2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Bu arada kurs ücreti için taban fiyat uygulaması başlamış diyorlar, doğru mu? 1300 liradan bahsediyorlar..

Kizlar komisyon cok iyidi fakat park yaparken kelebek cama gelen dubayi az ileri gectim park olmadi kabul etmedi mufettis kaldim.:KK43: 3 .sinava dua edin bana lutfen :KK43:

Bu arada kurs ücreti için taban fiyat uygulaması başlamış diyorlar, doğru mu? 1300 liradan bahsediyorlar..

Evet taban fiyat uygulamasi basladi. Artik hicbir kurs 1300 TLnin altinda fiyat veremeyecek.

Kizlar komisyon cok iyidi fakat park yaparken kelebek cama gelen dubayi az ileri gectim park olmadi kabul etmedi mufettis kaldim.:KK43: 3 .sinava dua edin bana lutfen :KK43:

Gokce canin sagolsun. Bir dahaki sefer icin aklinda kalsin, eger dubayi gecersen biraz duz geri gelip dubayi yakaladigin zaman manevra yapmaya basla. Allah kolaylik versin. Sinavin ne zaman?

Geçtim kızlar sorular açıklandı pazartesi baktım 80 kesin aldım sağol canim gectim:-)

Hadi gozun aydin, darisi direksiyona :KK66:

Kizlar rabbime binlerce sukurler olsun gectim .yazdiklarinizi gordum dua eden herkesten allah razi olsun .bugun saat 1:15 teydi sinavim cok sukur gectim..rabbim herkese nasip etsin.

Gecmis olsun gokce, kazasiz belasiz surusler diliyorum sana da :KK66:

Cok tesekkur ederim kizlar oyle buyuk bi yuk kalktiki omzumdan anlatamam daha once soylemistim ya bu sinav stresinden gastrit oldum bide mide sarkmasi sukur sinav bitti insallah iglesirimde tamamen iyi olurum.rabbim girecek herkese kolaylik versin.komisyon cok iyidi park yerinde mufettis yoktu sagolsunlar cok yardimci oldular.ins. herkes gecer

Kizlarrr yaaa direksiyon eğitimine gidiyorum kahretsin herşey guzel bir bu kalkarken stop ettirmek yokmu bela oldu basima ya bir türlü olmuyo sinir oldum

X