2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar ben cok hastalandim.isten ciktik serviste zor durdum eve nasil attim kendimi bilmiyorum zaten vucut kirginligim vardi butun hafta boyunca birde ustune kasik agrisi bel agrisi eklenince oluyorum sandim.
Çok geçmiş olsun sicak bol limonlu tavuk suyu çorba yaptır ve iç canım ..ve bol bol terlemeye çalış

Günaydın canim keske dinlenme firsatin olsaydı daha iyi olurdu ama calisinca zor tabi. Saglik olsun canim gene de adetini bekle inşallah hayırla sonuçlanır

Günaydın canim keske dinlenme firsatin olsaydı daha iyi olurdu ama calisinca zor tabi. Saglik olsun canim gene de adetini bekle inşallah hayırla sonuçlanır
dinlenmek o kadar uzak bir kelime ki bana 2 senedir ne senelik izin ne başka bir şey çocuğum olsa en azından işten çıkacağım

dinlenmek o kadar uzak bir kelime ki bana 2 senedir ne senelik izin ne başka bir şey çocuğum olsa en azından işten çıkacağım
Anliyorum seni canim ben de çalışıyorum tabi senin calisma kosullarin daha zor inşallah bebegin gelir de dinlenirsin bebeginle guzel vakitler gecirirsin

5 gün var daha ama bir ihtimal belki erken tutmustur dedim vee: NEGATİF Neyse yumurtlama günlerini değerlendirdik sonuçta. Tutmussa persembe günü regl olmam, tutmadiysa olurum, elden gelen bir şey yok, bekleyeceğim...
erken gebelik testi mi yaptın canım? hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için en azından bir tane yavrun var ona sarıl kokusunu çek. ben o kadar hasretim ki ablamın bebeğini kendi oğlum gibi görsem de yetmiyorben 5 aydır deniyorum ama 2,5-3 senedir çocuk istiyorum eşimi ikna etmem uzun sürdü

Evet erken testlerden. Netten almıştım bir ara. Gerçi karşıyım ben bunlara, düşük değerleri gösteriyorlar diye ama ben çok stresli olmadığım için dert etmiyorum. 5 civarı hcg bicok kişide hayal kırıklığı yaratabilir; ama biz neler olabileceğini biliyoruz, hazırlıklı olunca kaptırmayız kendimizi.
İnş bu ay sen gerçek pozitifi görürsün. Kopkoyu çıksın çizgilerin de sevinelim birlikte. Çarşambayı bekliyorum haberini almak icin, regl olmazsın inş 9 ay boyunca

Rüyamda acile gidiyorum..kadın hamilesin diyo seviniyorum değerim kaç diyorum 60 diyo ..aa daha çok Yeni sanırım diyorum ..! Evt diyo nts ye bağlayalım mı diyor yada ultrason istermisin diyo ..yok daha çok küçük birşey çıkmaz ben bekleyeyim diyorum :))) hayırdır inşallah kızlar böle uyandım :))

Kizlar mrba hamile kalinca burayi takip etmeyi biraktim arada bakiyorum bugunde yazmadan geçemedim hamilelerin duâsi kabul olur derler inş hepinizin tez zamnda bir bebişi olsun inş saglikli.
İstediginiz bir soru varsa cvplaya bilirim
Benim adete 9gun kala testte hafif cikti 7gun kalada 85.6cikmisti ama erken dollenmrydi varsa illaki cikiyor yani.

Hayırdır inşallah canım ☺☺

Allah razı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

İyi akşamlar kızlar neler yapıyosunuz..

Ben kapıda kaldım eşim yakın bir şehir dışındaydı yolda kalmış bende anahtarımı diğer çantada unutmuşun kapıda kaldım cafede bekliyorum gelmesini yoldaymış.. hiç de sevmem böyle kalabalık cafe ortamlarını..

İyi aksamlar canimm bi kahvede bana ismarlar misin ? Yalniz kalma..
Bende 3 saat komsuda beklemistim bir kez ama skntidan patlayacaktim..

Iyi akşamlar canim ben de tv izliyorum işte. Ben de sevmem kalabalik ortamları inşallah çok beklemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…