2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Gecmis olsun canim benim
Ya neden bu kadar kustunuz problem ne ki ben hic kus kalamiyorum sizde kalmayin kizginligim hemen gecer benim... Donusu olmayan hata olmadikca ben affetmekten yanayim
Çok büyük bişey değilse uzatmayın canım @mervem-metem

Beni çok kırdı çocukluk arkadaşının ablasına kredi çektirip dükkan açmak istedi bana hiç haber vermedi son ana kadar, duyduğumda deliye döndüm arkdaşının eşiyle görüşüyoduk arada hemen msj attım kızdım ne gerek var ben ortaklık istemiyorum diye o da eşine söyledi eşi de eşimi aradı iyice tartıştım eşimle ben onun karısıyım önce bana sormalıydı dimi

Bende hiç küs kalamam ama şimdi o bana bende ona çok kırgınım mecbur kaldıkça konuşuyoruz..

Aynen benimde kızlar okula gidiyor sabah 7 de ezan okunuyor o saatte zifiri karanlık

Yani yumurtlamadan sonra ozellikle adacayinin olumsuz anlamda etkisi olabilir canim. Cok tuketmemek lazim. Adacayini eskiden dogumu yaklasan kadinlar icermis dogum daha kolay olsun, sancilar baslasi. diye. Dusuk sebebi olabilir canim anlayacagin.
Teşekkür ederim çok iyi oldu öğrendiğim 5 ay önce düşük yaptıgım için hala korku var dikkat etmek lazım

Sen haklısın tav
sen haklısın taviz verme ..bende küs kalamam haklıda haksızda olsam küs durmam ama burda seni hiçe saymış .. özür dilesin hatasını anladım bence

hımm konu buysa evet sana söylemesi gerekiyordu.. bende kızardım hemde çok..bir benzeri benim başıma da geldi.. babası dükkan açacaktı eşimden kredi çekmesini istemiş tabi benimkinin önceden ağzı yandığı için çekmedi ama ilk olmaz diyememiş gidiyor patronuna söylüyor böyle böyle durum var tabi kredi çekmiyeceğim ama işin içine sizi katacağım maaş yazısı vermediler eski borçlarımı bildikleri için kredi çekersen seni işten çıkarmak zorunda kalırız çalışan olarak bankalara karşı bizim adımızda kirletiyorsun falan dediler dicem demiş.. ne olaylar ne olaylar ben salak tesadüfen öğrendim tabi cingar çıkardım. işte çekmicem akıllandım ben falan demeye başladı bende demek daha önceden ailenden kazık yemeseydin çekecektin dedim çünkü daha önceden gözünü kırpmadan çekti o kadar uyarmama rağmen ve kredi bizim üstümüze kaldı.. gitmiş ailesine söylemiş çekemiyorum diye.. sonra abisine çektirdiler şimdi adam dünya borçla cebelleşiyor üstelik dükkanıda kapatmak zorunda kaldılar babası kendi hayatına bakıyor onun üstüne bişi yok tabi... neyse bu olaydan sonra her telefon çaldığında bakıyordum annesi abisi ya da babasıysa açmadan önce bir güzel nutuk çekiyordum.. baya burnundan getirmiştim.. ama küsmek konuşmamak çözüm değil.. sen restini çekeceksin kötü olursa benim yanıma gelme diye.. gerçi Allah göstermesinde sen yine her ihtimalde gözünü korkut.. aynı hayatı paylaşıyorsunuz ciddi bir kararı seninle paylaşmalıydı...

Canım haklısın, sana sormalıydı.

Ama bu konuları konuşmadan da halledemezsiniz. 3 gün aynı evin içinde yabancı gibi olmak çok zor olmalı. Aynı yerde yatıyorsunuz ama değil mi? Ama bu 3 gün boyunca farklı yerlerde yatmak da bu süreyü uzatabailir. Zaten küslüklerde ilk kural akşam ne olursa olsun aynı yatakta yatmak. Elin onun koluna değer, ayağın onun bacağına değer falan, barışırsınız. Ama barışmayı sadece tensel olarak düşünmemeniz gerek bu konu için. Çünkü taviz tavizi getirir. Bu tarz konularda düşüncenin ne olduğunu açıkça belirt ve sonradan cayma. O da kabullenecektir sen sağlam durduğun için. Kendine güven, olumsuz konuşma bu kadar canım.

Harbiden ben hamilemiyim insanın azıcık midesi bulanır kokulardan Nil'e rahatsız pek olmuyorum

Günaydın kızlar rüyamda bembeyaz küçük bi yavru köpeğim var ay çok tatlıydı :)

Allah hayra çıkarsın canım bende kedimizi gördüm rüyamda

Öğlen giderim sanırım bizim buradaki sağlık ocağı en geri teknoloji netten öğrenme felan Yok

merak etme çoğunda hatta hepsinde olabilir netten hizmet yok malesef

Canm benim sıkma canını barışırsınız olur arada böyle seyler erkekler hödük kafalı Kadınlar kadar her şeyi düşünemezler.. dualarım seninle eşin gelip hatasını anlar inşallah

Ben kan testini alım da bakalım yükselmişmi her ihtimale kendimi hazırladım hayırlısı yani herşey sonuçta allahtan neyi nasip ederse ona razı gelirim artık böyle şikayet Yok

Dün kahverengi akıntım geldi bi iki damla korktum kardeşim bişey olmaz normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…