2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Sınavınız ne zaman? Daha az ders olmuş
Cumartesi iki saatlik ders alinca 5 dersi doldurdum. Yarindan itibaren ctesi gunku sinava kadar her gun ders var. Hocam dersleri uzatarak yapacagimizi soyledi. Yani 10 ders tamamlanmis olacak, uzatmalar da fazlasi olacak ins..
Siz kac ders alacaksiniz ki?

Valla güzergahın iyiymiş tantanis tantanis Ben direk ana yola girdim sağdan soldan arabalar katılıyordu sağolsunlar onlar daha iyi şoför ya(!) seni bekleme gibi bir dertleri yok! İki ışık ve birçok da kavşak, kasis atlattım ben zordu ya:KK11:

Valla güzergahın iyiymiş tantanis tantanis Ben direk ana yola girdim sağdan soldan arabalar katılıyordu sağolsunlar onlar daha iyi şoför ya(!) seni bekleme gibi bir dertleri yok! İki ışık ve birçok da kavşak, kasis atlattım ben zordu ya:KK11:
Valla al benden de o kadar Melodi, kasis sayisi o kadar cokki saymaya kalksam arabayi kullanamam. Isiklar ve adalar da cabasi. Dua et bize ne olur arkadasimo_O

Cumartesi iki saatlik ders alinca 5 dersi doldurdum. Yarindan itibaren ctesi gunku sinava kadar her gun ders var. Hocam dersleri uzatarak yapacagimizi soyledi. Yani 10 ders tamamlanmis olacak, uzatmalar da fazlasi olacak ins..
Siz kac ders alacaksiniz ki?
Ben az aldım ama kursta 15trn fazla alanlar var :confused:

Ayy işim kolay yani. Benim kasis sayısı fazla okul çevresi olduğu için sanırım ama çok sorun olmuyor

Valla al benden de o kadar Melodi, kasis sayisi o kadar cokki saymaya kalksam arabayi kullanamam. Isiklar ve adalar da cabasi. Dua et bize ne olur arkadasimo_O
Olur olur inşallah arkadaşım panik stres yapmayın yeter :KK66: Ben daha önce hiç kasis çalışmamıştım ilk defa sınavda karşılaştım sorun olmadı sizler daha güzel yapacaksınız güzergahta çalışarak emin olun :KK66:

Bugün sınava giren arkadaşlar, nerdesiniz? Merakla bekliyorum şahsen:KK51:
Ben bugün aşağı yukarı 2 ders yaptım. Çünkü diğer arkadaşım derse gelirken karda düşmüş kolu çok ağrıyordu, dersini tam alamadan gitmek zorunda kaldı. Ben onun saatini de kullanmış oldum böylece, arayı kapattım. Bugün sınav güzergahındaydık ilk kez. Yollar hala hafif karlı olduğundan geri gidiş ve yokuşta kalkış yapamadık, gerçi onlarda sorunum yok çok şükür. 4 kez park ettim ama yol kenarları kar öbeği, birinde kar kaldırıma rampa olmuş, farketmeden hafif kaldırıma çıkmışım, diğer 3ü çok başarılıydı. Bunun dışında trafik çoktu, kar sebebiyle araçlar da ağır ağır gidiyordu, bayağı kastı tabi debriyaj-fren-debriyaj-fren :KK34: Hocam çok ümitli benden, en iyi öğrencilerimdensin stres yapmazsan eğer alacaksın diyor ama hayırlısı. Allah büyüktür inşaallah kıvırırım bu işi :KK68:

Yapacaksınız inşallah, inanıyorum.

Melofimiesi russely tebriklrr kizlar darisi bize insallah.bende son iki dersimi almayi bekliyorum 7 ve 8 i ders var aksilik olmazsa .smegol masallah diyum canim bende suruslerde iyiyim ama son surusumde uc kez istop ettirdim:KK43: gazi az verdim durkalkta :KK43: ins bu hatayi sinavda yapmam
Stop etmezsin merak etme. Acaba paniği ile oluyor maalesef. Ben 4. dersimde bambaşka hocada çalışmıştım da 7 kere stop etmiştim. Sen 4. ders ve berbatsın demişti. Sesimi çıkarmamıştım, beceriksiz bilsin ne yapayım demiştim. Halbuki hiç stop yapmayan bir öğrenciydim. Takılı kalma yani stop olayına, başarılar. Bu arada ola ki stop edersen hemen kontağı kapat, vitesi boşa al, sonra kontak tekrar çalıştır ve vites 1'e al ve hemen yoluna gir :) panik yapma yani, hocaların yüzüne bakıp kaldın demelerini bekleme, bırakmazlar, çünkü aktif sürücüler bile stop ettiriyor. Başarılar.

