- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
Eminim öyle, dünyada eşi benzeri olmayan bir duyguçeyiz düzer gibi. Bide yanında kilolarda promosyonu ama annelik duygusu paha biçilemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim öyle, dünyada eşi benzeri olmayan bir duyguçeyiz düzer gibi. Bide yanında kilolarda promosyonu ama annelik duygusu paha biçilemez
Merhaba canım. Orası poliklinikmiş galiba doğum için carrefour un ordaki jimere mi geliyor doktor? Doğum nerde olacak? Ben doruğa gittim başta ama memnun değilim deniz hanıma randevu aldım sen yazınca bakalım nasılMerhaba canım ben jimer özlücede deniz güleryüz çakmak a gidiyorum hastahaneden de doktordan da çok memnunum zaten tavsiye üzerine gittim ben ilk doğumumu istanbulda yaptım doğal doğum ile bu ikinci gebeliğim ebemden aldım doktorun adını doğal doğumu destekleyen bir doktor tavsiye ederim
Evet canım deniz hanımın bulunduğu yer özlüce himer sadece polklinik ama tüm takipte gereken tüm testler orda yapılıyor çok sakin biryer sıra bekleme dersin yok muayeneler süre olarak tatmin ediyor istediğin tüm soruları sorup cevap alabiliyorsun temiz hijnen biryer doğumlar carrefour ordaki jimerde oluyor doktorumdan çok memnunum ne zaman sorun olsa yada birşey danışmam gerekse watsapp tan ulaşabiliyorum ve mutlaka cevap alıyorum umarım sende memnun kalırsınMerhaba canım. Orası poliklinikmiş galiba doğum için carrefour un ordaki jimere mi geliyor doktor? Doğum nerde olacak? Ben doruğa gittim başta ama memnun değilim deniz hanıma randevu aldım sen yazınca bakalım nasıl
Sühendan hanım kilo alanların korkulu rüyasıBirde dorukta süheda hanım var sezeryandan sonra normal doğum yapıyor. Ama kilo almaman gerekiyor çok.ona çok önem veriyormuş. İyi bir doktormuş oda. Ama kiloya takıntılı :)
Ve usg cihazıda çok gelişmiş çok net görüntülerMerhaba canım. Orası poliklinikmiş galiba doğum için carrefour un ordaki jimere mi geliyor doktor? Doğum nerde olacak? Ben doruğa gittim başta ama memnun değilim deniz hanıma randevu aldım sen yazınca bakalım nasıl
Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artıkEvet canım deniz hanımın bulunduğu yer özlüce himer sadece polklinik ama tüm takipte gereken tüm testler orda yapılıyor çok sakin biryer sıra bekleme dersin yok muayeneler süre olarak tatmin ediyor istediğin tüm soruları sorup cevap alabiliyorsun temiz hijnen biryer doğumlar carrefour ordaki jimerde oluyor doktorumdan çok memnunum ne zaman sorun olsa yada birşey danışmam gerekse watsapp tan ulaşabiliyorum ve mutlaka cevap alıyorum umarım sende memnun kalırsın
Rica ederim canım bulantılar için limon ayva zencefil li limonlu çay iyi geliyor çubuk kraker peynir iyi geliyor canını sıkma kilo versen bile bebeğin tüm gıdayı senin cvitaminlerden alıyor 12. Haftadan sonra beslenme önemli hiç moralini bozma bende 2 kg verdim şuan hiç kg almadım daha ama bebeğim sağlıklı hiç takılma yaniÇok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık
Valla namı yürüyor zaten. Ben kilolu hamile kaldım. Artık bana neler eder dedim gitmedim :)Sühendan hanım kilo alanların korkulu rüyası
Bana mandalina ve soda iyi gelmişti bulantı için ilk aylar. Daha sonra yine bulantım oldu ama oda reflüdendi. Gaviskon içtim bıraktım sonra. Sonra sarı leblebi yedim mide bulantım için iyi geldi gaviskona gerek kalmadı.Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık
Hangi dorukta oldun sezeryanı. Bunlar 2014 fiyatımıYeni
BURSA ANADOLU HASTANESİİ SEZERYAN 1069 DEDİ NORMAL 1250
DORUK SEZERYAN 1850 NORMAL 1400
JİMER SEZERYAN 4000 NORMAL 4500
AMA 2014 TE DORUKTA SEZERYAN OLDUM KESINLIKLE HASTANEYİ TAVSIYE ETMEM
Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık
Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tamamlarız süreci dayanacağız. Bursadansın galiba sen hangi hastaneye gidiyorsun?Kıyamam hiç üzülme, benim kuzenim ilk 3 ay 7 kilo verdi, bulantıdan kusmadan ama gayette sağlıklı topaç gibi evladı oldu. Bişicik olmaz. O zaten senın depolardan beslenecek, senın yedıklerınden değil. Hiç takma.
Arkadaşım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla tamamlarız süreci dayanacağız. Bursadansın galiba sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Canım ben de senin döneminde çok kötüydüm. Serumlarla beslendim. 16. Haftada düzelmeye başladı midem biraz biraz. 6 kilo verdim iki ayda. Şimdi de bebişim bir hafta önden gidiyor. Sen hiç kafana takma. Bebişin beslenir. Zaten hiç yiyemediğin durumlarda doktorun serum yapar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine:)Çok sağol canım bilgiler için. İnşallah memnun kalırım. Benim ilk gebeliğim herşeyi anlatsın istiyorum bide bulantım kusmam çok var moralim bozuluyor hemen bişey yiyemiyorum bebeğim de gelişmez diye ödüm kopuyor.. Bana destek verecek bi doktor istiyorum artık
Amin arkadaşım teşekkür ederim sende sağlıkl a kucağına alırsın inşallah :)Canım ben de senin döneminde çok kötüydüm. Serumlarla beslendim. 16. Haftada düzelmeye başladı midem biraz biraz. 6 kilo verdim iki ayda. Şimdi de bebişim bir hafta önden gidiyor. Sen hiç kafana takma. Bebişin beslenir. Zaten hiç yiyemediğin durumlarda doktorun serum yapar. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine:)
Heyyy maşallah... Doğrudur canım da neyin zammı bu? Çok katlanmışKIZLAR BEN ŞOK SUBATTA SEZERYANA 1850 DIYEN DORUK AZ ÖNCE BANA 2800 DEDİ?1 AYDA 1000LİRA GİBİ ZAM GELMİŞ YUH SİZDEN SORAN OLDUMU?VE BENİM DORUKTA 2.DOĞUMUM OLACAKTI BU