2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

ben kursa hiç gitmiyorum canım, küçük oğlum var dört yaşında, ve bırakacak yerim yok..
o yüzden derslere katılamıyorum...
ayrıyeten DGS sınavına da çalışıyorum... pek fırsatım olmuyor ehliyete çalışmaya...
benim pratik yapma imkanım var, eşim allah razı olsun sabırla uğraşıyor benle :) bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum ama sabrediyor zavallım :KK70:
epey ilerlettim, kullanırken sıkıntım yok, dur-kalk yaparken falan hiç sorunsuz durup kalkıyorum, anayolda 80 'e kadar çıktım bugün 4. vitesle... araba bile solladım maşallah diyeyim kendime...:KK70:
şükür pratiğim ilerledi, biraz babam biraz eşim sayesinde...
tek sıkıntım park etmek :KK43:
düz giriş çıkış parkında sorun yok güzel park ediyorum ama yanlamasına geri geri park edemiyorum,.. kesin komisyonda geri geri parkta sorun çıkacak :KK43:
inşallah çıkmaz...
gerçi daha yazılı sınavı geçmedik dur bakalım değilmi :KK70:
canım Allah bağışlasın.....
bence dert etme önemli olan direksiyon...
teori sınavı genelde geçiyor herkes....daha zamanımızda var.......
kitapda nereye geldin canım nasıl çalışıyorsun......
ben direksiyondan çok korkuyorum.....hiç bilmiyorum..pratik yapma fırsatım da yok......kursta gördüğüm yeterli olurmu acaba...stres oldum......

canım Allah bağışlasın.....
bence dert etme önemli olan direksiyon...
teori sınavı genelde geçiyor herkes....daha zamanımızda var.......
kitapda nereye geldin canım nasıl çalışıyorsun......
ben direksiyondan çok korkuyorum.....hiç bilmiyorum..pratik yapma fırsatım da yok......kursta gördüğüm yeterli olurmu acaba...stres oldum......

birçok kişinin pratik yapma şansı yok canım üzülme... kursta güzel bir temel atıyorlar demekki kalıcı oluyor öğrettikleri... elbette pratik olsa güzel olur, ama imkan yoksa napalım, gün gelir o da olur... hele bi ehliyet alalım da inşallah... bir eve girebilmek için anahtar lazım, :) bizimde araba kullanmaya yetkimiz olan anahtar ehliyet...
ehliyetimizi alalım da inşallah pratikleri de yaparız zamanla...
ben trafik işaretlerine geldim canım, önce üniteyi okuyup bitiriyorum sonra soruları çözüyorum... sınava bir hafta kala da sürekli çıkmış soruları netten bulup çözecem inşallah... çıkmış soru kaç civarı çıkıyor acaba? bir iki soru çıkıyorsa çalışmaya bile değmez aslında çıkmışlara...

Arkadaşlar 21 Marttaki yazılı sınav için ücretlerini yatıran var mı ? Kurs bana şuan yatırabilirsiniz diyor fakat internetten araştırıyorum 14 ocak-8 şubat tarihleri arasında yatırılacak diyor. Ben şimdi kaçırdım mı anlamadım halbuki Ocakta kaydolmuştum kursa,gidip soracağım ama yine de bir sizlere danışayım dedim :)

Arkadaşlar 21 Marttaki yazılı sınav için ücretlerini yatıran var mı ? Kurs bana şuan yatırabilirsiniz diyor fakat internetten araştırıyorum 14 ocak-8 şubat tarihleri arasında yatırılacak diyor. Ben şimdi kaçırdım mı anlamadım halbuki Ocakta kaydolmuştum kursa,gidip soracağım ama yine de bir sizlere danışayım dedim :)
Canim ben 6 şubatta kayıt olmuştum ve sınav parasini da bir sonraki gün hemen yatırdim. 8 Şubat son diye... bilemedim şimdi. ..acaba seni bir sonraki sınava mi kayıt ettiler...

Canim birde şimdi senin için tekrar baktım tarihlere yeniden düzenlenmiş 12 Marta kadar uzatılmış görünüyor. ..ve sınav tarihi de 22 Mart olmuş

:KK51:Selam arkadaşlar bende ehliyet almak için bi gayret başladık bakalım .. Araba sollanırken yola bakamayan , hızlı gidiliyor diye ön koltukta oturmayan ben ehliyet almaya karar verdim ve sınava hazırlanıyorum . Şu ana kadar 3 defa eşim sürdürdü 3. De biraz daha iyiydim ... İnşallah heyecan yapmadan alırız ehliyetleri sizlerde durum nasıl ...

Canim ben 6 şubatta kayıt olmuştum ve sınav parasini da bir sonraki gün hemen yatırdim. 8 Şubat son diye... bilemedim şimdi. ..acaba seni bir sonraki sınava mi kayıt ettiler...
Aslında kayıt olduğumda Hazirana kaldığımı söylediler. Daha sonra bir değişiklik nedeniyle Marttaki sınava girebileceğimi söylediler sürpriz oldu anlayacağınız. Evet haklısın uzatılma durumu var demek ki . Çok teşekkürler. :) :)

Aslında kayıt olduğumda Hazirana kaldığımı söylediler. Daha sonra bir değişiklik nedeniyle Marttaki sınava girebileceğimi söylediler sürpriz oldu anlayacağınız. Evet haklısın uzatılma durumu var demek ki . Çok teşekkürler. :) :)
bişey değil canım. ..
ay cok güzel marttaki sınava birlikte hazirlanacagiz öyleyse. ..
ben yarından itibaren başlıyorum inş. ..
kaç gündür nasip olmadı. ..

