak bi şekilde inş adetliyken mi başlıyım canım infolic içmeye ve bende pko yok yada ben bilmiyorum o yüzden sabah akşam 1 mi yapsam tavsiyen nasıl olur

Sabah aksam 1 ic bence canim, risk almaya degmez Pko yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…