2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar yarın sabah ilk idrarla test yapmaya karar verdim. Tam 30.gün oluyor. Döngümü tamamlıyorum Hem de ovulasyona göre 2-3gün gecikmiş oluyorum. Yani sözümü tutuyorum

ay hadi heyecanlandım kız hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

canım sen idrar testini tekrarlamadın mı bana ovulasyonların açık gibi geldi.. ama @kutuphanekedisi ne de dediğimiz gibi ovulasyona inanıpta üzülmek ve ya sevinmek yersiz benim geçen ay koyulaşmıştı sanki bundan daha koyuydu ama regl oldum ama belli de olmaz seninki belki koyulaşır

Amin canım cok sağol, hayırlı haberler veririm inşallah :) Bu arada biraz önce de yaptım ovu testi. Dünkünden de koyu. C çizgisinden daha koyu çıktı. Valla merak içindeyimm, herkes iyi sonuçlar alsın inşallah :)

Bu ay bizim güleceğimiz ay olur inşallah

Yok canım yapmadım gebelik testi umutsuz oldum nedense yarın sabah yaparım belki

istersen bekle canım ya da erken gebelik testin varsa onu yap yarına. 4 günle geç döllenmeyse çıkmaya bilir
Canım geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü adetimin 13. Günü pik yapmıştı 15. Günü artık silikleşmişti iki defa yumurtlama olduğunu da sanmıyorum ondan dolayo bi hesap yaparsak yumurtlamanın üstünden 12. Gün bugün yani yarın test yapsam ve eğer normal döllenme ise çıkar herhalde

belki kıyıda köşede döllemnmeyi bekliyen yumurtan kaldı ve sonradan o döllendi olamaz mı olabiliryengeç burcuyum ben benim hayal dünyamın sınırı yoktur inşallah bunları düşünmeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürsün

Eeee niye benim ki de öyl oldu sonrada yumurtlamışım olurmu olur olmaz demeyin kucuzuklarım :)

Ayy canım inş öyle olur ama bilmiyorum mutsuzum açıkçası bu ay çok güveniyordum ama olmadı daha da istemiyorum yaa bütün hevesim kaçtı nasip olmayacak galiba bana ne deyim allah bilir artık bundan sonrasını. Ben yine kendime başka bi uğraş bulsam daha iyi spor örgü falan gibi

ben hala kimyasal olmasaydı 3 aylık olacaktıyı düşünüyorum desem olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun sene uzun inşallah bizimde kucağımız dolacak

ben hala kimyasal olmasaydı 3 aylık olacaktıyı düşünüyorum desem olacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun sene uzun inşallah bizimde kucağımız dolacak
Olursa bulursun belanı şiş ve gaz yumağı oldum kendimden soğudum ya

Seninki nasıl oldu canım detaylı anlatsana
Benim ekim ayımda hastalığım 5 güç geçikti canım sonra adet söktürücü verdi hastalandım 4 gün sürdü bitti arkasından yumurtlamanın bittiği günden 3 gün sonra belime şiddetli ağrı girdi eğilip doğrulamadım sürekli sol kasığım ağrıdı bide ama ara ara.. arkasından akıntım durmadı onu da yaraya bağladım. Halsizlik uyku hali hiçbişey yoktu ama adetime yakın bi donuyorum görsen ölecem kar soğuğu sanki evin için bi yanıyorum ip atletle dolanıyorum tam adetime bir gün kala yine dondum ısınamıyorum dedim herhalde hastalanıcam. Adet olmadan 3 gün önce bende bi sancı oldu yatakta nefesim kesildi ama adet sancısı gibi değil farklıydı hatta yazdım karnımın içi yanıyor demiştim kızlar hamile olabilirsin demişti bende hehehhehehe yaptım :) sonrasında zaten adetin 5 günü kan verdim 33 çıktı bu yanı hikayem

Yani yumurtlama döneminde hamile kaldın demi yumurtlama gününün dışında değil??? ben yumurtlama döneminde 3 gün üst üste beraberlik oldu bi daha olmadı çünkü benim yumurtlama zamanım bellidir ama önümüzdeki ayı böyle es geçmeyeceğim daha sık ilişki olması en güzeli birde hamilelik üstüne yoğunlaşmak istemiyorum

Nasibinde yokmuş demekki canım benimki de boş gebelikti benimkide şu an 4.5 aylık olacaktı amaaan eskileri hiç açmamak lazım demekki nasibimizde yokmuş be canım.. bu ay tarçın bak Çörekotu karışımı yapayım diyorum birde annem ibrahim Saraçoğlunun bi tarfini almış yumurtlamayı güçlendiren birde onu yaparım belki bakalım bu ay nolcak. Senin yumurta kaliteli olması için falan yaptığın bişey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…