slm kızlar.. bugündü yarındı haftaya önümüzdeki ay inşallah diye diye diyeeee 28 yaşına bastım :KK14:
hayat şartları bazı nedenler birtürlü hayallerinizi yaşama fırsatı vermiyor... en büyük hayallerimden biriydi araba kullanmak...çok şükür gördük bugünleri... :KK66:nasip kısmet bakalım bende bismillah dedim ve bugün kaydımı yaptırdım çok şükür... paşa paşa paraları yatırmak şöyle dursun, birde ehliyet almanın çok zorlaştığı döneme denk geldik :KK66:
neyse allah sıhhat versin de, inşallah bu sınavında altından kalkarız...
varmı benim gibi yeni başlayan, yada başlayacak olan??? sohbet muhabbet edelim, tavsiye fikir verelim...
:21:

bende gecen yazili sınavdan 96 ile geçtim ama dıreksıyondan kaldım şimdi yeniden direksiyona hazirlaniyorum :) Çok heyecanlanıyorum sınavdada hiç yapilmayacak bişeden kaldim :) ah o komısyon uyelerı yok mu sıtrese sokuyolar insani :KK70:

bende gecen yazili sınavdan 96 ile geçtim ama dıreksıyondan kaldım şimdi yeniden direksiyona hazirlaniyorum :) Çok heyecanlanıyorum sınavdada hiç yapilmayacak bişeden kaldim :) ah o komısyon uyelerı yok mu sıtrese sokuyolar insani :KK70:

benimde cuma günü ilk direksiyon dersim var çok heyecanlıyım :rolleyes:
sınava girmeden neden direksiyon dersi başladı anlamadım,, eşime bugün yoğunluktan dolayı erken başlatıyoruz demişler... cuma ola hayrola bakalım...

ben yatırdım sınav ücretini canım.. süresi geçti benim bildiğim.. kursa bi telefon edip sor..

:KK51:Selam arkadaşlar bende ehliyet almak için bi gayret başladık bakalım .. Araba sollanırken yola bakamayan , hızlı gidiliyor diye ön koltukta oturmayan ben ehliyet almaya karar verdim ve sınava hazırlanıyorum . Şu ana kadar 3 defa eşim sürdürdü 3. De biraz daha iyiydim ... İnşallah heyecan yapmadan alırız ehliyetleri sizlerde durum nasıl ...

bol heyecan stres korku hepsi var bende :KK66:

benimde cuma günü ilk direksiyon dersim var çok heyecanlıyım :rolleyes:
sınava girmeden neden direksiyon dersi başladı anlamadım,, eşime bugün yoğunluktan dolayı erken başlatıyoruz demişler... cuma ola hayrola bakalım...

canim direksiyonda verebileceğim tek öneri heyecan yapma valla amannn kalirsam kalayim ne olacak kafasiyla git ben çok kastim kendimi çok hata yaptim :KK43:

Bugün ilk direksiyon dersine başladım başka başlayan var mi yarinda ikinci dersim var trafiğe çıktık heyecanlı ve guzeldi

bende cuma günü ilk direksiyona gittim canım, üç bayandık.. ikinci ben kullandım.. zevkliydi ama heyecanım da çok vardı :)
hocamız da iyi bir bayan, ama bi hatayı tekrarladığımızda biraz kızıyo :)
kızmazsam ciddiye almazsınız diyo...:)
pek hata yapmadım, sadece bizim araba pek lüks bişey olmayınca debriyaj ve gaz dengesi bizim arabada daha farklı... ama kursun arabası baya lüks, ve ayağım bizim arabaya alışkın olduğu için kursun arabasının hassaslığına bi türlü ayak uyduramadım :KK70:
hoca diyor kızım kalkarken debriyajdan ayağını çekmen yeterli zaten hareket eder araba diyor, ama ben bizim arabaya alışkın olunca debriyajdan çekerken gaza da basıyorum bu sefer araba harrrrr diye kalkıyor :KK70:
lüks arabaya alışık değil benim bünye :KK70:
bizimki Uno :KK70:

canim direksiyonda verebileceğim tek öneri heyecan yapma valla amannn kalirsam kalayim ne olacak kafasiyla git ben çok kastim kendimi çok hata yaptim :KK43:

ister istemez biraz heyecanım vardı, ilk cuma günü ders vardı, pazartesi tekrar var inşallah...
ama pazartesi erkek hocayla çalışacam , çünkü öğleden sonra müsaitim, öğleden sonrada bayan hoca yokmuş, erkek varmış.. biraz korkuyorum, erkekler sinirli olur ya , sorun olmaz inşallah..:KK66:

Ben ağustosta başladım, 3 kere uygulama sınavında kaldım 4.de aldım yani. şubatın başında alabildim ehliyetimi. Allah yardımcınız olsun çok zor, resmen bırakmak için bahane arıyolar.

Bendede benzer sorunlar var bizim araçta eski frenler baya zor duruyor kursunkinde yeni olunca sürekli ani fren yapmış gibi oluyorum bende frende sıkıntı çektim bugün park ve rampada kalkış yaptık sollama yaparken dikiz aynasından bakınca arkadaki araç ne kadar hızlı anlayamıyorum gibi kendi kendime ona takildim gün içinde sürekli kafamda senaryolar şöyle araba çıksa ne yapmam gerek boyle olsa ne yapmam gerek esimi biktirdim

X