2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Zararı mı varmış bak ben de bilmiyorum

Şimdi buradaki tüm eczanelere sordum sizin içtiğiniz folik Yok toz olan ..getirtelim diyorlar ..kabanımın önü kapanmıyor nasıl kilo aldım şu hale bak dedim eczacı kız şaşkın bakıyor :))

İnşşalah canım Yen'i yıl Yen'i umutlar

Salam sosis zaten hiç almam içinde ne olduğu belli değil ..normal çay tercihimdir :) ama bilgilenmek iyi oldu

Bizde de Allaha Şükür bilgi çok da İcraat yok:)

Bizde de Allaha Şükür bilgi çok da İcraat yok:)

Aynen sorma arkadaslarla whatsaap grubumuz var tek benim cocugum yok biri bir sey soruyor ben aninda cevap sanirsin 10 tane cocugum var

Gece rahat uyumuyorsun sanırım benim gibi
Yok tatlim uyuyorum ama sanki gece ise gidiyor gibi karanlikta cikiyorum uykumu alip aldim mi anlamiyorumeve donerkende ayni zifiri karanlik

HAHAHAHAH aynen yaaa aynı ben :)

Zararı mı varmış bak ben de bilmiyorum
Yani yumurtlamadan sonra ozellikle adacayinin olumsuz anlamda etkisi olabilir canim. Cok tuketmemek lazim. Adacayini eskiden dogumu yaklasan kadinlar icermis dogum daha kolay olsun, sancilar baslasi. diye. Dusuk sebebi olabilir canim anlayacagin.

Kızlar napıyosunuz

Ben çok hastayım üşüttüm fena

Eşimle de küstük 3 gün oldu konuşmuyoruz aynı evin içinde düşman gibiyiz..

Regl yeni bitti ama bırakın bebeği hayattan umudum yok artık..

Herşey boş sanki..

Gecmis olsun canim benim
Ya neden bu kadar kustunuz problem ne ki ben hic kus kalamiyorum sizde kalmayin kizginligim hemen gecer benim... Donusu olmayan hata olmadikca ben affetmekten yanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…