- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
- 33
Aynen canım ya ama ümit etmek te istemiyorum sonra çok üzülüyorum tabi inşallah ikimizde hamileyizdir Allah gönlümüzü göre versin. Bana haber et yine canım durumundanBat tarihin 4 ocaktı değil mi canim benimde aynı tarih hala gelen giden yok sabah idrar testi yaptım bende ama negatif malesef ama kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok
İnşallah ya dua edin boşuna beklemiyorumdur insallahSabırlı ol inşallah hamilesindir geç döllenme olduğu zamn çıkmayabiliyor
Mehaba kizlar. Benim bat yarin bugun sabah erken gebelik testi yaptim. Malesef yine negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Normalde bi gun onceden başlar sancilarim. Aslinda umudum hic yok negatifi gordukten sonraama yine de cok ufak bi kivilcim var icimde sanirim
Sağol bitanem içimi rahatlattın seviyorum seniYok annem bi hafta ancak sürer kanaman ama lohusa sayılırsın dikkat et üşütme .. normal doğurmuş olsan bile kanaman 15 gün ancak sürer cnm
Haklisin canim daha da test yapmiycam zaten. Cok yipratiyor beni. Paşa paşa reglimi bekliycemSen kirmızı kart yemeden umudunu kaybetme ama erken gebelik testi de olsa çıkardı sanki:'(
Ay içime su serptiniz canlarım bende ne zaman biter diye düşünüyordumYok canim 40 gun surmez,normal adet gibi dusun.kurtaj vs olsa bi 10 gun surebilirdi ama seninki normal yolla kendiliginden atti.
Olursan bi daha ki aya test fln alma canım. Evde olunca insan yapmadan duramıyor boşuna stresMehaba kizlar. Benim bat yarin bugun sabah erken gebelik testi yaptim. Malesef yine negatif ama adet olacak gibi de hissetmiyorum. Normalde bi gun onceden başlar sancilarim. Aslinda umudum hic yok negatifi gordukten sonraama yine de cok ufak bi kivilcim var icimde sanirim
Aynen canım ya ama ümit etmek te istemiyorum sonra çok üzülüyorum tabi inşallah ikimizde hamileyizdir Allah gönlümüzü göre versin. Bana haber et yine canım durumundan
Amin canım insallah. Daha 4 aylık evliyim 2 aydır deniyoruzAmin canım inşallahinşallah hamileyizdir ve geç döllenme olmuştur. Rabbim bu bekleyişimizi hayırlı haber ile mucizeleştirsin. Ne zamandır deniyorsunuz
Peki siz canimAmin canım inşallahinşallah hamileyizdir ve geç döllenme olmuştur. Rabbim bu bekleyişimizi hayırlı haber ile mucizeleştirsin. Ne zamandır deniyorsunuz
Evet ya kalan testlerim var esime diyim saklasin bendenOlursan bi daha ki aya test fln alma canım. Evde olunca insan yapmadan duramıyor boşuna stres
Peki siz canim
Çok yeniyiz ikimizde daha insan sabirsizlaniyo hemen olsun istyo dmi. Nerelisin canm kaç yasindasin4.5 aylık evliyim bende canim denememizin 3.ayı
Evet hemde ne sabırsızlanmakÇok yeniyiz ikimizde daha insan sabirsizlaniyo hemen olsun istyo dmi. Nerelisin canm kaç yasindasin
Hakkimizda en hayırlısı olsun canım.Evet hemde ne sabırsızlanmak
Tekirdağlıyım canım 23 yaşındayım ya sen ?
Hakkimizda en hayırlısı olsun canım.bende izmirliyim.24 yasindayim
Kasik ağrım bel ağrım ve akintim var canım senin?Amin inşallah canımherhangi bi belirtin var mı
Benim de öyle,geçen ay doktor pko var gibi dedi,inofolic başla dedi,başladım ama 43.gündeyim bugün hala hastalanmadım ama,test de yaptım kaç defa hamile de değilim malesef,bekliyom öyleYa o kadar kötüyüm ki adet olmuyorum ama hamile olma ümidim de hiç yok olsaydi cikardi diyorum iyice karistim ya böylesi de çok kötü
Kasik ağrım bel ağrım ve akintim var canım senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?