- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Hayirlisi bekliyeyim bakalim sizde duyarsaniz yazarsaniz mutlu olurum desteginiz icin sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun bakalımYarin basliyoruz insallah esimle bakalim nasil olucak bir iki az mesafede surdum geri gittim falan ama donme park falan eksikliklerim var insallah ben uzman olmak istiyorum valla esim çok guzel araba kullanır ona diyorum senden daha guzel kullancam diye guluyo
Direksiyon sınavından kalan adaylar için tekrar bir direksiyon sınavı yapılacaktır. Sınav için tarih Türkiye genelinde 16-17 Ocak, 23-24 Ocak 2016‘tir. Ancak bu tarih şehirlere ve sürücü kurslarına bağlı olarak değişebilir. En doğru tarih için lütfen sürücü kursunuzla irtibata geçin. Direksiyon sınavından geçmek için aşağıdaki yazımız size yardımcı olabilir:Üzülme yarın ben öğrenirim sana sınav günlerini.
Kaynak: http://www.ehliyetsinavisonucu.com/direksiyon-sinavindan-kalanlar/Direksiyon sınavından kalan adaylar için tekrar bir direksiyon sınavı yapılacaktır. Sınav için tarih Türkiye genelinde 16-17 Ocak, 23-24 Ocak 2016‘tir. Ancak bu tarih şehirlere ve sürücü kurslarına bağlı olarak değişebilir. En doğru tarih için lütfen sürücü kursunuzla irtibata geçin. Direksiyon sınavından geçmek için aşağıdaki yazımız size yardımcı olabilir:
Canim cok sagol ya sanada zahmet oldu .nasip bakalim hangi gun olucak benimki.bugun bizim gelin de girdi oda kalmis stop etmis.Direksiyon sınavından kalan adaylar için tekrar bir direksiyon sınavı yapılacaktır. Sınav için tarih Türkiye genelinde 16-17 Ocak, 23-24 Ocak 2016‘tir. Ancak bu tarih şehirlere ve sürücü kurslarına bağlı olarak değişebilir. En doğru tarih için lütfen sürücü kursunuzla irtibata geçin. Direksiyon sınavından geçmek için aşağıdaki yazımız size yardımcı olabilir:
Hosgeldin cnm.simdiden basarilar diliyorum.rabbimkolaylik versin.giren herkese ve bizede. Bu arada tantanis vardi o napti acabaYarin basliyoruz insallah esimle bakalim nasil olucak bir iki az mesafede surdum geri gittim falan ama donme park falan eksikliklerim var insallah ben uzman olmak istiyorum valla esim çok guzel araba kullanır ona diyorum senden daha guzel kullancam diye guluyo
Hosbulduk canim sağol sizlere başarılar geçeriz insallah kolayca Allah buyukHosgeldin cnm.simdiden basarilar diliyorum.rabbimkolaylik versin.giren herkese ve bizede. Bu arada tantanis vardi o napti acaba
İkinci sınava 3 hafta sonra girdim sınava 3 gün kala sadece 1 saat ders gördüm canım. Psikomotor beceri olduğu için unutulmuyor kolay kolay merak etme arabaya binince her şey kendiliğinden gelişir zaten Hevesin falan da kırılmasın bende ikincide geçtim nolmuş ki yani sistem eskisi gibi değil malumIlk direksiyon sınavından kalanlar, ikinci sınav için özel ders aldı mı acaba?
1 hafta kala sınav tarihim haber verildi, özel ders için bu haftayı ayarlayamadım. kursun 2 saatlik zorunlu dersi yeterli olur mu ki?
Hiç de hevesim kalmadı yav, ilk sınavdan kalınca.
Hosgeldin cnm.simdiden basarilar diliyorum.rabbimkolaylik versin.giren herkese ve bizede. Bu arada tantanis vardi o napti acaba
Ilk direksiyon sınavından kalanlar, ikinci sınav için özel ders aldı mı acaba?
1 hafta kala sınav tarihim haber verildi, özel ders için bu haftayı ayarlayamadım. kursun 2 saatlik zorunlu dersi yeterli olur mu ki?
Hiç de hevesim kalmadı yav, ilk sınavdan kalınca.
kızlarmrb nasılsınız . 6 yada 7 şubatta giricem ikinci sınava ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Selam gokce :) Evrakimi sali gunu teslim ettim emniyete. Bana gecici surucu belgesi verdiler 15 gunluk. Bu sure zarfinda postayla ehliyetim gelecek ins :) Darisi basina artik :) Stres yapma, sakin ol, dua et. Bize iyi haberler verKizlar mrb herkes iyimi.ehliyetlerinizi aldiniz mi? Sinavim pazar gunu sabah 10:20 de .rabbim bu sinavdan hayirlisi ile basarilli olmami nasip etsin.
Kizlar mrb herkes iyimi.ehliyetlerinizi aldiniz mi? Sinavim pazar gunu sabah 10:20 de .rabbim bu sinavdan hayirlisi ile basarilli olmami nasip etsin.