- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Zararı mı varmış bak ben de bilmiyorumHımm o zaman ben dün büyük bir hata yaptım. 1 kupaya yakın kış çayı içtim. İçinde adaçayı da vardı. Ihlamur, ekinezya, hatmi çiçeği... Aslında adaçayının bu zamanlarda iyi gelmediğini de biliyordum ama aklımdan çıkmış. 1 bardak bir şey içtim zaten, bir şey olmamıştır döllenme olduysa herhalde... yani umarım....
Amin canım inşallahAllah hepinizin dileklerinizi kabul etsin
İnşşalah canım Yen'i yıl Yen'i umutlarKızlar eşime doktor vemax diye bir ilaç verdi herşey normal faydasını görenler var mı bana da klomen verdi 1 buçuk sene önce düşük yaptım dahada olmadı bekliyoruz. İnsaAllah ilaçlar vesilesiyle olur. Dua edin .
Bitkisel çayların zararı mı varmış ben bilmiyordumhiçbir şey olmamıştır canım içini serin tutsen öğrenene kadar Allah'a emanet
Zararı mı varmış bak ben de bilmiyorum
Bazı balıklar da sakıncalıymış doktor sölemişti civa içeren balıklar sanırımAynen kızlar özellikle ilk haftalarda bitki çayları a dikkat
Bi de sonrasında ton balığı ve salam sosis sucuk dikkat :)
Bazı balıklar da sakıncalıymış doktor sölemişti civa içeren balıklar sanırım
kimi bitkiler rahmi temizliyor kimi rahim açılmasına neden oluyor canım meyvelerdende mesela nar tüketirken dikkatli olunması lazımAmin canım inşallah
Salam sosis zaten hiç almam içinde ne olduğu belli değil ..normal çay tercihimdir :) ama bilgilenmek iyi oldukimi bitkiler rahmi temizliyor kimi rahim açılmasına neden oluyor canım meyvelerdende mesela nar tüketirken dikkatli olunması lazımyesa in dediği gibi salam sosis sucuk ton balığı falan bunlara hep dikkat etmek gerekiyor
kimi bitkiler rahmi temizliyor kimi rahim açılmasına neden oluyor canım meyvelerdende mesela nar tüketirken dikkatli olunması lazımyesa in dediği gibi salam sosis sucuk ton balığı falan bunlara hep dikkat etmek gerekiyor
Havalar bunaltıcı evler karanlık hep uyku hali aynençok uykum var bu havalar mafetti beni işe gelmek ayrı eziyet mesai bitimine kadar beklemek ayrı eziyet olduçıkış saatini bekliyorum
Gece rahat uyumuyorsun sanırım benim gibiçok uykum var bu havalar mafetti beni işe gelmek ayrı eziyet mesai bitimine kadar beklemek ayrı eziyet olduçıkış saatini bekliyorum
Bizde de Allaha Şükür bilgi çok da İcraat yok:)
Yok tatlim uyuyorum ama sanki gece ise gidiyor gibi karanlikta cikiyorum uykumu alip aldim mi anlamiyorumGece rahat uyumuyorsun sanırım benim gibi
Aynen sormaarkadaslarla whatsaap grubumuz var tek benim cocugum yok biri bir sey soruyor ben aninda cevap sanirsin 10 tane cocugum var
Yok tatlim uyuyorum ama sanki gece ise gidiyor gibi karanlikta cikiyorum uykumu alip aldim mi anlamiyorumeve donerkende ayni zifiri karanlik
Yani yumurtlamadan sonra ozellikle adacayinin olumsuz anlamda etkisi olabilir canim. Cok tuketmemek lazim. Adacayini eskiden dogumu yaklasan kadinlar icermis dogum daha kolay olsun, sancilar baslasi. diye. Dusuk sebebi olabilir canim anlayacagin.Zararı mı varmış bak ben de bilmiyorum
Gecmis olsun canim benimKızlar napıyosunuz
Ben çok hastayım üşüttüm fena
Eşimle de küstük 3 gün oldu konuşmuyoruz aynı evin içinde düşman gibiyiz..
Regl yeni bitti ama bırakın bebeği hayattan umudum yok artık..
Herşey boş sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?