- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
O çok fazla değil mi
canım öyle deme kimseye bir şey yapmadın Allah sevdiği kullarını sınarmış ki onu daha çok analım.. sevmediği kullarınada kendini unuttururmuş.. bol bol dua et canım benimValla canım başında burnumdan getirdi şimdi içti yine burnumdan getiriyor ayıkken başladı hiçbir istediğim olmuyor diye Allah onu bildiği gibi yapsın bişey demiyorum. Hayır çoçuktan soğuttu beni insan hiç mi sevinmez valla özeniyorum böyle karılarının boynuna sarılıpta mutlu olan adamlara ne yalan söyleyeyim.. Benim de cezam bu sanırım kime ne yaptıysam yarabbi
bende içiyorum şu anBende 2 hafta sabah 2 akşam 2 aç olarak içilecek. Bana da eczacı söyledi :)
Aynen canım. Sonra gel folic asit değerine mi ne bakalım dedi. Bende gitmedm :)bende içiyorum şu an2 hafta mı kullan dedi sana eczacı
ben yumurtlamadan sonra sabah 1 akşam 1e düşüreceğim canım çünkü bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyor diyenler var ilk kullandığımda hamile kalmıştım yumurtlamadan sonra bıraktım kullanmadım vicdan yaptım keşke kullansaydım diye gerçi nasip bu işler ama yinede kullanacağım. birde ben sizlerden 1 hafta sonra oluyorum ya malum uzun regl döngüm varAynen canım. Sonra gel folic asit değerine mi ne bakalım dedi. Bende gitmedm :)
Benim de uzun canım 31-32 günde oluyorum. Biz aslında çok takıyoruz. Dün sekreter kadın 2 çocuğu varmış korunuyolarmış ayrıca zayıflamaya çalışıyomuş zumbaya falan gitmiş. Ama hamile kalmış :) biz akışına bırakamıyoruz aklımızın bir köşesinde hep var. Olacağı varsa oluyo. Olmayacaksa olmuyo. Biri paylaşmış dün burda 34 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Normal doğumla almışlar. Üzüldüm Allah sabır versin. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.ben yumurtlamadan sonra sabah 1 akşam 1e düşüreceğim canım çünkü bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyor diyenler var ilk kullandığımda hamile kalmıştım yumurtlamadan sonra bıraktım kullanmadım vicdan yaptım keşke kullansaydım diye gerçi nasip bu işler ama yinede kullanacağım. birde ben sizlerden 1 hafta sonra oluyorum ya malum uzun regl döngüm var
Canım günaydın benim adetimin 2 günü idrar testi yaptım silik çıktı akşamına kan verdim düşük bi değerdi ama hamile dedi. Arkadından 3 gün sonra yaptım 33 tü aradan 4 gün geçti 228 olmuş böyle canm
var canım benimde öyle olduAnladım canım senin adetin yakın olduğu için silik çıkmış galiba o zaman şöyle diyebilir miyiz test başta beyaz gibi görünüp 20 dk falan sonra gölge gibi bi çizgi varsa gebelik olma ihtimali var mıdır sence???
Bence full kullanın iki hafta felan değilbende içiyorum şu an2 hafta mı kullan dedi sana eczacı
Canım benim adete 7 gün var testi yapmaya korkuyorum çünkü geçen ay gibi bi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bi arkadaşla konuştum o adetten 6 gün önce öğrenmiş silik ve sonradan çıkmış ve hamileymiş bendw umutlandım acaba yapsam mı diye sana sormak istedim. yoksa 2-3 gün daha bekleyip net sonuç mu alayım bilemedim.
var canım benimde öyle oldu
Yapma şimdi bence 2-3 kala yap öyle daha iyi olur herkesin ki aynı olmuyor biliyorsunCanım benim adete 7 gün var testi yapmaya korkuyorum çünkü geçen ay gibi bi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bi arkadaşla konuştum o adetten 6 gün önce öğrenmiş silik ve sonradan çıkmış ve hamileymiş bendw umutlandım acaba yapsam mı diye sana sormak istedim. yoksa 2-3 gün daha bekleyip net sonuç mu alayım bilemedim
yapma canım varsa çıkmaz hayal kırıklığı olur yine bekle 2-3 gün dahaCanım benim adete 7 gün var testi yapmaya korkuyorum çünkü geçen ay gibi bi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama bi arkadaşla konuştum o adetten 6 gün önce öğrenmiş silik ve sonradan çıkmış ve hamileymiş bendw umutlandım acaba yapsam mı diye sana sormak istedim. yoksa 2-3 gün daha bekleyip net sonuç mu alayım bilemedim
Ev işleri bitti şimdi limonlu su içiyorum ağır kaldırdımkasıklarım ağrıyor ya keşke kaldırmasaydım
Kullanacaktım da. Doktor hamilelik olabilir dedi ya. Açıkçası para verip almak istemedim :) ay sonu param kalmadı :)Bence full kullanın iki hafta felan değilKontes001
Kullanacaktım da. Doktor hamilelik olabilir dedi ya. Açıkçası para verip almak istemedim :) ay sonu param kalmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?