- 3 Ocak 2017
- 35
- 15
- 8
- 43
İnşllah canımTedavisi doğum kontrol hapıymış ama doktor onu vermek istemedi umarım hamileyimdir.
Aynen bende canım umut oluyor insanaEski hamilelik konularını okuyorum bende :)
Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş
Siz ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsunuz?Aynen bende canım umut oluyor insana
Ben bir yıllık evliyim 2 aylık bir düşüğüm birde 4aylık kalp durmasıyla kaybım var 5 aydır korunuyordum arşatırma yapmak için kayıplarıma şu An adetim bitince denemelere başlıycam. Siz?Siz ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsunuz?
Ben 4,5 yıllık evliyim daha önce hiç bebek için deneme yapmadık... Tam istediğimizde doktora gittiğimde çikolata kisti var dedi ama sonra hormonlar düzgün dedi normal bir kadındaki gibi dedi ilaç vermicem denemelere başlayın dedi... 3 aydır deniyoruz. Doktor yumurtlama dönemi 10. Gün itibariyle 18. Güne kadar deneme yapın dedi. Diğer günler olasılık düşükmüş. Bu ay diğer aylara göre farklı olarak sol kasıkta bi sızı batma var ve karnım şiş adetime de 7 gün var acaba bu ay oldu mu diyorum... Olmazsa artık üzülmeye başlıcam....Ben bir yıllık evliyim 2 aylık bir düşüğüm birde 4aylık kalp durmasıyla kaybım var 5 aydır korunuyordum arşatırma yapmak için kayıplarıma şu An adetim bitince denemelere başlıycam. Siz?
Amin canım inşallahAdelina_ melina Canım bence üzülmek için erken daha 3 ay diyor sun yinede doktora tekrar danış bence belirtilerle gelince inşaAllah hissettiğin gibidir olabilir de ama istediğimiz için kendimizi dinliyoruz ben biraz da belirtileri ona bağlıyorum Evet olasılık düşük olabilir Son günlerde ama ben Son günlerde tek ilişkiyle hamile kaldım veren Allah alanda benden aldı Rabbim sağlıklakla kavuştursun tez zamanda hepimizi bebeklerimize
teşekkür ederim :) test alayımYok malesef her zaman tutmuyor ya vucudunu iyi taniyip belirti gozlemliyeceksin akinti kasik agrisi gibi ya da ovulasyon testi yapacaksin tam emin olmak icin
Kizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisiyesa Y YESIMBOZ morordek bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 beren20 boza
Kizlarr inan suan aklima gelmiyorsunz zor yaziyorum ellerim titriyor.
Anammmmmmmm Eminem de hamile eeeee
Gözün aydın canım benim sağlıkla sihhatle gelsin kızına bi Yoldaş bi kardes :) senin adına çok ama çok sevindim :)
Kizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisiyesa Y YESIMBOZ morordek bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 beren20 boza Gazel2110 @Kuzugiller sunflower
Canimmm suan sira sen de.Bak Allah kalbimi biliyor,insallah sendende bu haberleri alacagiz.dualarimdasin hep sabah aksam...
Ben bi aptal oldum suan sevinemiyorum bile,kan vermem lazim.
Canım gözün aydın :) sabahın güzel haberi :) sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah.
Ayy eminem sen de hamilesin kuzumKizlarrrrr ne yazacagim bilmiyirummm ben sabah sabah soklardayimmm bakin banaaa...
Eki Görüntüle 1934203 @kutuphanekedisiyesa Y YESIMBOZ morordek bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 beren20 boza Gazel2110 @Kuzugiller sunflower
Aminnn canim aminn.masallah sizde 32 haftalik olmussunuz zaman su gibi akiyor..Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.kolay dogumlar nasip etsin.Canım gözün aydın :) sabahın güzel haberi :) sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah.
Ayy eminem sen de hamilesin kuzumsabah sabah böylesine güzel bir haber duymak... Allahim saglikla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Maşallah cok da koyu çıkmış degerin yuksek çıkar muhtemelen. Eeee ne diyoruz coşsun o zaman topik arka arkaya hamilelik haberleri
Benim de cift cizgileri gorecegim günler yakindir inşallah canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?