2015'de ehliyet kursuna başlayanlar, buyurun sohbet edelim :)

Ne güzel canım evrakların hazır olunca kurs seni arayacağım dedi bekliyorum ben ehliyet müdürlüğüne ne kadar verdiniz

Emniyete 119 verdim vergi dairesi 380 sertifikaları milli eğitimde imzalatiyorlar galiba kurstakiler ondan da uzayabilir canım belgeleri teslim etmeleri

Kızlar bugün ehliyeti aldım çok şükür:)
hayırlı olsun canım ne güzel işlerin rast gitmiş maşallah darısı başımıza beni iki haftadır kurs aramadi. ..
benim de işlerim çıktı gidemedim. ..
işlemleri yapmak için önce kuruştan dosya almamız lazım değil mi...
senin süreç nasıl oldu...

Kurs önce bana vergi dairesine harç yatirmami söyledi yatitdiktan sonra dosyami verdiler onunla emniyete gittim emniyet randevu verdi randevu gününde oraya da ücret yatırdım dosyami verdim parmak izi vs aldılar sonra ehliyeti verdiler

Kurs önce bana vergi dairesine harç yatirmami söyledi yatitdiktan sonra dosyami verdiler onunla emniyete gittim emniyet randevu verdi randevu gününde oraya da ücret yatırdım dosyami verdim parmak izi vs aldılar sonra ehliyeti verdiler
anladım canım çok sağol bilgilendirdigin için. ..
tekrar hayırlı olsun...

[QUOTsöylüyor, post: 41102880, member: 493383"]Yok canım pzt dediler inş yarin hepimiz ehliyetli oluruz:)ben parkta tam göremedim araç ne kadar icerdeydi falan kendi kendime ya parki kabul etmezlerse diye içime kurt dustu[/QUOTE]
O an söylüyorlar geçip kaldığını anlamadım ben demek istediğini

kızlar kursu aradım geçen hafta dosyanız hazırlanıyor haber vereceğiz dediler hala ses yok normal mi sizce hakkım felan yanmaz değil mi neden bu kadar uzun sürdü acaba...

[QUOTsöylüyor, post: 41102880, member: 493383"]Yok canım pzt dediler inş yarin hepimiz ehliyetli oluruz:)ben parkta tam göremedim araç ne kadar icerdeydi falan kendi kendime ya parki kabul etmezlerse diye içime kurt dustu[/QUOTE]
O an söylüyorlar geçip kaldığını anlamadım ben demek istediğini

Canımstresini E="colortrend, post: 41348473, member: 485760"]Yaaaaa pazar günü sınava girecek kimse yok muuuu huuuuuu herkes almış herhalde bi ben mi kaldım yaa[/QUOTE]
Canim stresini anlıyorum inss bu kez alırsın allah yardimci n olsun
Beni de arayan yok kursdan bekliyorum biz size haber vericez dediler cçok heyecanlıyım,

Canımstresini E="colortrend, post: 41348473, member: 485760"]Yaaaaa pazar günü sınava girecek kimse yok muuuu huuuuuu herkes almış herhalde bi ben mi kaldım yaa
Canim stresini anlıyorum inss bu kez alırsın allah yardimci n olsun
Beni de arayan yok kursdan bekliyorum biz size haber vericez dediler cçok heyecanlıyım,[/QUOTE]
bekleyeceğiz yani hakkımız felan yanmaz değil mi canım. ..

İnş arkadaşlar bugünden sakinleştirici almaya başladım hocam önerdi tamamen bitkisel aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bu geceden dua edicem inşallah geçerim çok istiyorum öğlen 1 de sınavım hakkımızda hayırlısı

X