Gecmis olsun canim benim
Ya neden bu kadar kustunuz problem ne ki ben hic kus kalamiyorum sizde kalmayin kizginligim hemen gecer benim... Donusu olmayan hata olmadikca ben affetmekten yanayim
Çok büyük bişey değilse uzatmayın canım @mervem-metem
Aynen benimde kızlar okula gidiyor sabah 7 de ezan okunuyor o saatte zifiri karanlıkAynen sormaarkadaslarla whatsaap grubumuz var tek benim cocugum yok biri bir sey soruyor ben aninda cevap sanirsin 10 tane cocugum var
Yok tatlim uyuyorum ama sanki gece ise gidiyor gibi karanlikta cikiyorum uykumu alip aldim mi anlamiyorumeve donerkende ayni zifiri karanlik
Teşekkür ederim çok iyi oldu öğrendiğim 5 ay önce düşük yaptıgım için hala korku var dikkat etmek lazımYani yumurtlamadan sonra ozellikle adacayinin olumsuz anlamda etkisi olabilir canim. Cok tuketmemek lazim. Adacayini eskiden dogumu yaklasan kadinlar icermis dogum daha kolay olsun, sancilar baslasi. diye. Dusuk sebebi olabilir canim anlayacagin.
sen haklısın taviz verme ..bende küs kalamam haklıda haksızda olsam küs durmam ama burda seni hiçe saymış .. özür dilesin hatasını anladım benceBeni çok kırdı çocukluk arkadaşının ablasına kredi çektirip dükkan açmak istedi bana hiç haber vermedi son ana kadar, duyduğumda deliye döndüm arkdaşının eşiyle görüşüyoduk arada hemen msj attım kızdım ne gerek var ben ortaklık istemiyorum diye o da eşine söyledi eşi de eşimi aradı iyice tartıştım eşimle ben onun karısıyım önce bana sormalıydı dimi
Bende hiç küs kalamam ama şimdi o bana bende ona çok kırgınım mecbur kaldıkça konuşuyoruz..
Beni çok kırdı çocukluk arkadaşının ablasına kredi çektirip dükkan açmak istedi bana hiç haber vermedi son ana kadar, duyduğumda deliye döndüm arkdaşının eşiyle görüşüyoduk arada hemen msj attım kızdım ne gerek var ben ortaklık istemiyorum diye o da eşine söyledi eşi de eşimi aradı iyice tartıştım eşimle ben onun karısıyım önce bana sormalıydı dimi
Bende hiç küs kalamam ama şimdi o bana bende ona çok kırgınım mecbur kaldıkça konuşuyoruz..
Beni çok kırdı çocukluk arkadaşının ablasına kredi çektirip dükkan açmak istedi bana hiç haber vermedi son ana kadar, duyduğumda deliye döndüm arkdaşının eşiyle görüşüyoduk arada hemen msj attım kızdım ne gerek var ben ortaklık istemiyorum diye o da eşine söyledi eşi de eşimi aradı iyice tartıştım eşimle ben onun karısıyım önce bana sormalıydı dimi
Şimdilik hiç bi sorum yok çok rahatım :)Amin canim benim nasil gidiyor hamişlik
tatlım şimdi yazacaktım sana sonucunu saat kaçta almaya gideceksinŞimdilik hiç bi sorum yok çok rahatım :)
Öğlen giderim sanırım bizim buradaki sağlık ocağı en geri teknoloji netten öğrenme felan Yoktatlım şimdi yazacaktım sana sonucunu saat kaçta almaya gideceksin
Günaydın kızlar rüyamda bembeyaz küçük bi yavru köpeğim var ay çok tatlıydı :)
Öğlen giderim sanırım bizim buradaki sağlık ocağı en geri teknoloji netten öğrenme felan Yok
Canm benim sıkma canını barışırsınız olur arada böyle seyler erkekler hödük kafalı Kadınlar kadar her şeyi düşünemezler.. dualarım seninle eşin gelip hatasını anlar inşallahBeni çok kırdı çocukluk arkadaşının ablasına kredi çektirip dükkan açmak istedi bana hiç haber vermedi son ana kadar, duyduğumda deliye döndüm arkdaşının eşiyle görüşüyoduk arada hemen msj attım kızdım ne gerek var ben ortaklık istemiyorum diye o da eşine söyledi eşi de eşimi aradı iyice tartıştım eşimle ben onun karısıyım önce bana sormalıydı dimi
daha çok yeni 8.-10. haftada başlıyor kimisininHarbiden ben hamilemiyim insanın azıcık midesi bulanır kokulardan Nil'e rahatsız pek olmuyorum
Bu bi işaret bacım :)))) aha seninki de geliyorAllah hayra çıkarsın canım bende kedimizi gördüm rüyamda
merak etme çoğunda hatta hepsinde olabilir netten hizmet yok malesef
valla bilmiyorumcanım bakalım kısmet hayvanlar haber mi veriyor nedirBu bi işaret bacım :)))) aha seninki de geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?