2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Merhaba,benimde hastalanmama bir hafta var .ama ben bugün kasıklarımda çok ağrı olduğu için gidip kan testi yaptırdım sonuç 1.2 çıktı.bu ay çok ümitliyim sizce değerler bir haftaya çıkarmı....

Bence yükselir diyorum çok erken yapmışsın ama olsun

@kutuphanekedisi bak canım bir de aniden sıcak basarken birden üsüme geliyordu hatta adet olacağım bir gün öncesi donuyorum ressmen kak kak dinmıştım şimdi de aynı şekilde bir üşüyorum bir sıcak basıyor hatta ben dedim üşütme geliyorsa kesin adet olacağım ama öyle değilmiş

Hiç takmayın kafanıza gerçekten bu doğru akıldan çıktığında umudumuzun kesildi ihtimal vermediğiniz zaman da oluşuyor

Hiç takmayın kafanıza gerçekten bu doğru akıldan çıktığında umudumuzun kesildi ihtimal vermediğiniz zaman da oluşuyor
ya yürü git kafadan atacakmışızrahmim de yara çıksa da tüp bebek ya da aşılama için gün sayıyor olsam da korunmadıktan sonra ben beklerim arkadaşilişki zamanında hiç takmam kafaya olur biter sonrasında tuttumu tutacak mı demem sarılır yatarım dediğiniz buysa bu tamam. ama reglime yakın beklentiye girerim girmemek çok saçma zaten regle kadar tutmadıysa hiç tutmaz

Canım valla ben de şimdi öyleyim. Üşüyorum, sonra bi terliyorum falan ama daha önce nasıldı hiç bilmiyorum. Daha önce bu tarz şeyleri belirti olabilir mi diye hiç düşünmemiştim, dolayısıyla dikkat etmedim hiç, karşılaştıramıyorum.

Ay o zaman hamile olasılığın çok yüksek inşallah

Baya bir geç yumurtlama gerçekleşiyor canım senın sanırım

en az iki gün daha sabretmeye çalışacağım canım. Sonra yapıştırcam testi
Çook kolay gelsin
Günün geçsin canım sabırsızlanma bizlere sen bakma kafana göre takıl ben günüm geçtiği halde negatif görmüştüm taa on gün geçti günüm ancak silik olarak pozitifti .varsa zaten seninledir yoksa elden birşey gelmiyor

Ay o zaman hamile olasılığın çok yüksek inşallah

Çok sağol canım, niyetim beklemek yönünde, herşeyin hayırlısı olsun :)

Adete 4 gün kala ovulasyon testim böylr çıktı kızlar artık gebelik testi yapmaya korkuyorum. ovulasyon zamanı yaptığım zaman iyice silikleşmişti ama şimdi o zamana göre belirgin bi yorumlar mısınız

Eklentiler

• DSC_4092.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 29
  • DSC_4095.JPG
    27 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…