2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kanamam var kızlar eşimden nefret ediyorum
Canım doktora gidemiycek durumdamısın progestan hap yada iğne yaparlar belki.. Ama sen eşine bakma canım evladın için sakin ol kanamam var diye kaybetceksin diye birşey yok Rabbim o bebeğe ömür verdiyse kimse önüne geçemez ama sen yinede tedbiri alıp takdiri Allaha bırak doktora git progestan iğne vurul ve hapını al kullan

Sağlıksız gebelik kanda artış düşük ilerliyor kese bile oluşmamış kanamam devam diyor doktor düşük yapıyorsun dedi. Hayırlısı böyleymiş 9 ay boyunca huzurum biteceğine böylesi daha hayırlı.. sağlıksız olduğu için üzülmüyorum en son 228 di 6 gün geçmiş 670 olmuş

Çok üzüldüm canım ya ;( hakkında hayırlısı olsun inşallah

Merhaba, ben yaklaşık 3 aydır bebek çalışmaları yapıyorum. Bebeğe karar verdiğinizde doktora gittik çikolata kisti var dedi sonra hormon testleri yapıldı sonuçlara göre bişi yok ama 3 ay deneyin olmazsa vakit kaybetmeden gelin dedi. Buarada eşiğinde sperm sayısı 7 milyon... Bu ay sol kasığımda 10 gündür batma gibi sızlama oluyor. Ve 7 gün sonra hamile değilsem regl olucam. Bu batmalar sizce hamilelik belirtisimi
dir?

Belli olmaz canım kist de ağrı batma yapabiliyo. İnşallah hamilesindir ama değilsende bir an önce tedaviye başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…