Bence yükselir diyorum çok erken yapmışsın ama olsunMerhaba,benimde hastalanmama bir hafta var .ama ben bugün kasıklarımda çok ağrı olduğu için gidip kan testi yaptırdım sonuç 1.2 çıktı.bu ay çok ümitliyim sizce değerler bir haftaya çıkarmı....
Çok teşekkür ederim..inşallah dediğiniz gibi olur.Bence yükselir diyorum çok erken yapmışsın ama olsun
ya yürü git kafadan atacakmışızHiç takmayın kafanıza gerçekten bu doğru akıldan çıktığında umudumuzun kesildi ihtimal vermediğiniz zaman da oluşuyor
Canım valla ben de şimdi öyleyim. Üşüyorum, sonra bi terliyorum falan ama daha önce nasıldı hiç bilmiyorum. Daha önce bu tarz şeyleri belirti olabilir mi diye hiç düşünmemiştim, dolayısıyla dikkat etmedim hiç, karşılaştıramıyorum.@kutuphanekedisi bak canım bir de aniden sıcak basarken birden üsüme geliyordu hatta adet olacağım bir gün öncesi donuyorum ressmen kak kak dinmıştım şimdi de aynı şekilde bir üşüyorum bir sıcak basıyor hatta ben dedim üşütme geliyorsa kesin adet olacağım ama öyle değilmiş
Ay o zaman hamile olasılığın çok yüksek inşallahHayirlisi olsun canim benim ya cok sagol :) Ben de cok heyecanliyim, esimin daha hic biseyden haberi yok, soylersem cok umitlenir, sonrasinda uzulmesini istemiyorum. Su an heyecanimi sizlerle paylasiyorum ve kendi icimde yasiyorum. Umarim en hayirlisi olur hepimiz icin. Sen de kirma umidini, kirmizlar gelmemis ne de olsa.
Hayirlisi olsun canim cok sagol. Bir kac gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Gecen ay yumurtlamadan 16 gun sonra regl olmustum. 14. gun kahve akintilar gelmisti. Simdi de 16. gundeyim ve su an hala bir sey yok. Bekliyorum bakalim hayirlisi neyse o olsun..
Baya bir geç yumurtlama gerçekleşiyor canım senın sanırımBenimde bugun kasiklarim inanilmaz agridi ve kahverengi akintim geldi hep sanirim usuttum ilk az geldi yerlesmemi dedim ama daha yumurtlamam olmadi halam deli gibi agrim var ovu testi yaptim koyulasmaya basliyor ama daha silik sayilir tam koyulasma bir iki gune olur
Günaydın canım sizler iyi işler mutlu yıllar bize de ev işinde kolaylıklargünaydın kızlar... hayırlı seneler.. hayırlı haftalar.. hayırlı işler...
Günaydın kuzum çok geçmiş olsunGünaydın kızlar çok hastayımsinüzitim azdı viks buharı yapıyorum hamile kalırsa hasta olursanız bilginize doktor kullanabilirsin dedi
Günün geçsin canım sabırsızlanma bizlere sen bakma kafana göre takıl ben günüm geçtiği halde negatif görmüştüm taa on gün geçti günüm ancak silik olarak pozitifti .varsa zaten seninledir yoksa elden birşey gelmiyoren az iki gün daha sabretmeye çalışacağım canım. Sonra yapıştırcam testi
Çook kolay gelsin
Ben bu ay senden umutluyum inşallah canımBata 1 hafta kala ovu testim :) öylesine yaptım ki :)
Ay o zaman hamile olasılığın çok yüksek inşallah
Günün geçsin canım sabırsızlanma bizlere sen bakma kafana göre takıl ben günüm geçtiği halde negatif görmüştüm taa on gün geçti günüm ancak silik olarak pozitifti .varsa zaten seninledir yoksa elden birşey gelmiyor
aynen canım 33 günde 1 regl oluyorum ayrıca yumurta tembelliği de çıktı yaBaya bir geç yumurtlama gerçekleşiyor canım senın sanırım
Vay havali hatun gebelik takvimi yapmisAyMorcivet nasılsın kuzucuğum nerelerdesin canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?