- 18 Kasım 2014
- 235
- 95
- 34
10 gün önce dorukta normal doğum yaptım. 2400 tl den ısrar edince 150 tl indirim yapıldı. Ama sarılık testi ve 24 saati geçtiğimiz için ikinci gece yatış ücretinide aldılar. 2500 tl ile çıktık.
Tavsiye edermisin derseniz kesinlikle hayır. Neredeyse odada yatağumda kendim yapacaktım doğumu. Doktorum kendi sancım olduğu halde sürekli su i sancı verip hızlandıralım teklifini yaptı kabul etmedim. Sonra 4buçukta beni muayene edip 2 cm açılma olduğunu söyleyip hastaneden ayrıldı. Akşam 9buçuğa kadar bi daha kimse gelip muayene etmedi. Dakikada bir sancım gelmesine rağmen nst ye bağlayıp normal deyip gittiler.15 saniye arayla sancı çekip titremeye başlayınca refakatçim gidip ebeyi çağırdı ebe normal diyerek gelmedi. Dayanamayıp tekrar çapırdık rica minnet gelip muayene etti ve panikleyip 9 cm açılma var doğumhaneye alıyoruz dedi.
Doğumhaneye geçtim tam açılma varken beni doğum masasında öylece bırakıp gittiler suyum o esnada geldi. Kendimi tutamayıp ıkınsam çocuğun gelmesi için hiç bir engel yoktu o anda. Allah korusun çocuk direk yerde... doğumda karnıma abanan ebe cabası....
Doğumfan sonra yine bi sürü sıkıntı yaşadık. Hemşirenin biri çocuğum gayet güzel emiyor olmasına rapmen biberonunuzu verin mama vericez ememiyor çocuk dedi. Kabul etmedim. Daha sonra kustuğu için midesini yıkadılar bu seferde çok emzirmişsiniz daha az emzirin dediler. Çocuk doktoru muayeneye geldi ne zaman emmek isterse o zaman verin dedi. Kimin ne dediği belli değil..
ooo çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallah. doktorunuz kim. yetişebildi inşallah doğuma