2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

O çok fazla değil mi

yok tatlım değil doktorun normal verdiği doz bu zaten içinde 100 mcg folik asit var günlük alınması gereken folik asit dozu 400mcg 4 poşet anca karşılıyor yani

canım öyle deme kimseye bir şey yapmadın Allah sevdiği kullarını sınarmış ki onu daha çok analım.. sevmediği kullarınada kendini unuttururmuş.. bol bol dua et canım benim

Aynen canım. Sonra gel folic asit değerine mi ne bakalım dedi. Bende gitmedm :)
ben yumurtlamadan sonra sabah 1 akşam 1e düşüreceğim canım çünkü bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyor diyenler var ilk kullandığımda hamile kalmıştım yumurtlamadan sonra bıraktım kullanmadım vicdan yaptım keşke kullansaydım diye gerçi nasip bu işler ama yinede kullanacağım. birde ben sizlerden 1 hafta sonra oluyorum ya malum uzun regl döngüm var

Benim de uzun canım 31-32 günde oluyorum. Biz aslında çok takıyoruz. Dün sekreter kadın 2 çocuğu varmış korunuyolarmış ayrıca zayıflamaya çalışıyomuş zumbaya falan gitmiş. Ama hamile kalmış :) biz akışına bırakamıyoruz aklımızın bir köşesinde hep var. Olacağı varsa oluyo. Olmayacaksa olmuyo. Biri paylaşmış dün burda 34 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Normal doğumla almışlar. Üzüldüm Allah sabır versin. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

L laracraft canım değerin güzel yükselmiş Gözünaydın sana bişey sorcam sen 33 çıkan kan sonucunu adete kaç gün önce yaptın? Birde idrarda gebelik yaptın mı adetten önce??

L laracraft canım değerin güzel yükselmiş Gözünaydın sana bişey sorcam sen 33 çıkan kan sonucunu adete kaç gün önce yaptın? Birde idrarda gebelik yaptın mı adetten önce??
Canım günaydın benim adetimin 2 günü idrar testi yaptım silik çıktı akşamına kan verdim düşük bi değerdi ama hamile dedi. Arkadından 3 gün sonra yaptım 33 tü aradan 4 gün geçti 228 olmuş böyle canm

Ha adetimden iki gün önce yaptım bi tane bebetime bide freyl diye bi test.. freyl de bi saat sonra baktım inçe bi çigi bebetime bembeyazdı hassasiyetiyle alakalı sanırım

Anladım canım senin adetin yakın olduğu için silik çıkmış galiba o zaman şöyle diyebilir miyiz test başta beyaz gibi görünüp 20 dk falan sonra gölge gibi bi çizgi varsa gebelik olma ihtimali var mıdır sence???

.
var canım benimde öyle oldu

.

var canım benimde öyle oldu
Canım benim adete 7 gün var testi yapmaya korkuyorum çünkü geçen ay gibi bi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bi arkadaşla konuştum o adetten 6 gün önce öğrenmiş silik ve sonradan çıkmış ve hamileymiş bendw umutlandım acaba yapsam mı diye sana sormak istedim. yoksa 2-3 gün daha bekleyip net sonuç mu alayım bilemedim

Yapma şimdi bence 2-3 kala yap öyle daha iyi olur herkesin ki aynı olmuyor biliyorsun

yapma canım varsa çıkmaz hayal kırıklığı olur yine bekle 2-3 gün daha

Ev işleri bitti şimdi limonlu su içiyorum ağır kaldırdım kasıklarım ağrıyor ya keşke kaldırmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…