2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Merhaba kızlar bende yeni kayıt oldum ve suan ders çalışmakla mesgulum aslında sınavdan geçerim diye düşünüyorum az çok kulak dolgunlugum var ama şu direksiyon korkutuyo beni bu arada burda sınav 13 şubat ve kurs hızlandırılmış ders gerçek bu arada bide şimdi trafik adabı diye bi konu eklenmis Ya bide arabayla ilgili soru sorcaklar direksiyonda keşke daha önce kaydolsaydim ocak sınavına yetisirdim en azindan

Yarin basliyoruz insallah esimle bakalim nasil olucak bir iki az mesafede surdum geri gittim falan ama donme park falan eksikliklerim var insallah ben uzman olmak istiyorum valla esim çok guzel araba kullanır ona diyorum senden daha guzel kullancam diye guluyo

Hadi hayırlısı olsun bakalım

Üzülme yarın ben öğrenirim sana sınav günlerini.
Direksiyon sınavından kalan adaylar için tekrar bir direksiyon sınavı yapılacaktır. Sınav için tarih Türkiye genelinde 16-17 Ocak, 23-24 Ocak 2016‘tir. Ancak bu tarih şehirlere ve sürücü kurslarına bağlı olarak değişebilir. En doğru tarih için lütfen sürücü kursunuzla irtibata geçin. Direksiyon sınavından geçmek için aşağıdaki yazımız size yardımcı olabilir:

Kaynak: http://www.ehliyetsinavisonucu.com/direksiyon-sinavindan-kalanlar/

Canim cok sagol ya sanada zahmet oldu .nasip bakalim hangi gun olucak benimki.bugun bizim gelin de girdi oda kalmis stop etmis.

Hosgeldin cnm.simdiden basarilar diliyorum.rabbimkolaylik versin.giren herkese ve bizede. Bu arada tantanis vardi o napti acaba

Ilk direksiyon sınavından kalanlar, ikinci sınav için özel ders aldı mı acaba?

1 hafta kala sınav tarihim haber verildi, özel ders için bu haftayı ayarlayamadım. kursun 2 saatlik zorunlu dersi yeterli olur mu ki?

Hiç de hevesim kalmadı yav, ilk sınavdan kalınca.

İkinci sınava 3 hafta sonra girdim sınava 3 gün kala sadece 1 saat ders gördüm canım. Psikomotor beceri olduğu için unutulmuyor kolay kolay merak etme arabaya binince her şey kendiliğinden gelişir zaten Hevesin falan da kırılmasın bende ikincide geçtim nolmuş ki yani sistem eskisi gibi değil malum

mrb kızlar ..bambum umarım ikincide geçeriz rabbim yardımcımız olsun inşallahç bekliyorum sınav tarihini buyuk ihtimal subatın başı olucak dedi kurs ben 10 da girmiştim sınava. kursta dedilerki en kötü komisyona denk geldin digerleri bi kişi bırakmış benim girdigim 5 kişi bırakmış şans işte . hayırlı insanlarla karşılaşırız inş

Hosgeldin cnm.simdiden basarilar diliyorum.rabbimkolaylik versin.giren herkese ve bizede. Bu arada tantanis vardi o napti acaba

Valla ya, bizimle birlikte tantanis de vardı, o ne yaptı acaba

Hevesini kırmak yok. Azmedeceksin ve yapacaksın Allahın izniyle

kızlarmrb nasılsınız . 6 yada 7 şubatta giricem ikinci sınava ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Gökçe dualarımız seninle, dikkatli ve sakin ol yeter. İnşaallah güleryüzlü bir komisyona da denk gelirsin

Smeagol canim cok sagol ins rabbim banada gecmeyi nasip eder.kabus gibi oldu bu sinav. haftaya girecem ne olur duanizi eksik etmeyin

Kizlar mrb herkes iyimi.ehliyetlerinizi aldiniz mi? Sinavim pazar gunu sabah 10:20 de .rabbim bu sinavdan hayirlisi ile basarilli olmami nasip etsin.

Kizlar mrb herkes iyimi.ehliyetlerinizi aldiniz mi? Sinavim pazar gunu sabah 10:20 de .rabbim bu sinavdan hayirlisi ile basarilli olmami nasip etsin.
Selam gokce :) Evrakimi sali gunu teslim ettim emniyete. Bana gecici surucu belgesi verdiler 15 gunluk. Bu sure zarfinda postayla ehliyetim gelecek ins :) Darisi basina artik :) Stres yapma, sakin ol, dua et. Bize iyi haberler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…