- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
inofolik kullanıyorum bu ay. ve yumurta tembelliğim çıktı.. gecen ay çörek otu tarçın bal yaptım ama 4 gün erken regl oldum.. ovu testlerim saçma sapan çıktıNasibinde yokmuş demekki canım benimki de boş gebelikti benimkide şu an 4.5 aylık olacaktıamaaan eskileri hiç açmamak lazım demekki nasibimizde yokmuş be canım.. bu ay tarçın bak Çörekotu karışımı yapayım diyorum birde annem ibrahim Saraçoğlunun bi tarfini almış yumurtlamayı güçlendiren birde onu yaparım belki bakalım bu ay nolcak. Senin yumurta kaliteli olması için falan yaptığın bişey var mı
Anladım canım bende infolic içiyorum adet döneminde günde 4 paket içiyorum onun dışında folidoce da içiyorum, bu ay ekstradan Çörekotu karışımını yapacam inşallah birde ilişki sayısını daha fazla yapmayı düşünüyorum gerisi allahA kalmışinofolik kullanıyorum bu ay. ve yumurta tembelliğim çıktı.. gecen ay çörek otu tarçın bal yaptım ama 4 gün erken regl oldum.. ovu testlerim saçma sapan çıktı12.15.17.20 hep bu günleri koyu gördüm ama tutmadı.. bu ayda tutmazsa yumurta takibi isteyeceğim doktorumdan
gün aşırı ya da 2 günde bir olursa daha iyi olur ilişki...Anladım canım bende infolic içiyorum adet döneminde günde 4 paket içiyorum onun dışında folidoce da içiyorum, bu ay ekstradan Çörekotu karışımını yapacam inşallah birde ilişki sayısını daha fazla yapmayı düşünüyorum gerisi allahA kalmış
Hayirlisi tatlim cok sagol :))@kutuphanekedisi bence var biseyler. Mesajlari okurken taa buralardan heyecanladiminsallah vardir insallahhh ki bence var gibi
Allah şifa versin cnm neden öyle oldukiKizlar is cikisi fena hastalandim.. Kasiklarim tuttu bir yandanda mideme vurdu agrisi galiba fena usuttumzor geldim eve araba sallandikca mafoldum... Allahtan simdi iyiyim
Kizlar is cikisi fena hastalandim.. Kasiklarim tuttu bir yandanda mideme vurdu agrisi galiba fena usuttumzor geldim eve araba sallandikca mafoldum... Allahtan simdi iyiyim
Allah şifa versin cnm neden öyle olduki
Saolun kizlar valla bende anlamadim bir iyi bir kotuyum hastaliklari hep ayakta atlatiyorum ondan galiba.. Aslinda yatsam dinlensem cok iyi olucakAyy dikkat et kendine canım üşütme kalın giyin ben yeni atlatıyorum çok kötüydüm ilaç da pek içmek istemedim.. Allah şifa versin..
İşten yatamıyoruz hamilelik şüpesinden ilaç içmiyoruzSaolun kizlar valla bende anlamadim bir iyi bir kotuyum hastaliklari hep ayakta atlatiyorum ondan galiba.. Aslinda yatsam dinlensem cok iyi olucak
Baya koyu cikmis benjmde daha once koyu cikmisti ama bu kadar degil
Canım yok gibi bence bende şimdi adet oldum ve Son ana kadar hep beyaz akıntım vardı sen birde test yapmışsın anlıyorum seni ama ihtimal yok gibi ama tabi yinede adet olana kdr belli olmazKızlar yardim? 15 gündür beyaz akinti devam.ediyor hastaligima 3 gun kaldi Belim ve kasigimda ara ara ağrılar oluyor evde Test yaptım negatif çıktı sizce hala umut var mi hamile olma ihtimalim?
Kızlar yarın sabah ilk idrarla test yapmaya karar verdim. Tam 30.gün oluyor. Döngümü tamamlıyorumHem de ovulasyona göre 2-3gün gecikmiş oluyorum. Yani sözümü tutuyorum
Belli olmaz değişebilirCanım yok gibi bence bende şimdi adet oldum ve Son ana kadar hep beyaz akıntım vardı sen birde test yapmışsın anlıyorum seni ama ihtimal yok gibi ama tabi yinede adet olana kdr belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?