- 7 Mart 2017
- 17
- 8
- 35
Heyyy maşallah... Doğrudur canım da neyin zammı bu? Çok katlanmış
VALLA ANLAM VEREMEDİM ŞAŞIRTICI HASTANELER RESMEN REKABETE GİRMİŞ ZORLA DEVLETTE DOĞURUN DER GIBI:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyyy maşallah... Doğrudur canım da neyin zammı bu? Çok katlanmış
Bakmıştır medicalpark, medicabil, acıbadem, pembemavi, falan yüksek kendisinden hemen zam yapıp aradaki farkı kapatayım demiş demek ki... Benim doktorum da medicabildeydi ama sgk anlaşmasını bitirmiş, doğumuma 2 ay var. Hastaneyi değiştirdim mecburen.VALLA ANLAM VEREMEDİM ŞAŞIRTICI HASTANELER RESMEN REKABETE GİRMİŞ ZORLA DEVLETTE DOĞURUN DER GIBI:)
Bakmıştır medicalpark, medicabil, acıbadem, pembemavi, falan yüksek kendisinden hemen zam yapıp aradaki farkı kapatayım demiş demek ki... Benim doktorum da medicabildeydi ama sgk anlaşmasını bitirmiş, doğumuma 2 ay var. Hastaneyi değiştirdim mecburen.
Canım o zaman kadar yine değişebilir fiyatlar daha cok var cünkü.. Normalde yılda 1 defa yapılır zam ama bazıları abartıyorlar... Ben özel esentepeye gideceğim şimdi. 8 nisanda randevum var daha gitmedim. Benim zaten tahlil vs bir şey kalmadı bir kaç muayeneden sonra doğum gerçekleşir sanırım. Doğum ücreti de %20 indirimle (çalıştığım kurumun anlaşması var) 1400 normal 1600 sezeryan dediler.YA EVIME EN YAKIN CEKIRGE DORUKTU ŞİMDİ BANA KÖTÜ OLDU BİLEMEDİM
SEN HANGI HASTANE HANGI DOKTORA GIDIYOSUN?BENIM DAHA KASIMDA DOGUM COK VARDA FİYATLAR BAYA DEĞİŞİK BİDE MECBUR SEZERYAN OLCAM BEN 2.DOĞUM
Amin inşallah...Merhaba, ben de pembe mavi hast. Esra Hanıma başladım 5 haftalık olduk. Hasta ile demeyeceğim çünkü insana yaklaşımı arkadasca gercekten çok samimi ve güven verici. Eşim bile kendısıne tesekkur ettı içimize sinerek gidiyoruz.tavsıye ederım. Mağlum hepımızın hayatının belkı de dönüm noktasıdır anne olabilmek.bu süreçte epey masraf oluyor pek çok yer arastırdım gercekten fıyatlar astronomik ve rekabet var. Sonuçta özele gıttıgınız yerden zıyade doktorun size karşı olan tutumu önemli. O kadar para verdıkten sonra doktorun iletişimi en önemli kriter bence. Maddi , manevı Allah hepımıze güç kuvvet versın, gebeliğimiz sorunsuz gecsın inşallah
Muayene için 200 tl ödüyoruz. Doğum fıyatlarını henüz konuşmadık.Amin inşallah...
Ama o kadar para ödediğim bir hastane de zaten doktorun bana kötü davranmasını istemezdim. Genel olarak ortalamanın baya üzerinde diye biliyorum pembe maviyi... Siz ne kadar ödüyorsunuz muayene için? Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz?
Ben normal-sezeryan sabit 5000 tl diye duydum. Siz rutin kontrollerinizi orda yaptırdıgınız için biraz indirim yapabilirler.Muayene için 200 tl ödüyoruz. Doğum fıyatlarını henüz konuşmadık.
Kan tahlillerini yapıyorlar, şeker içinde açlık tokluğa bakıyorlar. İdrar kültürü istemişti doktorum, yapmadıklarını söylemişlerdi. Diğer 2li 3lü testler zaten hastane ortamında yapılıyor..Sağlık ocakları (aile hekimi) hangi tahlilleri yapıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hayirlusi olsuncnm.bende esentepe tip merkezini dusunuyorum.bilgi verirmisin orasiyla ilgili.telefonla bilgi vermiyorlar.bana cok uzakta.dogumumda cok yaklasti.erken gelmezse 20 haziran..Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.
Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.
Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.
Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.
Özel Esentepe Hastanesinde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.
Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.
Hayırlısı olsun...
Canım hastane gayet güzel ben hasta bakıcısından doktoruna ebesi hemşiresi hepsi çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım sezeryana 1600 tl ödedim benimki %20 indirimliydiHayirlusi olsuncnm.bende esentepe tip merkezini dusunuyorum.bilgi verirmisin orasiyla ilgili.telefonla bilgi vermiyorlar.bana cok uzakta.dogumumda cok yaklasti.erken gelmezse 20 haziran..
Benim esimde kristal is sendikasi.ama sanirim sadece metal isle anlasmasi var diye biliyorum.Canım hastane gayet güzel ben hasta bakıcısından doktoruna ebesi hemşiresi hepsi çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım sezeryana 1600 tl ödedim benimki %20 indirimliydi
Çok sinir bozucu olmuş gerçekten, hangi dorukta yaptınız doğumu? Mutlaka bildirin yönetime bildirin bu ihmalleri.. Doktorunuz yetişebildi mi doğuma?10 gün önce dorukta normal doğum yaptım. 2400 tl den ısrar edince 150 tl indirim yapıldı. Ama sarılık testi ve 24 saati geçtiğimiz için ikinci gece yatış ücretinide aldılar. 2500 tl ile çıktık.
Tavsiye edermisin derseniz kesinlikle hayır. Neredeyse odada yatağumda kendim yapacaktım doğumu. Doktorum kendi sancım olduğu halde sürekli su i sancı verip hızlandıralım teklifini yaptı kabul etmedim. Sonra 4buçukta beni muayene edip 2 cm açılma olduğunu söyleyip hastaneden ayrıldı. Akşam 9buçuğa kadar bi daha kimse gelip muayene etmedi. Dakikada bir sancım gelmesine rağmen nst ye bağlayıp normal deyip gittiler.15 saniye arayla sancı çekip titremeye başlayınca refakatçim gidip ebeyi çağırdı ebe normal diyerek gelmedi. Dayanamayıp tekrar çapırdık rica minnet gelip muayene etti ve panikleyip 9 cm açılma var doğumhaneye alıyoruz dedi.
Doğumhaneye geçtim tam açılma varken beni doğum masasında öylece bırakıp gittiler suyum o esnada geldi. Kendimi tutamayıp ıkınsam çocuğun gelmesi için hiç bir engel yoktu o anda. Allah korusun çocuk direk yerde... doğumda karnıma abanan ebe cabası....
Doğumfan sonra yine bi sürü sıkıntı yaşadık. Hemşirenin biri çocuğum gayet güzel emiyor olmasına rapmen biberonunuzu verin mama vericez ememiyor çocuk dedi. Kabul etmedim. Daha sonra kustuğu için midesini yıkadılar bu seferde çok emzirmişsiniz daha az emzirin dediler. Çocuk doktoru muayeneye geldi ne zaman emmek isterse o zaman verin dedi. Kimin ne dediği belli değil..