2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Yok yok öyle düşünme sakın bilgilendirdigin için teşekkür ederiz ayrıca. Sonuçta bunu öğrenmek bizim hakkımız keşke onlar tarafından bilgilendirilseydik. Güler hemşire yi çok seviyordum

Olur mu canım aksine mrmnun oldum. Sonuçta sen söylemesen belki bir ay sonra ben ayrılıyorum diyecekti daha kötü olurdu. Şimdi hiç değilse daha da geç olmadan başka doktor buluruz kendimize. Bunun onlar tarafından söylenmesi gerekiyordu bence. Çok sağol haber verdiğin için. Ben büyük ihtimal oktay beye gidicem medicabile. Acili raporu tahlili bisürü şey sıkıntı olacak muayenehane işi hiç içime sinmedi benim. Hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba, ben de Jimer'de Selim beyin hastasıyım. İnsana güven veren, sakin bir yapısı var... düşünebilirsiniz belki...

baldan_madam merhaba detaylı ultroson güzel geçmiş..gözünadın, çok sevindim..diğer konu için de endişelenme,dikkat edersin bundan sonra..bebişinin sağlıklı olduğunu gördün ya önemli olan o
V Vurgunv
hiç konuşma fırsatınız oldu mu peki Cenk Bey ile ayrılma konusunu?

Konuştuk canım. Çok rahat o konuda hiç bir sorun yaşamazsınız dedi. Muayene ve doğum ücreti aynı olucak sizin dedi. Ama brn galiba medicabil oktay beye geçiş yapıcam doktoru değiştirmek hiç istemiyorum aslında çok memnundum ama muayenehane işi hiç içime sinmiyor. Rapor işi sıkıntı tahlil işi sıkıntı. Doğum desen yaptırıp gidecek hastanedr olmayacak bir de çıkarken gelir bakar o kadar. Galiba değiştiricem sen ne düşünüyorsun?

Biz 3 ayı atlatalım sonra jimerle doğum için anlaşalım diye düşünmüştük..bu durumda doğum ücreti bize daha pahalı olacaktır muhtemelen daha önce anlaşmadığımız için..pembe mavi veya başka bir yerde doğumu yaptırırsa oralardan da fiyat bilgisi alırız..artık hangisi uygunsa, doğum için ona karar veririz diye düşünüyorum..
Ben ilaç raporu dışında rapor almadım henüz..mutlaka o durumda yönlendireceği biri vardır..tahlilleri sağlık ocağı, jimer, anadolu da yaptırdık..jimer de de ucuz değil tahlilde..yine o şekilde devam edecektir herhalde..
ben tek başına değil de, dr orhan orhan, dr jale gürlüer ile beraber muyehane açacaklarını duydum ama doğruluğundan emin değilim cenk beyden duymadığım için..bu durumda baya sağlam bir üçlü olur ki..yeni durumu da gözlemlemek isterim açıkcası..
5 aylık cenk beyin hastası bir arkadaşımız var, sizler varsınız..hem yeni durumda bizim yaşadıklarımız hem sizin deneyimlerinize göre karar vericez..Cenk Beyin operatörlüğü çok iyi diye biliyorum..benim de allah kısmet ederse sezeryan olacağı için özellikle bu yüzden de değiştirmek istemiyorum ama tabi kimse de vazgeçilmez değil..maddi/manevi bizi zorlayan durumlar olursa tabi ki başka seçenekler düşünülür..
hayırlısı olsun hakkımızda:)

Aynen canım. Hayırlısı olsun. Şartlar uygunsa senin için tabiiki değiştirme. Sonuçta cenk bey en iyilerden biri o yüzden seçtik onu. Yeni şartlarda sana uygunsa neden değiştiresin :) hayırlısı bakalım :)

Ne yaptınız Oktay beye geçtiniz mi? Bende Oktay beye gidiyorum, gayet memnunum. Yaklaşımı çok güzel, güzel bilgilendiriyor ve kasmıyor. Rahatlıkla muhabbet ediyoruz. Güler yüzlü. Bir de çok kişi tavsiye etti, doğum yapanlar var, pişman olmam inşallah

Randevu aldım ama en erken 21 martta varmış daha erken gitmem gerek benim. Arada yaptırmam gereken tahlillerim var napcam bilmiyorum olmazsa gidip sekreteriyle görüşüp durumumu anlatıcam arada biyerde alır belki beni
Benim de arkadaşım doğum yaptı oktay beyle çok memnun o da. Pişman olmayız inşallah :)

Detaylıya falan mı girmen gerekiyor canım? Sonra şeker yüklemesi oluyor zaten.. Sen yine randevunu ipral ettirme, bence araya alabilir bir görüş bakalım Arkadaşın normal doğum mu yaptı?

Detaylıya falan mı girmen gerekiyor canım? Sonra şeker yüklemesi oluyor zaten.. Sen yine randevunu ipral ettirme, bence araya alabilir bir görüş bakalım Arkadaşın normal doğum mu yaptı?
Yok canım sezaryen yaptı. Detaylıyı bugün yaptırdım ama suyum çokmuş onun için bisürü tahlil istedi. Onları yaptırıp göstericem. Bir de canım sıkıldı bu duruma biraz. Oktay bey de sonuçlarımı görsün istiyorum. Randevuyu aldım her ihtimale karşı. Haftaya da bir gidip görüşücem. Yardımcı olur diye düşünüyorum

Kızlar bu başlığa yazmıştım daha hamile kalmadan. Şimdi hamileyim ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Jimer, pembemavi , rentıp arasında kaldım. Önerisi olan var mı
Merhaba canım ben jimer özlücede deniz güleryüz çakmak a gidiyorum hastahaneden de doktordan da çok memnunum zaten tavsiye üzerine gittim ben ilk doğumumu istanbulda yaptım doğal doğum ile bu ikinci gebeliğim ebemden aldım doktorun adını doğal doğumu destekleyen bir doktor tavsiye ederim

Elinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya calışıyor canım, sana da yardımcı olacaktır canım :)

Yeni
BURSA ANADOLU HASTANESİİ SEZERYAN 1069 DEDİ NORMAL 1250
DORUK SEZERYAN 1850 NORMAL 1400
JİMER SEZERYAN 4000 NORMAL 4500

AMA 2014 TE DORUKTA SEZERYAN OLDUM KESINLIKLE HASTANEYİ TAVSIYE ETMEM

Pembe Mavi : Her türlü doğum aynı ücret, hastanede takiplerini yaptıranlar için 5000, dısarıdan gelenler için 5800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…