2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Ben yaptırdım ayrıntılıyi jimerde. Kendi hastanelerine kazanç sağlıyorlar bence müşteri dışarıya kacmasin
Senin yaşadıklarını düşününce aynen öyle. Ben hiç öyle bir tutumla karşılaşmayınca dedim herhalde bir bildiği vardır bunu burda yaptır demekte. Diğerlerine hiç demedi çünkü. Neyse bakalım dkşarıyla fiyat farkı çok yoktu ben de çok üstünde durmadım. Ben de yaptırıcam cuma günü bakalım

Gri penguen kaçıncı haftandasin.20 ye gelmişsin sanırım Ayrıntılı ultrasyondan sonra kan idrar tahlilleri istiyo şeker yüklemesi istiyo 210 TL

Evet canım 19 um şuan. Onları ben dışarda yaptırıyorum devlet hastanesi ve sağlık ocağında. Tahlilleri yazdırıyorum. Sen kaçıncı haftadasın?

Sağolasın canım allahım herkesin bebeklerini sağlıkla kucağlarina almayı nasip etsin... ikimizde kocaman olduk maşallah ben keşke buyumeseydim ama yapcak bişey yok

Amin canım inşallah:) ben de şimdiden ağırlaştım. Diyorum bi kaç ay sonra ne yapıcam acaba oturduğum yerden kalkamam heralde

Merhaba arkadaslar,ben de Cenk beyin hastasiyim,henuz 2.aydayim..
Cenk beyin jimerden ayrilip ozel muayehane acacagini(umi plazada) duymustum..bugun kontrolum vardi,kendisine zordum,dogruladi..15 gun sonra kontrolum var,buyuk ihtimal 15 gune yetismez,ararsin jimerde o!urum o zaman heralde,aksi halde zaten haber veririm dedi..sizlerin de bilgisi olsun,ileri haftalardasiniz ona gore plan yaparsiniz..

Arkadaşlar ben pembe mavide 7 ay önce doğum yaptım 26 haftalık. Normalde jale hanıma gidiyordum kontroller için zten riskli bi gebeliğim vardı yenidoğan yoğun bakım hangisiyse orda doğum yapayım dedim pembe mavi jimer Acıbadem Doruk vs farketmez bana direk pembe maviyi önerdi hatta kendi torunum çocuğum bu durumda olsa direk pembe mavi gönen beye teslim ederim dedi. Gerçekten de gönen bey mükemmel bi doktor. Ben çok şanssız bi anneyim bebeğimi doğumdan 13 gün sonra kaybettim. Ama gönen bey ve hastane konusunda içim çok rahat. Çok bilgili ve ilgili bi doktor güvenebilirsiniz.

Başın sağolsun canım hazır olduğunda allahım yeniden nasip etsin inşallah.

Şuan dünya başıma yıkıldı resmen. Biz nolcakmışız? Oraya grçince doğumu yine jimerde mi yaptıracak acaba? Muayene ücretleri ne olacak doğum ücreti de arttı kesin. Biz hastaneyle anlaşmıştık 2016 fiyatından doğum için. Herşey altüst oldu şuan

muhtemelen jimer, pembe mavi vb.birkaç hastane ile anlaşması olacaktır.siz yine jimerde anlaştığınız fiyata yaptırabilirsiniz bence..umarım muayene ücretinde de doğum ücretlerinde de fazla artış olmaz..ben dr orhan orhan ile beraber muayene açacak diye duymuştum, ama bunu sormadım..muhtemelen bir aya netleşecektir..
siz de cuma günü gidecekmişsiniz, o gün sorabilirsiniz, doğumları nerede yapacak vs.?
Bu aradaben gebelik öncesi gittiğimde de tsh için beni arzu hn a yönlendirmişti ama o zaman arzu hn rentıp daydı..tabi tahlil ve bu yönlendirme için tabiki zorlaması yok..biz kendimiz arzu hn a gitmeyi tercih ettik, onu tavsiye etti diye..bgunkü kontrolde de tsh için yine dahiliyeye görün dedi,biz arzu hn jimerde hazır diye ona gittik. Diğer arkadaşın dediği gibi Arzu hn a da bir soru sorup çıkıcam denmiyor, kayıt açılıyor hemen:) sgk lı muayene ücreti bile 100 TL bu arada..15 gün sonra kontrolde 200 tl almadılar diye sevinmiştik oysa ki biz de eşimle:)
genel olarak ben 1 yıldır ara ara ve gebelik başladığından beri Cenk Beye gidiyorum ve çok memnunum...güven veriyor bana..özel konusu bizi de endişenlendirdi biraz..200 ne kadar artar , işallah 25/50 liradan fazla artmaz diye dua ediyoruz..

İnşallah canım. Ama hastane ayni parayı kabul etse bile cenk bey de doğum için doktor parası alacak doğal olarak. Bir de açıkcası hastane de olması bana güven veriyorsu acil bir durumda acile gittiğimizde gece bile çağırınca geliyordu ama şimdi acil durumlarda ne olacak. Cuma günü sorucam hepsini. Sana da bilgi veririm canım. Hayırlısı olsun hakkımızda

Muhtemelen o tarz konularda mağdur etmeyecektir.
öğrendiklerini yazarsan çok iyi olur, bilgileniriz hepimiz..
hayırlısı olsun, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah

Muhtemelen o tarz konularda mağdur etmeyecektir.
öğrendiklerini yazarsan çok iyi olur, bilgileniriz hepimiz..
hayırlısı olsun, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah
İnşallah canım sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz :) tabii ki haber veririm birşey öğrenirsem

Kızlar yarın ben gidicem sizlerı de haberdar ederim. Çok şaşırdım gerçekten gideceğine. Medikabil de yoğun bakım ünitesi varmı bilgisi olan varmı acaba

Kızlar yarın ben gidicem sizlerı de haberdar ederim. Çok şaşırdım gerçekten gideceğine. Medikabil de yoğun bakım ünitesi varmı bilgisi olan varmı acaba
Var diye biliyorum canım ama emin değilim. Eşim aradı cenk beyi. Birsüre daha burdayım muayeneye gelince planlarız sıkıntı yok demiş. Ama maddi durum ve acil durumlar benim çok kafamı karıştırdı. Hastanede olmadı her zaman için güven vericiydi. Bakalım belki eski hastaları için birşey düşünmüştür. Olmazsa da medikabile geçicem gibi araştırıyorum. Haberleşelim

sizleri de telaşlandırdım kusura bakmayın..ama bugun durumu öğrenince ve ardından sizin de muhabbetlerinizi görünce bilgilendirmek istedim..hadi ben yolun başındayım ama sizin için daha önemli konu..
o kadar hastası var..sonuçta onları da kaybetmek istemez..o yüzden maddi,vb konularda gerekli önlemleri alır diye umuyorum..açıkcası doktor değiştirmekde kolay değil..tam alışıyorsunuz,güveniyorsunuz..
ben şimdilik devam ederim diye planlıyorum..bakalım sizlerin yaşadığı tecrübeler de benim için önemli olacak..o konuda şanslı hissediyorum..sizlerden öğrenicem bazı şeyleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…