- 18 Haziran 2011
- 402
- 87
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Kizlar komisyon cok iyidi fakat park yaparken kelebek cama gelen dubayi az ileri gectim park olmadi kabul etmedi mufettis kaldim.3 .sinava dua edin bana lutfen
Bu arada kurs ücreti için taban fiyat uygulaması başlamış diyorlar, doğru mu? 1300 liradan bahsediyorlar..
Kizlar komisyon cok iyidi fakat park yaparken kelebek cama gelen dubayi az ileri gectim park olmadi kabul etmedi mufettis kaldim.3 .sinava dua edin bana lutfen
Canın sağ olsun canım benim inşAllah birdahaki sefere üzme tatlı canınıKizlar komisyon cok iyidi fakat park yaparken kelebek cama gelen dubayi az ileri gectim park olmadi kabul etmedi mufettis kaldim.3 .sinava dua edin bana lutfen
Taban fiyat mı tavan fiyat mı belli değil soygun resmenBu arada kurs ücreti için taban fiyat uygulaması başlamış diyorlar, doğru mu? 1300 liradan bahsediyorlar..
Taban fiyat mı tavan fiyat mı belli değil soygun resmen
Sen buralarda mi geziyorsunMaalesef taban fiyat melodi. Yani diledikleri kadar çıkabilecekler ancak 1300den aşağısı yasak..
Yasal soygun işteMaalesef taban fiyat melodi. Yani diledikleri kadar çıkabilecekler ancak 1300den aşağısı yasak..
Canım yazılı mı direksiyon mu? Nasıl geçti ?Kızlar yarın sınavın var dua edin bana geceyim bu seferde
Yazılı canim güzeldi geçtim sanırım gelince bir aldım soruları bence geçtim bakacaz sonuctaCanım yazılı mı direksiyon mu? Nasıl geçti ?
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallahYazılı canim güzeldi geçtim sanırım gelince bir aldım soruları bence geçtim bakacaz sonucta
Kızlar yarın sınavın var dua edin bana geceyim bu seferde
Geçtim kızlar sorular açıklandı pazartesi baktım 80 kesin aldım sağol canim gectimSon durum nedir sibel, umarım geçmişsindir..
Geçtim kızlar sorular açıklandı pazartesi baktım 80 kesin aldım sağol canim gectim
Kizlar rabbime binlerce sukurler olsun gectim .yazdiklarinizi gordum dua eden herkesten allah razi olsun .bugun saat 1:15 teydi sinavim cok sukur gectim..rabbim herkese nasip etsin.