2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

regline 2 gün mü var ay hadi inşallah bebiş vardır sessiz sessiz bekliyordur annesinin varlığını öğrenmesini
Yani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.

Annesi falan deyince gözlerim doldu canım ya

Yani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.

Yumurtlama günü net hatırlıyosan ve 14 gün geçmişse adet olmamışsan hamilelik var gibi düşünebilir :) inşallah vardır. Senin rahim filmi bu ay yaramıştır :)

Yumurtlama günü net hatırlıyosan ve 14 gün geçmişse adet olmamışsan hamilelik var gibi düşünebilir :) inşallah vardır. Senin rahim filmi bu ay yaramıştır :)
Ay canım hayırlısı olsun ya, ne zaman hayrılı olacaksa o zaman olsun inşallah.
Hiç bir ay bu zamanki kadar sakin olmamıştım Eşimin gitmesine 2 hafta kaldı belki de onun rehavetidir.

Yok canım ya, hep boyumun ölçüsünü aldım Bu sefer baya beklemeyi düşünüyorum. Ki beklemeye gerek kalmayacak hissediyorum, başlar kahve akıntı

sen gözüm doldu diyince benimde doldu.. bizde anne olacağız inşallah bak bu zamana kadar gelmediyse olumsuz düşünme inşallahta gelmez ben bu ay erken gebelik testi bile aldım yapacam valla banane içimde kalmasın herkes alıyor

Bende bir de ultra erken gebelik testi var (ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyormuş).
Ama içimden hiç yapmak gelmiyor, bilmiyorum

İnşallah bir gün biz de bir meleğin "ANNESİ" olacağız...

Ben de bir de ultra erken gebelik testi var (ilişkiden 6 gün sonra sonuç veriyormuş).
Ama içimden hiç yapmak gelmiyor, bilmiyorum

İnşallah bir gün biz de bir meleğin "ANNESİ" olacağız...
beklemek istiyorsan bekle canım zaten erken yapılmasına karşıyım en azından regl bir gün geçsin.. bu ay da böyle yapmak istiyorum de o şekilde davran

beklemek istiyorsan bekle canım zaten erken yapılmasına karşıyım en azından regl bir gün geçsin.. bu ay da böyle yapmak istiyorum de o şekilde davran
Evet bir de hep senin tecrüben geliyor aklıma. Kimyasal gebelik olma ihtimali...

Üzülmektense beklemek daha iyi olacak.

Selam kızlar,
Yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçti canlarım. Bugün 26.gündeyim, ve hiç bir şey yok... Rölantideyim
Selam canim ben de 24. gundeyim 3-4 gün kaldı adete hamilelige dair hic belirtim yok rahin filmi ise yaramadi galiba. Allahtan hayırlısı artik

Selam canim ben de 24. gundeyim 3-4 gün kaldı adete hamilelige dair hic belirtim yok rahin filmi ise yaramadi galiba. Allahtan hayırlısı artik
Bilemezsin ki hamile kalıp kalmadığını anlamıyorsun zaten mesela göğüslerim şiş ama ağrısı Yok dokununca azıcık ağrıyor o kadar.. bi tek belirti göbek deliğimde ağrım oldu Onuda göbeğim düştü sanırım demiştim kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…