Çatlamazsa sıkıntı ama çatlatıyo zaten cnmKızlar aklıma hep şu soru takılıyor. Şimdi pko fln olmadan inofolic kullanıyorum ya ya yumurtaliklarimi çok büyütüp kist e çevirirse diyorum. Nedense içimi böyle bi korku kapladi
Bende kullanmadım ama senin gbi korkuyorumKızlar aklıma hep şu soru takılıyor. Şimdi pko fln olmadan inofolic kullanıyorum ya ya yumurtaliklarimi çok büyütüp kist e çevirirse diyorum. Nedense içimi böyle bi korku kapladi
İnşallah çatlar niyeyse sıkıntı yaptım kendimeÇatlamazsa sıkıntı ama çatlatıyo zaten cnm
Kullaniyorsun sanırım sende değil mi? Gerçi bazı yorumlarda kist oluşumunu engellediğini okudum. Bu ay kullanayım da gelecek ay kullanacağımı sanmıyorumBende kullanmadım ama senin gbi korkuyorum
Sadece biraz yogun ,pihtili ve adete gore az daha agrili olabilir.Kanama ardina dikkat et azcik disinizi sıkin bi 10-15 gun dikkat edin,digerinde bebegi dusunmedi esin(icten kizginim k.bakma) bu kez sen kendini dusun enfeksiyon filan kapma,birliktelige azcik ara verin.sonrsinda dr kontrolu hcg dusmus mu bakar rahmine bakar temiz mi vs die.
Yolun acik,sansin bol olsun canimm...insallah saglikla nasip olsun..ates olcumu yapiyor musun onu denesene.atesle takip edelim.
Sağol canimmm ya bu ay infolic ekibinde bende varım ama iş yerinde nasıl icicem kimseye göstermeden bide saatleri önemli mi sabah 7.30 gibi çok mu erkenHayırlısı olsun kuzum
Yok cnm içmiyorum ama içmek aklımdan geçmiyor değil işte ama kist yaparmı diye doktora sormadan falan korkuyorumKullaniyorsun sanırım sende değil mi? Gerçi bazı yorumlarda kist oluşumunu engellediğini okudum. Bu ay kullanayım da gelecek ay kullanacağımı sanmıyorum
Valla kuzu ben kalkınca iciyorum. Bi sabah bi de akşam aç karnına iç gitsin. Pko yok dimi sende de birer paket iç istersen sendeSağol canimmm ya bu ay infolic ekibinde bende varım ama iş yerinde nasıl icicem kimseye göstermeden bide saatleri önemli mi sabah 7.30 gibi çok mu erken
Anladım canım burada kullanan arkadaşlarımız var öyle bir sıkıntı olmamış. Bakalım bu ay deniyorum artık hayırlısı olsunYok cnm içmiyorum ama içmek aklımdan geçmiyor değil işte ama kist yaparmı diye doktora sormadan falan korkuyorum
Yok cnm pko evet bende 1 sabah 1 akşam içicem simdilik bakalimValla kuzu ben kalkınca iciyorum. Bi sabah bi de akşam aç karnına iç gitsin. Pko yok dimi sende de birer paket iç istersen sende
Ayy hadi inşallah yaa en kısa zamanda çook mutlu olalım..
yarın kayınvaldemlere gidiyoruz 1.5 saat uzaktalar bize, keşke hamile olsaydım da keyifle gitseydim lafı açılırsa deli olurumsıkıldım artık nisanda 29 olcam daha kucağım boş
O zaman oluruna birak canim..bende tam bu ay icin esime demistim,ben o kadar dr a gittim eger bu ay adet olursam sen dr a git demistim oda tabiki neden gitmeyeyim demisti..Canim çalışırken çok zor ya zaten sabah gözüm yarı açık zor uyanıyorum onu yapamam herhalde gün içinde wcye bile gitme sansim pek olmuyor ovu testi yapamıyorum bu ay infolic alıp 2 günde bir iliskiyle denicem bakalım bu ay da olmazsa eşim gidecek doktora walla nerde yanlış var anlamıyorum ki uygulamada sıkıntı var dicem artık
İnşaAllah cnmAnladım canım burada kullanan arkadaşlarımız var öyle bir sıkıntı olmamış. Bakalım bu ay deniyorum artık hayırlısı olsun
Canimm o gunlerde gelecek...gobusun dolu dolu gideceksin,sorulara fazla takilma ,nasip de gec..
O zaman oluruna birak canim..bende tam bu ay icin esime demistim,ben o kadar dr a gittim eger bu ay adet olursam sen dr a git demistim oda tabiki neden gitmeyeyim demisti..
Genel olarak bizimde 2 gunde 1 di canim.
Yaa biliyorm klasik gelecek ama inan kafadan atinca oluyormus.
Canim aynen öyle bu ay arrik infolic ve düzenli iliskiye baslicam gerisini bırakıyorum olacak bi şekilde inş adetliyken mi başlıyım canım infolic içmeye ve bende pko yok yada ben bilmiyorum o yüzden sabah akşam 1 mi yapsam tavsiyen nasıl olur
Bende seni seviyorum canım benim ❤❤❤❤Sağol bitanem içimi rahatlattın seviyorum seni
Ne denirki canım bilmiyorum sıkma canını bunda da vardır bir hayırKızlar moralim bozuk adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?