- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
regline 2 gün mü varSelam kızlar,
Yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçti canlarım. Bugün 26.gündeyim, ve hiç bir şey yok... Rölantideyim
Test yapmak istemez misin canım :)Selam kızlar,
Yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçti canlarım. Bugün 26.gündeyim, ve hiç bir şey yok... Rölantideyim
6-7 Gün yetiyo sadece :)bende karttan geçtim 25 lira tek sefer göze batmıyor ama içinde 30 tane olunca ve 4 poşet içilince çok koyuyor
Yani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.regline 2 gün mü varay hadi inşallah bebiş vardır sessiz sessiz bekliyordur annesinin varlığını öğrenmesini
Yumurtlama günü net hatırlıyosan ve 14 gün geçmişse adet olmamışsan hamilelik var gibi düşünebilir :) inşallah vardır. Senin rahim filmi bu ay yaramıştır :)Yani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.
Annesi falan deyince gözlerim doldu canım ya
Test yapmak istemez misin canım :)
Ay canım hayırlısı olsun ya, ne zaman hayrılı olacaksa o zaman olsun inşallah.Yumurtlama günü net hatırlıyosan ve 14 gün geçmişse adet olmamışsan hamilelik var gibi düşünebilir :) inşallah vardır. Senin rahim filmi bu ay yaramıştır :)
Yani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.
Annesi falan deyince gözlerim doldu canım ya
Yok canım ya, hep boyumun ölçüsünü aldımBu sefer baya beklemeyi düşünüyorum. Ki beklemeye gerek kalmayacak hissediyorum, başlar kahve akıntı
Bende bir de ultra erken gebelik testi var (ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyormuş).sen gözüm doldu diyince benimde doldu.. bizde anne olacağız inşallahbak bu zamana kadar gelmediyse olumsuz düşünme inşallahta gelmez ben bu ay erken gebelik testi bile aldım yapacam valla banane içimde kalmasın herkes alıyor
beklemek istiyorsan bekle canım zaten erken yapılmasına karşıyım en azından regl bir gün geçsin.. bu ay da böyle yapmak istiyorum de o şekilde davranBen de bir de ultra erken gebelik testi var (ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyormuş).
Ama içimden hiç yapmak gelmiyor, bilmiyorum
İnşallah bir gün biz de bir meleğin "ANNESİ" olacağız...
Evet bir de hep senin tecrüben geliyor aklıma. Kimyasal gebelik olma ihtimali...beklemek istiyorsan bekle canım zaten erken yapılmasına karşıyım en azından regl bir gün geçsin.. bu ay da böyle yapmak istiyorum de o şekilde davran
Ay ne sinir bozucu herkes kapatır bi tek mal gibi bunlar kapatmaz dükkanı gelen müşteri bize kalsın hesabı :)bugün gün hiç geçmiyor sıkıldım iş yok yarında gelcez off ya
inşallahhhh:)Bende bir de ultra erken gebelik testi var (ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyormuş).
Ama içimden hiç yapmak gelmiyor, bilmiyorum
İnşallah bir gün biz de bir meleğin "ANNESİ" olacağız...
Kimyasal olmaz inşallah zaten burdaki yazıları okuyunca insan daha bi paranoyak oluyor :)Evet bir de hep senin tecrüben geliyor aklıma. Kimyasal gebelik olma ihtimali...
Üzülmektense beklemek daha iyi olacak.
aaa nasıl bildin aynen vallaAy ne sinir bozucu herkes kapatır bi tek mal gibi bunlar kapatmaz dükkanı gelen müşteri bize kalsın hesabı :)
11 sene çalıştım bilmezmiyimaaa nasıl bildin aynen vallamemuru emeklisi evine tadilat yapacak ee kim satacak tabi biz
Selam canim ben de 24. gundeyim 3-4 gün kaldı adete hamilelige dair hic belirtim yok rahin filmi ise yaramadi galiba. Allahtan hayırlısı artikSelam kızlar,
Bilemezsin ki hamile kalıp kalmadığını anlamıyorsun zaten mesela göğüslerim şiş ama ağrısı Yok dokununca azıcık ağrıyor o kadar.. bi tek belirti göbek deliğimde ağrım oldu Onuda göbeğim düştü sanırım demiştim kendi kendime :)Selam canim ben de 24. gundeyim 3-4 gün kaldı adete hamilelige dair hic belirtim yok rahin filmi ise yaramadi galiba. Allahtan hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?