Son düzenleme:
Stop etmezsin merak etme. Acaba paniği ile oluyor maalesef. Ben 4. dersimde bambaşka hocada çalışmıştım da 7 kere stop etmiştim. Sen 4. ders ve berbatsın demişti. Sesimi çıkarmamıştım, beceriksiz bilsin ne yapayım demiştim. Halbuki hiç stop yapmayan bir öğrenciydim. Takılı kalma yani stop olayına, başarılar. Bu arada ola ki stop edersen hemen kontağı kapat, vitesi boşa al, sonra kontak tekrar çalıştır ve vites 1'e al ve hemen yoluna gir :) panik yapma yani, hocaların yüzüne bakıp kaldın demelerini bekleme, bırakmazlar, çünkü aktif sürücüler bile stop ettiriyor. Başarılar.
Canim ya cok sagol destegin icin.o gun cok gerildim.moralim bozuldu yarin ve cuma ders var hafta sonu sinav insallah hersey yolunda gider benim ve giren herkes icin.kizlar biraz hastayim grip gibi cok giremiyorum ama okuyorym yqzilanlari.hepimize kolay gelsin..

Canim ya cok sagol destegin icin.o gun cok gerildim.moralim bozuldu yarin ve cuma ders var hafta sonu sinav insallah hersey yolunda gider benim ve giren herkes icin.kizlar biraz hastayim grip gibi cok giremiyorum ama okuyorym yqzilanlari.hepimize kolay gelsin..
Allah tez vakitte sifa versin gokce, ins cumartesi aksama iyi haberlerle birlikte oluruz :KK19:

Arkadaslar bugun son derslerimi hatta fazlasini aldim. Soyle ki saat 14:00de derse gidecekken, hocam aradi ve saat 11:00de gelebilir misin dedi. 11:00 dersine ogrencisi gelmeyecekmis. Hemen gittim tabi. Hocamla basbasa guzergahi tamamladik, hicbir sorun cikmadi cok sukur. Hatta hocam benzinlik tecrubem olsun diye yolu degistirip benzinlige soktu beni ve oradan da ilk defa E5 otoyoluna ciktik. Acayip bir his, 4. vitese kadar attirdi. Sonra pratik bilgi olsun diye 4ten 2ye nasil dusurulur, onu gosterdi. Sonra geri guzergahimiza girdik. Ardindan yine bana ekstra tecrube olmasi icin cok dik dar bir yokus indirip, manevra yaparak geri dondurttu ve 6-7 sefer yokus kalkisi yaptirdi. Bir de saganak vardi ki sormayin. Cok keyifli ve heyecan vericiydi. 2 ders saati kadar surdu ve hocam bitti dedi. :)
Simdi sinav gununu bekleyecegim, Allah yardimcimiz olsun :KK66:

Arkadaslar bugun son derslerimi hatta fazlasini aldim. Soyle ki saat 14:00de derse gidecekken, hocam aradi ve saat 11:00de gelebilir misin dedi. 11:00 dersine ogrencisi gelmeyecekmis. Hemen gittim tabi. Hocamla basbasa guzergahi tamamladik, hicbir sorun cikmadi cok sukur. Hatta hocam benzinlik tecrubem olsun diye yolu degistirip benzinlige soktu beni ve oradan da ilk defa E5 otoyoluna ciktik. Acayip bir his, 4. vitese kadar attirdi. Sonra pratik bilgi olsun diye 4ten 2ye nasil dusurulur, onu gosterdi. Sonra geri guzergahimiza girdik. Ardindan yine bana ekstra tecrube olmasi icin cok dik dar bir yokus indirip, manevra yaparak geri dondurttu ve 6-7 sefer yokus kalkisi yaptirdi. Bir de saganak vardi ki sormayin. Cok keyifli ve heyecan vericiydi. 2 ders saati kadar surdu ve hocam bitti dedi. :)
Simdi sinav gununu bekleyecegim, Allah yardimcimiz olsun :KK66:
Ne güzel sen daha fazla ders alıyorsun :KK43:

Dert etmeyin kızlar kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Kendinize güvenin, başaracaksınız hadi bakalım :KK66:

Ne güzel sen daha fazla ders alıyorsun :KK43:
Valla bence siz normalden az almissiniz. Cunku daha once de dedigim gibi ogrencinin durumuna gore zaten 8-10 ders arasi alma hakkimiz var. Ben toplamda asagi yukari 9 saat aldim. Benzinlik, otoyol ve dik yokus maceramiz tamamen hocamin bana kiyagi :)

Valla bence siz normalden az almissiniz. Cunku daha once de dedigim gibi ogrencinin durumuna gore zaten 8-10 ders arasi alma hakkimiz var. Ben toplamda asagi yukari 9 saat aldim. Benzinlik, otoyol ve dik yokus maceramiz tamamen hocamin bana kiyagi :)
Ya tabi bende fazla ders almak isterim de onşarın dediğine göre kursta fazla kişi varmış bide kötü sürenler olunca onlara mecburi ders veriliyormuş. Sınavım pazar günü saat 08:20 -08:55 inşallah hakkımızda hayırlısı olur geçeri kızlar

Smeagol sagol canim :KK66: darkdreams canim.kolay gelsin simdiden sana ve hepimize.benimde pazar saat 13:55 te sinavim .bugun sonders ti ders demesem dqha iyidi kaputu vs acmayi gosterdiler 4 bes kezde park yaptik daha dogrusu yapamadim hem arac stop ettimhende park alani karliydi arac kayiyordu :KK43:hoca yerker temiz degil diyip gerildi vs.ne diye orayi temizlememisler hayret ya off hic hos bigun degildi moralim diplerde.hakkimizda hayirlisi olsun

X