2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Kızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı
Canım pembe mavi de yenidoğan yoğun bakımı yok sanırım. Bir tanıdığım sıkıntılı doğum yaptı devlet hastanesine gönderdiler çocuğu. Nedenini bilmiyorum ama araştır derim. Ben de cenk beye gidiyorum. İlgisinden çok memnunum ancak sgk anlaşması olmadığı için biraz pahalı oluyor

Cenk bey hangi hastaneydi?

Canım neden değiştirdin? bir sorun mu oldu?

Ben takiplerimi pembe mavide yaptırıyorum en başından beri. Nejdet KIRKER doktorum. Yenidoğan yoğun bakımı var 24 saat hizmetli, arkadasını neden devlete gönderdilerki acaba. Ben şimdilik cok memnunum, her doktor ayrı ilgili, gece yarısıda olsa her türlü sorunda gidip gözün arkada kalmadan için rahat bi şekilde evine dönebiliyosun. Jimerde güzel ama acilde kadın doğum uzmanı yok diye biliyorum.

Varmı pembe mavi ye giden birileri??

Varsa ne güzel canım. Neden gönderdiler o zaman ben de anlamadım şuan. Önemli olan memnuniyet. Ve acil durumlarda müdahale edebilir olmaları. Jimerde acilde var mı bilmiyorum ama benim doktorum acil durumlarda hemen kendisi geliyormuş. Önemli ayrıntılar bunlar gittiğinde hemen müdahale etmeleri falan çok güzel. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine :)

Amin canımm hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah.

Ben varım

Yeni doğan yoğun bakımı var canım. Ama bazı durumlarda devlete yönlendirmek zorundalar sanırım

Niye öyle kara kara düşünür gibi durdun Memnun deilmisin yoksa hastaneden? Doktorun kim?
Yoo memnunum. Doktorum Esra Can Beyazlı idi. Ama kendisi bir sağlık probleminden dolayı bir süre izne çıktı. Ben de 32. Haftada doktor değişmek zorunda kaldım. Nevin Hanım'a başladım. Beni kara kara düşündüren tek şey bu hastanenin masrafları mesela bir gece yatmam gerekti 700 küsür lira ödedik. Şimdi acil bir şey olup yatış yapmalarından korkuyorum valla

Birkaç kez acilden gittiğimde Esra Hanım muayene etti beni, cokta ilgili tatlı bi kadın. Büyük şanssızlık olmuş gercekten.
Hastanenin masrafları dediğin gibi cok fazla. Korkma Allah'a emanet bişey olmaz yatış falan düşünme böyle şeyler.

Esra Hanım candır :))

Merhaba arkadaşlar bende cenk beyin hastasıyım. 26 haftalık hamileyim. Doktorumdan cok memnunum ama en ufak bir şey de hemen arzu hanıma dahiliye ye yonlendiriyor. Sizide aynısını yapıyor mu acaba

Merhaba arkadaşlar bende cenk beyin hastasıyım. 26 haftalık hamileyim. Doktorumdan cok memnunum ama en ufak bir şey de hemen arzu hanıma dahiliye ye yonlendiriyor. Sizide aynısını yapıyor mu acaba
Bende Cenk beye gidiyorum, ayni şekilde beni de dahiliyeye yönlendirdi iki kez ,fakat ben başka bir hastanede çalışıyorum ve dahiliye kontrollerimi kendi çalıştığım hastanede yaptırmayı tercih ettim açıkçası ,haşimato dışında başka bir sorunum yok aslında Onuda endokrinolojide kontrol altında tutmak daha mantıklı geldi bana,onun dışında Cenk bey işinin en iyilerinden ve memnunum

Geçmiş olsun canım. Benim de t4 düşüklüğüm var biraz 0, 862 dorukta yeşim hanıma gidiyorum

Günaydın canım ben de cenk beyin hastasıyım bana hiç yapmadı hatta tahlillerimi yazıyor pahalı olanları devlette yaptır diye veriyor. Bir kere cildiye ihtiyacım oldu onda da muayene fiyatları daha uygundur diye anadolu hast. Gönderdi. Ben orayı sevmediğim için doruğa gittim. Pek sorun yaşamadım bu konuda

Allah allah çok ilginç. Basım ağrıyor sinuzit im var diyorum kbb yonlendiriyor. Belim ağrıyor diyorum fizikçi arkadaş bi görsün diyor. Hele ki testlerde bi problem çıkmasın hemen dahiliye ci arkadaş ta görsün diyor. Tamam daliliye doktoru gorsun de bir görmeye hemen kayıt açtırıp diyor hanımefendi. Bende geçende başka hastaneye gittim orda yaptırdım tahlillerimi neden burdakine gitmedin diye sordu cenk bey . Birbirlerine pasliyorlar hep. Muayene ücreti de 200 olmus 150 den 200 de neymiş 175 yap bariiii

Evet malesef biz de şok olduk 200 duyunca. Benim deşey dikkatimi çekmişti bir sonraki muayeneyi tam böyle 15 günlük kontrol süresinin dolduğu zamana veriyor. Süre 18 inde doluyorsa 20 sinde gel diyor mesela. Ama ben hesaplayıp engeç son günü gittim hep dinlemedim pek o konuda. Ama tutumu çok ilginç ben belim ağrıyor diye aradım bizle ilgili değil dahiliyeye git dedi ama hiç buraya ısrarı olmadı. Tahlillerimi de hep dışarda yaptırdım. Bir tek ayrıntılıya giricem bu cuma onu dedim dışarda yaptırayım diye yok burda yaptır dedi. Ben de önemli birşey olduğu için dedi sandım oraya gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…