- 13 Mart 2011
- 502
- 28
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Beni ne arayan var nede soran bekliyorum bari pazartesi ben mi arasam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım ne güzel işlerin rast gitmiş maşallah darısı başımıza beni iki haftadır kurs aramadi. ..Kızlar bugün ehliyeti aldım çok şükür:)
Merhaba canım beni de aramadilar iki hafta oldu ne evrakmisNe güzel canım evrakların hazır olunca kurs seni arayacağım dedi bekliyorum ben ehliyet müdürlüğüne ne kadar verdiniz
anladım canım çok sağol bilgilendirdigin için. ..Kurs önce bana vergi dairesine harç yatirmami söyledi yatitdiktan sonra dosyami verdiler onunla emniyete gittim emniyet randevu verdi randevu gününde oraya da ücret yatırdım dosyami verdim parmak izi vs aldılar sonra ehliyeti verdiler
Canim stresini anlıyorum inss bu kez alırsın allah yardimci n olsunCanımstresini E="colortrend, post: 41348473, member: 485760"]Yaaaaa pazar günü sınava girecek kimse yok muuuu huuuuuu herkes almış herhalde bi ben mi kaldım yaa
canım yarınki sınavda başarılar diliyorum. ..Yaaaaa pazar günü sınava girecek kimse yok muuuu huuuuuu herkes almış herhalde bi ben mi kaldım yaa
Hayırlı haberlerle gel inssYaaaaa pazar günü sınava girecek kimse yok muuuu huuuuuu herkes almış herhalde bi ben mi kaldım yaa