2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Merhaba canım ben jimer özlücede deniz güleryüz çakmak a gidiyorum hastahaneden de doktordan da çok memnunum zaten tavsiye üzerine gittim ben ilk doğumumu istanbulda yaptım doğal doğum ile bu ikinci gebeliğim ebemden aldım doktorun adını doğal doğumu destekleyen bir doktor tavsiye ederim
Merhaba canım. Orası poliklinikmiş galiba doğum için carrefour un ordaki jimere mi geliyor doktor? Doğum nerde olacak? Ben doruğa gittim başta ama memnun değilim deniz hanıma randevu aldım sen yazınca bakalım nasıl

Çekirge doruk 1 hafta oldu soralı
Normal 2300
Sezeryan 2800
Epidural iğne fiyatı 300 tl

Doktorumda gökçe hanım çok memnunum
Baya hastahane gezdim içime sinen tek doktor bu oldu. Tavsiye ederim.
Hatta yeni ultroson alınacak odasına.

Birde dorukta süheda hanım var sezeryandan sonra normal doğum yapıyor. Ama kilo almaman gerekiyor çok.ona çok önem veriyormuş. İyi bir doktormuş oda. Ama kiloya takıntılı :)

Merhaba canım. Orası poliklinikmiş galiba doğum için carrefour un ordaki jimere mi geliyor doktor? Doğum nerde olacak? Ben doruğa gittim başta ama memnun değilim deniz hanıma randevu aldım sen yazınca bakalım nasıl
Evet canım deniz hanımın bulunduğu yer özlüce himer sadece polklinik ama tüm takipte gereken tüm testler orda yapılıyor çok sakin biryer sıra bekleme dersin yok muayeneler süre olarak tatmin ediyor istediğin tüm soruları sorup cevap alabiliyorsun temiz hijnen biryer doğumlar carrefour ordaki jimerde oluyor doktorumdan çok memnunum ne zaman sorun olsa yada birşey danışmam gerekse watsapp tan ulaşabiliyorum ve mutlaka cevap alıyorum umarım sende memnun kalırsın

Ve usg cihazıda çok gelişmiş çok net görüntüler

Evet canım deniz hanımın bulunduğu yer özlüce himer sadece polklinik ama tüm takipte gereken tüm testler orda yapılıyor çok sakin biryer sıra bekleme dersin yok muayeneler süre olarak tatmin ediyor istediğin tüm soruları sorup cevap alabiliyorsun temiz hijnen biryer doğumlar carrefour ordaki jimerde oluyor doktorumdan çok memnunum ne zaman sorun olsa yada birşey danışmam gerekse watsapp tan ulaşabiliyorum ve mutlaka cevap alıyorum umarım sende memnun kalırsın
Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık

Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık
Rica ederim canım bulantılar için limon ayva zencefil li limonlu çay iyi geliyor çubuk kraker peynir iyi geliyor canını sıkma kilo versen bile bebeğin tüm gıdayı senin cvitaminlerden alıyor 12. Haftadan sonra beslenme önemli hiç moralini bozma bende 2 kg verdim şuan hiç kg almadım daha ama bebeğim sağlıklı hiç takılma yani

Bana mandalina ve soda iyi gelmişti bulantı için ilk aylar. Daha sonra yine bulantım oldu ama oda reflüdendi. Gaviskon içtim bıraktım sonra. Sonra sarı leblebi yedim mide bulantım için iyi geldi gaviskona gerek kalmadı.

Kıyamam hiç üzülme, benim kuzenim ilk 3 ay 7 kilo verdi, bulantıdan kusmadan ama gayette sağlıklı topaç gibi evladı oldu. Bişicik olmaz. O zaten senın depolardan beslenecek, senın yedıklerınden değil. Hiç takma.

Kıyamam hiç üzülme, benim kuzenim ilk 3 ay 7 kilo verdi, bulantıdan kusmadan ama gayette sağlıklı topaç gibi evladı oldu. Bişicik olmaz. O zaten senın depolardan beslenecek, senın yedıklerınden değil. Hiç takma.
Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tamamlarız süreci dayanacağız. Bursadansın galiba sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tamamlarız süreci dayanacağız. Bursadansın galiba sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Benımde 5. haftadan 13. haftaya kadar kanamalarım olmustu ama bak çok şükür geçti kocaman olduk bile :) mide bulantılarında gecer hiç merak etme. Pembe maviye gidiyorum ben.

Canım ben de senin döneminde çok kötüydüm. Serumlarla beslendim. 16. Haftada düzelmeye başladı midem biraz biraz. 6 kilo verdim iki ayda. Şimdi de bebişim bir hafta önden gidiyor. Sen hiç kafana takma. Bebişin beslenir. Zaten hiç yiyemediğin durumlarda doktorun serum yapar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine:)

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesinde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...

Canım ben de senin döneminde çok kötüydüm. Serumlarla beslendim. 16. Haftada düzelmeye başladı midem biraz biraz. 6 kilo verdim iki ayda. Şimdi de bebişim bir hafta önden gidiyor. Sen hiç kafana takma. Bebişin beslenir. Zaten hiç yiyemediğin durumlarda doktorun serum yapar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine:)
Amin arkadaşım teşekkür ederim sende sağlıkl a kucağına alırsın inşallah :)

KIZLAR BEN ŞOK SUBATTA SEZERYANA 1850 DIYEN DORUK AZ ÖNCE BANA 2800 DEDİ?1 AYDA 1000LİRA GİBİ ZAM GELMİŞ YUH SİZDEN SORAN OLDUMU?VE BENİM DORUKTA 2.DOĞUMUM OLACAKTI BU

X